INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Se ascut săbiile înainte de finala Ligii Campionilor » Jurgen Klopp a ironizat-o pe Real Madrid, dar răspunsul a venit imediat

Carlo Ancelotti și Jurgen Klopp
Foto: Imago
Carlo Ancelotti și Jurgen Klopp Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2022 09:33 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 09:52

Jurgen Klopp (54 de ani), antrenorul lui Liverpool, i-a ironizat pe cei de la Real Madrid, însă „los blancos” au răspuns imediat. Se anunță o confruntare de foc la Paris, pe „Stade de France”

  • Finala Ligii Campionilor din acest sezon, Liverpool - Real Madrid, va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro

Încă o zi până la meciul anului în fotbalul de club european, finala Ligii Campionilor. Înțepăturile sunt tot mai evidente. Fiecare tabără încearcă să o destabilizeze pe cealaltă.

FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii
SPECTATORI
FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii

Jurgen Klopp: „Partidele durează mai mult de 10 minute"

Jürgen Klopp a lansat prima șarjă împotriva Madridului. „Dacă iei ultimele zece minute ale fiecărui meci jucat de Real, pare că noi nu avem nicio șansă”, a declarat managerul lui Liverpool, apăsând ironic: „Numai că partidele durează mai mult”. 

I-a răspuns Karim Benzema, supergolgheterul blanco în acest sezon și în LaLiga (27 de goluri), și în Champions (15). 

„Cei de la Liverpool sunt foarte încrezători. Poate ei cred că nu mai este Realul care a cucerit deja acest trofeu”. Replica lui KB9 era și pentru Mohamed Salah, care a anunțat că vrea neapărat revanșa pentru acel 1-3 suferit în ultimul act CL, jucat pe 26 mai 2018. Când egipteanul s-a accidentat și a părăsit terenul la Kiev, la 0-0.

„Să sperăm că nu va fi o povară prea grea pentru Salah”

Pentru Salah a avut un mesaj special și Dani Carvajal: „E adevărat că, după ce pierzi o finală de Ligă, de-abia aștepți o nouă șansă contra aceleiași echipe. Să sperăm că încă o înfrângere în fața lui Real nu va fi o povară prea grea pentru Salah"

Vești bune pentru Klopp

Atmosfera s-a mai detensionat la Liverpool. Jürgen Klopp nu mai e îngrijorat. Managerul îi va folosi pe toți cei patru jucători care se accidentaseră în ultimele săptămâni. Vitali pentru The Reds: fundașul central Van Dijk, mijlocașii Fabinho și Thiago și golgheterul Salah.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

PSG încalcă prima promisiune făcută lui Mbappe » Refuză să transfere fotbalistul cerut de Kylian la negocieri

Cristi Chivu, despre Jose Mourinho: „Transformă jucătorii normali în bravi și pe cei bravi în fenomene”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close