FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

VIDEO Runda Farului » CFR Cluj și Rapid s-au neutralizat în Gruia, la capătul unui meci memorabil. Hagi profită și se distanțează: clasamentul

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat duminica, 19 martie 2023 21:02 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 21:02

CFR Cluj și Rapid au remizat, scor 2-2, în runda inaugurală a play-off-ului din SuperLigă. Farul devine astfel marea câștigătoare a week-end-ului.

Derby-ul „feroviar” al play-off-ului s-a jucat cu 8.150 de spectatori în tribune și a început cum nu se poate mai frumos. În minutul 2, Janga a obținut și a transformat o lovitură de la 11 metri.

Vocile Gazetei » Derby-ul feroviar CFR Cluj - Rapid 2-2 a fost comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Dan Udrea și Răzvan Luțac
CFR CLUJ - RAPID 2-2
Vocile Gazetei » Derby-ul feroviar CFR Cluj - Rapid 2-2 a fost comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Dan Udrea și Răzvan Luțac

Cu Onea „locomotivă”, Rapid a răspuns prompt. Fundașul dreapta i-a pasat decisiv lui Kait, în minutul 11, apoi a fost aproape să facă 2-1.

VIDEO CU GOLUL. Boateng a marcat în CFR - Rapid după ce și-a dat la propriu cu stângul în dreptul

Defensiva lui Mutu, lăudată inclusiv de adversarul Petrescu, a mai clacat o dată. Săpunaru și colegii au bâjbâit o minge în careu, iar Nana Boateng a profitat, o execuție norocoasă, stâng în dreptul.

CFR Cluj - Rapid, derby spectaculos la început de play-off

Efortul depus de Onea, cel mai activ fotbalist din tabăra giuleștenilor, a fost răsplătit în minutul 55. Apărătorul adus de la Poli Iași a marcat cu un șut superb la colțul lung.

+14 FOTO

Oaspeții au fost mai periculoși în secvențele finale, dar Costache a irosit o șansă rarisimă. A fost găsit ideal, singur, la 7 metri de poartă, dar a trimis defectuos.

Prelungirile au fost dramatice. CFR a trimis mingea în plasă, dar reușita a fost anulată pentru un ofsaid milimetric. Imediat după repunere, Ioniță II a luftat dintr-o poziție ideală, iar Dugandzic a fost blocat in-extremis. 

Clasamentul din play-off după CFR Cluj - Rapid 2-2

CFR Cluj și Rapid se încurcă reciproc, la fel cum a fost cazul în FCSB - CSU Craiova. Marea câștigătoare a rundei inaugurale din play-off devine Farul. Trupa lui Hagi are două puncte vans față de urmăritoarea din Gruia.

FINAL » CFR Cluj - Rapid 2-2

CFR Cluj - Rapid, echipe de start:

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora - C. Deac, Muhar, Boateng, Krasniqi - Janga, Petrila 
Rezerve: R. Sava - Braun, Peteleu, Kolinger, Hoban, Bîrligea, Maglica, Yahoah 
Antrenor: Dan Petrescu 

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Al. Albu, Kait, Pănoiu - Sefer, Dugandzic, Costache 
Rezerve: Drăghia - Belu-Iordache, Ignat, Iacob, Crepulja, Al. Ioniță II, Papeau, Bamgboye, Luckassen 
Antrenor: Adrian Mutu

+14 FOTO

VIDEO. Atmosferă de derby la CFR Cluj - Rapid 

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca 
Arbitru: Andrei Chivulete / Asistenți: Ovidiu Artene și Andrei Constantinescu 
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Eugen Neagoe, val de ironii la adresa FCSB: „N-a existat în prima parte! Mă și speriasem înainte de meci” + cere 3 fotbaliști la națională

Viorel Moldovan și Gică Popescu au comentat „cazul Ianis” și atacul lui Gică Hagi: „Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar e ridicol!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (68)
Dobermannul
Dobermannul  •  20 Martie 2023, 13:40
Postat de Catalynn__.. pe 19 Martie 2023, 22:34

Serios acum, ce televizor ai!? Snagov, Olt sau Sirius!? Sa nu zici ca ai Rubin ca chiar dau cu basca de pământ! :-)))

Cu e prostul mai in putere asa si tu.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Martie 2023, 10:12

Hagi profita ...! Desigur ca profita ca a jucat un meci de antrenament cu Sepsi care a fost obligata sa joace la 2 zile după un meci cheie ,de totul sau nimic , cata inechitate, dar se învârte roata ,poate chiar etapa viitoare la Rapid ,unde suporterii nu uita cum au fost primiți de " ***" ! Cine sa- i iubească și pe machedonii ăștia, poate doar ei între ei ( fcsb- Farul) dar se pare ca în acest campionat se suprapun interesele !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

d.veselu
d.veselu  •  19 Martie 2023, 23:29
Postat de adriann_ pe 19 Martie 2023, 23:17

Tu esti aievea ma postache? :)) Orice antrenor de copii isi manca fesul de nervi daca vreun pusti de 14-15 ani dadea pe langa minge cum a dat Ionita la ultima faza :)) Pe bune, cum te suporti sa scrii ineptiile astea?

Să-nțeleg că ți-ai mâncat și tu fesul de nervi, sau ce?! Și de ce?! Că n-a marcat Ioniță... sau că s-a dat off-side la golul Cfr-ului? Eu doar atât am întrebat : cu cine ai ținut azi?! Că nici catalynn nu era sigur :-(((, după cum ai observat mai jos.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close