INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Rezumat video Inter acuză arbitrajul după înfrângerea cu Juventus: „A fost henț 100%, este o lipsă de respect față de noi!”

Inter acuză arbitrajul după înfrângerea cu Juventus. Foto: Imago Images
Inter acuză arbitrajul după înfrângerea cu Juventus. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 12:53 / Actualizat luni, 20 martie 2023 12:53

Simone Inzaghi (46 de ani) acuză arbitrajul lui Daniele Chiffi în Inter - Juventus (0-1), ce trebuia să sancționeze mâna lui Adrien Rabiot (27) în faza premergătoare reușitei lui Filip Kostic (30). Dar asistentul video a confirmat decizia.

Inter a pierdut Il Derby d'Italia (0-1) și, totodată, al treilea din ultimele patru meciuri disputate în Serie A, tremurând pentru locul de Liga Campionilor. 

Gigi Becali, un nou ordin din lojă: dispare Octavian Popescu! Patronul-„antrenor” FCSB schimbă strategia
FCSB
Gigi Becali, un nou ordin din lojă: dispare Octavian Popescu! Patronul-„antrenor” FCSB schimbă strategia

Juventus s-a impus însă după un gol foarte controversat, semnat de Kostic și validat de arbitrul Daniele Chiffi, după două minute de discuții cu asistentul video, iar Simone Inzaghi a protestat vehement și la sfârșitul partidei.

Simone Inzaghi: „Arbitrii au greșit”

Un gol inadmisibil, mai ales acum în epoca VAR. A fost henț 100%, este o lipsă de respect! Este prea grav ceea ce s-a întâmplat ca să putem acccepta. Ni s-a spus că nu există imagini clare, dar eu am văzut cel puțin 20. E adevărat că în campionat greșim mai mult față de Liga Campionilor, însă, de data asta, în eroare este brigada de arbitri, nu fotbaliștii noștri”, se revoltă antrenorul nerazzurrilor. 

Ce contestă faza premergătoare golului, în care Vlahovic și apoi Rabiot ating mingea cu mâna la preluare. Dar golul a rămas pe tabelă!

Golul primit a influențat decisiv desfășurarea partidei. Am abordat bine meciul, ca un meci de Ligă ori pentru un trofeu, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu meritam să pierdem. 

- Simone Inzaghi, antrenor Inter

VIDEO. Rezumat Inter-Juventus (0-1)

Inter, prestație modestă cu Juventus

Dincolo de arbitraj, Inter a ajuns la nouă eșecuri în acest campionat în 27 de runde și are doar trei puncte avans față de a patra poziție de Champions, ocupată de Roma. Doar de două ori în acest secol a adunat atât de multe la acest moment, după cele 11 înfrângeri din 2011-2012. 

46 de aniau trecut de când Juventus n-a mai câștigat în Serie A ambele derby-uri cu Inter fără să primească gol. La Torino, în tur, a fost 2-0

Duminică, trupa lombardă n-a pierdut din cauza arbitrajului, ci pentru că nu a fost lucidă și concretă în fața porții, a jucat lent și previzibil. Vulnerabilă în apărare, unde au lipsit Bastoni și Skriniar, deloc periculoasă în atac, cu Lautaro și Lukaku slabi și Džeko neinspirat (fără gol în campionat din 4 ianuarie), și depășită la mijlocul terenului de linia de cinci a bianconerilor, care au recuperat deja jumătate din penalizarea de 15 puncte.

Nu mă provocați să vorbesc despre arbitri că-mi amintesc cum a câștigat Inter în sezonul trecut și nu mai terminăm niciodată cu polemica. Hențul reclamat ee un episod subiectiv. 

- Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Citește și:

Liverpool ar fi interesată de unn internațional român

„Știți cum îi spunea Ibrahimovic lui Mitea?” » Lobonț, dezvăluiri de senzație de la Ajax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  20 Martie 2023, 14:13

Posibil ca Inter sa fi pierdut meciul oricum,dar daca nici acela nu a fost hent inseamna ca VAR-ul e inutil,deoarece nici arbitrul "nu a vazut".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează