FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Gică Craioveanu crede că CS Universitatea Craiova are încă șanse la titlu: „Cu granzii ne simțim bine”

Gică Craioveanu, directorul de imagine al CS Universității Craiova
Gică Craioveanu, directorul de imagine al CS Universității Craiova

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 08:05 / Actualizat marti, 14 martie 2023 08:16

Oltenii au terminat pe 4 sezonul regulat, sunt la 5 puncte de liderul Farul, după înjumătățire, dar tot se mai gândesc la titlu. Deși startul în play-off este unul incendiar, contra FCSB-ului, în deplasare, cu CFR Cluj, campioana en titre, pe „Ion Oblemenco”, și apoi la Ovidiu, împotriva liderului Farul, directorul de imagine al Universității, Gică Craioveanu, are propria teorie. 

„Sezonul ăsta noi am jucat bine contra echipelor puternice și am avut probleme cu cele mici. În play-off sunt numai echipe tari, iar dacă păstrăm trendul, cred că ne putem bate la titlu”, susține fostul jucător al juveților.

14 fotbaliști roș-albaștri la echipele naționale? FCSB ar putea doborî în această săptămână două recorduri all-time!
FCSB
14 fotbaliști roș-albaștri la echipele naționale? FCSB ar putea doborî în această săptămână două recorduri all-time!

Gică Craioveanu, director de imagine CS Universitatea Craiova: „Moralul e foarte important”

În opinia lui, „foarte mult va depinde de cum plecăm. Dacă ieșim bine din duelurile astea cu FCSB, CFR Cluj și Farul, moralul echipei va fi la cele mai înalte cote. Ceea ce este foarte important pentru restul play-off-ului. Va fi greu, dar nu imposibil”. 

În prima parte a campionatului, Universitatea și-a împărțit punctele cu Farul (4-3, 1-2) și cu CFR (0-2, 2-0), iar din duelurile cu FCSB a scos 4 puncte: 2-1 pe „Oblemenco” și 1-1 la București, pe Arena Națională. 

Craioveanu crede că lucrurile ar fi stat mult mai bine „dacă nu erau atâtea accidentări. Ne-au lipsit perioade lungi de timp mai mulți oameni-cheie, Bancu, la Baiaram și la Koljici. Nu e ușor. E ca și cum FCSB-ul nu i-ar avea la dispoziție pe Olaru, pe Cordea și pe Octavian Popescu”. 

Se golește infirmeria la CS Universitatea Craiova 

Situația s-a ameliorat însă considerabil. Baiaram și Koljici au revenit, bosniacul a și înscris la 2-1 cu UTA, iar din informațiile Gazetei, alți doi jucători cu probleme, Vătăjelu și Badelj, vor fi apți pentru deplasarea de la București. 

Rămân mai departe pe tușă Căpățână, încă nerefăcut de pe urma unei fracturi suferite la degetele mâinii, și Bancu. Victima unei rupturi de ligamente încrucișate, la jumătatea lui noiembrie, căpitanul lui CSU se pregătește deocamdată în sală. 

Teoretic, va fi apt de joc în aprilie, însă sunt discuții asupra momentului cel mai bun pentru a reveni pe teren: în acest play-off, cu unele riscuri, sau sezonul viitor, după o pregătire de vară temeinică. 

Mi-e indiferent cine se califică în play-off, dintre Sepsi și FCU Craiova. Dacă va fi echipa lui Mititelu, pentru noi ar fi două meciuri tari în plus, am umple stadionul în Bănie. E și mai în formă decât Sepsi.

-Gică Craioveanu, director de imagine CS Universitatea Craiova

Citește și: 

Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”

Interziși, dar prezenți pe stadioane » Cum vor fanii FCU Craiova să fie prezenți la meciul decisiv cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nasty1
nasty1  •  14 Martie 2023, 15:39

Inca nu si-a schimbat numele, avand in vedere echipa pe care o sustine? Ar trebui sa-l cheme Gica Mogoseanu! :))

brera30
brera30  •  14 Martie 2023, 13:38
Postat de Jj23ab pe 14 Martie 2023, 10:48

Cu granzii va simtiti bine, doar cu Fcsb ***....

Esti sigur? Mai cauta

.kuba..
.kuba..  •  14 Martie 2023, 12:02

Ocho afumat bine de tot

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close