FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are din nou probleme juridice » Patronul FCSB, acuzat de o instituție din Vâlcea că a comis mai multe nereguli

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, FCSB, are din nou probleme de ordin juridic.
Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, FCSB, are din nou probleme de ordin juridic.

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 15:41 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 15:56

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, FCSB, are din nou probleme de ordin juridic. 

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a județului Vâlcea a anunțat, prin intermediul unui proces verbal, faptul că a sesizat mai multe nereguli comise de latifundiarul din Pipera, scriu cei de la Orange Sport. Gigi Becali a aplicat și pentru a obţine subvenţii pentru terenul pe care-l deţine, însă APIA Vâlcea susţine că există nereguli pe numele patronului FCSB. 

Lovitură pe piața drepturilor TV pentru postul care și-a închis singura emisiune de sport: „Naționala” se mută pe Pro TV!
MEDIA
Lovitură pe piața drepturilor TV pentru postul care și-a închis singura emisiune de sport: „Naționala” se mută pe Pro TV!

Gigi Becali, patronul FCSB, are din nou probleme de ordin juridic 

Gigi Becali a aplicat și pentru a obţine subvenţii pentru terenul pe care-l deţine, însă APIA Vâlcea susţine că există nereguli pe numele patronului FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor deține în județul Vâlcea peste 30 de hectare de teren și de pădure. 

Gigi Becali are din nou probleme juridice » Patronul FCSB, acuzat de o instituție din Vâlcea că a comis mai multe nereguli
Sursă foto: Orange Sport

Gigi Becali a construit în județul Vâlcea, pe terenurile achiziționate, două mănăstiri: una pentru călugări și alta pentru maici. Acesta declara, în toamna anului 2021, că cele două clădiri vor fi construite la mare distanță una de cealaltă, pentru ca femeile și bărbații să nu se întâlnească. 

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin. 

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a explicat Gigi Becali, în urmă cu aproape trei ani, pentru Libertatea.

Gigi Becali, patronul FCSB, a mai avut probleme în afacerile cu terenuri 

Gigi Becali a fost condamnat, în anul 2013, la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, efectuat cu peste două decenii în urmă. Atunci, omul de afaceri a fost trimis în spatele gratiilor, fiindcă a prejudiciat statul român cu suma de aproximativ 900.000 de dolari. 

Patronul celor de la FCSB a fost pus sub acuzare, în anul 2019, alături de Vasile Geambazi, nepotul său, de către procurorii DNA, pentru spălare de bani. 

Cei doi au fost acuzați că au obţinut 60 de milioane de euro despăgubiri de la ANRP în baza unei expertize supraevaluate, după ce, în 2006, au cumpărat cu numai 1 milion de euro drepturile litigioase asupra unui teren de 22 de hectare din Voluntari. Practic, cei doi ar fi obţinut un profit de 6000 %, scriau cei de la G4media. 

DNA a clasat acest dosar în octombrie 2021. Becali şi Geambazi riscau între 3 şi 12 ani de puşcărie. 

VIDEO. Gigi Becali și greșelile de arbitraj: „Cum să faci asemenea mizerii?! Arbitrii ne-au luat două puncte cu Craiova, totul e anti-Becali!”

Citește și: 

„Cel care vine trebuie să facă asta” » Lucian Filip anunță ce urmează la FCSB: „Nu e o decizie ușoară”

Ce se întâmplă la FRF rămâne la FRF: „Nu voi scrie nicio carte, cu secretele mă voi duce în mormânt!” + „Asta-i cea mai mare greșeală. O rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  17 Martie 2023, 23:35

"iar acum vreti sa-i nu le mai dati nimic din ce le promiseseti":-)ba prostet10-0silkeborg mai incearca inca o data sa reformulezi ceea ce am citat eu din comentariul tau asta ca sa nu rada si elevii din clasa a-3-a de tine cat de agramat esti.ce inseamna ba " sa-i nu le mai dati nimic"?:-)

istet10
istet10  •  17 Martie 2023, 22:51
Postat de florianveress pe 17 Martie 2023, 21:49

Cam multe “greșeli de tastare” ai! Apropo, 10 de lângă “isteț” e IQ-ul tău, sau vrei să ne aduci aminte de performanța idolilor tăi cu “marea” Silkeborg?

Ce si-ar dori tolomacii tai din B sa joace cu Silkeborg . Sa nu traiasca umilita de a juca cu Dumbravita si Metaloglobus. Sa fie cu salariile la nivelul celor date de cioban. Daca vorbesti de rusine , ar trebui sa va crape obrazul ca ati tepuit niste jucatori, iar acum vreti sa-i nu le mai dati nimic din ce le promiseseti ca le platiti din datorii.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  17 Martie 2023, 22:48

Tu insuti esti o eroare ba prostet10-0 silkeborg.are dreptate omul ca esti praf la scrisul in limba romana plus gramatical si te citez prostetule:"Mai apii,"- ce inseamna apii?-si ia de aici agramatismul suprem care te distruge in ceea ce i-ai scris:"In ce consrta respectiva fapta."in ce consrta-nu stiu ce inseamna in limba romana acest cuvant consrta poate e un cuvant nou marca prostet10-0 silkeborg-respectiva fapta"este o propozitie interogatorie si trebuia sa aiba semnul intrebarii la final adica"?"nu punctul pus de tine prostet10sbist.incearca gramatica limbii romane pt.incepatori daca o gasesti online sau roaga-l pe mosh sa te mediteze in particular asta ca sa nu mai rada toti userii de tine cum rad de ala cu abc-darul.:-)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close