FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Dinamovistul care a izbucnit după ultima etapă: „În halul ăsta? Te ia capul!”

Șate partide fără eșec adunaseră „câinii” până la eșecul din Copou, patru victorii și trei remize / foto: GSP
Șate partide fără eșec adunaseră „câinii” până la eșecul din Copou, patru victorii și trei remize / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 09:35 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 10:39

Mijlocașul Iulian Roșu, 28 de ani, a spus că Dinamo poate scoate 12 puncte în ultimele 4 etape ale sezonului regulat, dar tot stă la mâna rezultatelor indirecte, apoi i-a acuzat foarte dur pe cei de la Poli Iași. 

„Câinii” n-au jucat nimic în Copou. Mai ofensivi au fost în declarațiile de după eșec, 0-1 cu Poli Iași, în care au promis din nou că pot sfida imposibilul - calificarea in extremis în play-off -, că se vor lupta pentru a scoate maximum de puncte în ultimele 4 etape din sezonul regulat și au acuzat jocul fragmentat al gazdelor din partea secundă. 

Suma cu cinci zerouri pe care Ionuț Negoiță o are de încasat de la Dinamo: „Nu sunt puțini bani”
DINAMO
Suma cu cinci zerouri pe care Ionuț Negoiță o are de încasat de la Dinamo: „Nu sunt puțini bani”

Iulian Roșu a criticat și jocul ieșenilor, dar a văzut și propriile limite ale lui Dinamo: „N-am făcut un meci bun, ne doare rău!”

Unul dintre puținii jucători care au avut un randament satisfăcător la Iași, Iulian Roșu, a avut o reacție vehementă într-un interviu acordat GSP.ro: 

„Suntem dezamăgiți, nu am făcut un meci prea bun, așa cum obișnuiserăm în ultima vreme. Ne-au scăzut șansele, nu știu câte mai avem la play-off, dar nu le-am irosit pe toate. 

„Avem un alt duel foarte greu în ultima etapă din 2022, la Brașov. Dacă am încheia cu o victorie anul, cu 24 de puncte, vom vedea la ce nivel suntem. Poate se mai încurcă și alte contracandidate. Nu-mi place să stăm la mâna rezultatelor, dar, din păcate, ne-am făcut meciul greu la Iași”.

Cu Brașov e un meci vital, dar ne-am obișnuit, așa este de vreo două luni încoace! Dacă nu băteam nici pe Dumbrăvița, dacă nu băteam înainte... Am început prost campionatul, cu 5 eșecuri în 7 meciuri”.

Iulian Roșu, mâhnit după Iași - Dinamo: „Au avut o ocazie și atât”

„Dacă facem 12 puncte în ultimele patru etape din sezonul regulat, am putea avea șanse. O luăm pas cu pas, mai întâi la Brașov. Oricum, Iașiul nu știu dacă ne-a bătut la fotbal. A avut o ocazie și atât.

N-am văzut niciodată niciun adversar să stea atât pe jos! Dacă lovea pe unul mingea în spate, stătea pe jos. E greu să joci fotbal, în repriza a doua nu știu dacă s-a jucat zece minute. Te ia capul! Ăsta nu e fotbal. Treaba lor, sper să mă înșel eu, dar nu e frumos să promovezi cu jocul ăsta. 

Nu putem să ne plângem de arbitraj, ce să facă, să-i ia de mână și să-i dea afară?! Te frustrează puțin, de aceea vorbesc așa acum, tu să joci, iar ceilalți să stea doar pe jos! Poate și noi am fi tras de timp dacă eram în avantaj, dar nu în halul ăsta!”.

Dinamo nu doar că ar merita să fie în play-off, ar merita să fie în Liga 1. Trebuie să facem și imposibilul ca să prindem play-off-ul, acolo începe alt campionat. E cam greu acum, dar nu cred că șansele sunt spre zero. Vom face tot ceea ce depinde de noi să facem 12 puncte în finalul sezonului regulat.

- Iulian Roșu, mijlocaș Dinamo

Dinamovistul care a izbucnit după ultima etapă: „În halul ăsta? Te ia capul!”
Iulian Roșu / Sursă foto: GSP

Trei cifre despre situația lui Dinamo:

  • 4 meciuri mai are de jucat Dinamo în sezonul regulat: Brașov (d), Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d), Poli Timișoara (a)
  • 7 partide fără eșec adunaseră „câinii” până la eșecul din Copou, patru victorii și trei remize 
  • 2 goluri în 7 meciuri a adunat Iulian Roșu pentru Dinamo

VIDEO Cătălin Hlistei a îngropat-o pe Dinamo și exultă: “Richarlison să mă sune”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Suma cu cinci zerouri pe care Ionuț Negoiță o are de încasat de la Dinamo: „Nu sunt puțini bani”

Dinamo e la vale, dar Burcă vinde povești: „Acest club o să valoreze 50 de milioane”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
rantboom
rantboom  •  28 Noiembrie 2022, 12:00
Postat de albu pe 28 Noiembrie 2022, 10:27

E' bine ca jucatorii mai cred dar sansele sunt ff mici, platim tribut inceputului prost de campionat.

fii serios,nu mai cred nici jucatorii. asa ca idee,anul trecut cu 33 de puncte s-a terminat pe locul 7,deci in afara playoffului(iar 21+12 este fix 33) deci si daca prin absurd ar face 12 puncte(lucru imposibil) tot nu ar ajunge in playoff. plus ca trebuie sa mai depaseasca si vreo 3 echipe doar pentru a ajunge pe 7. primele 4 echipe trebuie scaose din ecuatie pentru ca pe alea nu mai pot sa le ajunga. ramane miercurea ciuc, unirea dej si buzau.pornim de la premisa foarte optimista ca faceti 9 puncte in 4 etape(lucru imposibil) si ajungeti la 30 de puncte.daca miercurea ciuc face 5 puncte in ultimele 5 etape (ca au cu un meci mai putin),unirea dej face 4 puncte in 4 etape si buzau face 5 puncte in 4 etape,voi nu numai ca nu terminati in primele 6,dar nu terminati nici in primele 7.nu mai spun nimic de brasov care are sanse sa faca 7 puncte in ultimele 4 etape. ti-am demonstrat matematic ca nu mai aveti nicio sansa.

rantboom
rantboom  •  28 Noiembrie 2022, 11:51
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 28 Noiembrie 2022, 10:45

Hai Dinamo! Hai cu promovarea! Hai Steaua! Hai cu promovarea! Steaua si Dinamo sunt in Divizia B!

*** nici matematic nu mai are sanse vitanul tau barzesti. iar clona csa nu are drept de promovare pentru ca este o clona. ha ha ha. ce te-am umilit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  28 Noiembrie 2022, 11:03

Nu cred. Dar ce ai vrea sa spuna?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează