INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLIVIA

Incredibil! Unde s-a ajuns cu prelungirile! 42 de minute de timp suplimentar în America de Sud. Goluri în 90+24 și 90+38!

foto: erbol.com.bo
foto: erbol.com.bo

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 18:36 / Actualizat marti, 14 martie 2023 18:39

Meciul dintre Atlético Palmaflor și Blooming (3-2), din prima ligă din Bolivia, s-a încheiat după 132 de minute și 11 secunde!

Ceea ce vrea Gianni Infantino, președintele FIFA, ca fotbalul să tindă spre joc efectiv și arbitrii să prelungească pentru toate opririle, fapt confirmat de Pierluigi Collina, liderul CCA la forul mondial, depășește uneori orice limită.

Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”
monden
Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Aproape o repriză în plus ca prelungiri

La CM 2022, meciul Anglia - Iran s-a terminat după 117 minute și 16 secunde, cea mai lungă partidă din istoria turneului final. Dar ce s-a întâmplat în campionatul bolivian pare incredibil. Un record greu de egalat.

Duelul dintre Atlético Palmaflor și Blooming (3-2) a durat nu mai puțin de 132 de minute și 11 secunde. 42 de minute în plus, atât au durat prelungirile. Aproape o repriză întreagă!

Două eliminări în minutele 90+21 și 90+28

Jucat pe o ploaie torențială, cu terenul transformat spre sfârșit într-o piscină de polo, meciul s-a blocat zece minute pentru VAR la primul gol al oaspeților. Pe lângă alte opriri de care arbitrii au ținut cont.

Blooming a egalat în minutul 90+24, arbitrul a eliminat doi jucători în 90+21 și 90+28, ambii la Blooming. Atlético a câștigat grație unui gol marcat în 90+38!

Spaimă în Youth League! Tânărul star de la Liverpool s-a prăbușit pe gazon

EXCLUSIV Costel Pantilimon, povești din vestiarul extraterestru de la Manchester City: „Îi spuneam Roboțelul. N-am mai văzut așa ceva” + „Aveam contre în vestiar. A intrat și a strigat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  14 Martie 2023, 22:34

Astia sunt cu mult in urma noastra. Noi aveam asemenea meciuri inca de prin 1988, imi aduc aminte de un meci FC Bihor - Steaua 2 -3 :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează