SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - KIEL

VIDEO Concluziile lui Xavi Pascual, după înfrângerea severă suferită de Dinamo în Ligă: „A jucat un Porsche cu un Renault. Nu putem concura cu o asemenea echipă”

Xavi Pascual / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +19   FOTO
Xavi Pascual / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat miercuri, 22 martie 2023 21:32 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 22:00

Dinamo n-a avut nicio șansă în fața lui THW Kiel, cea mai titrată echipă a Germaniei, care le-a predat „dulăilor” o lecție de handbal în manșa tur din play-off-ul pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Nemții s-au impus cu 41-28 la București și nu mai au cum să rateze calificarea.

După meci, antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual, a recunoscut superioritatea evidentă a colosului german, realizând o comparație dureroasă pentru noi: „A jucat un Porsche cu un Renault”, a mărturisit reputatul tehnician spaniol.

Dinamo - THW Kiel 28-41 » „Dulăii” lui Xavi Pascual, ca și eliminați din Liga Campionilor. Lecție predată de multipla campioană europeană
LIGA CAMPIONILOR
Dinamo - THW Kiel 28-41 » „Dulăii” lui Xavi Pascual, ca și eliminați din Liga Campionilor. Lecție predată de multipla campioană europeană

Xavi Pascual, după înfrângerea severă suferită de Dinamo: „A jucat un Porsche cu un Renault”

„Să ajungem aici e fantastic, dar e diferit să joci contra unui adversar de un acest nivel. Nu am avut nicio șansă astăzi, au jucat mai bine.  Oricum, mi se pare o performanță că am reușit să ajungem până aici. Băieții au luptat, dar echipa lor e mai bună. A jucat un Porsche cu un Renault!

Suporterii lui Dinamo sunt forța noastră, dar se pare că echipa noastră nu poate concura cu o adversară de acest nivel. Avem nevoie să ne gândim ce facem pentru a fi mai aproape de ei în astfel de meciuri”, a spus Xavi Pascual.

Ante Kuduz: „La anul vom fi mai puternici!”

Nu am avut șanse prea multe, Kiel e cea mai tare echipă din lume. Ne-am pregătit mult pentru acest meci, dar trebuie să acceptăm realitatea. Jucăm acolo pentru victorie, dar apoi o să ne concetrăm pe campionatul intern.

E simplu e o diferență mare de valoare. A fost un meci istoric pentru Dinamo. La anul vom fi mai puternici, meciurile cu Kiel sunt lecții pentru noi.

- Ante Kuduz, jucător Dinamo

Ne-am pregătit mai mult de o săptămână, știam totul despre ei, dar nu am reușit să aplicăm în meci. Ne așteptam la un meci dur, ei sunt una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar 41 de goluri sunt prea multe. Au fost mai buni și în atac, și în apărare, din toate pozițiile, aceasta e realitatea.

Ei sunt în top de mulți ani, noi construim o echipă. Avem nevoie de timp, trebuie să ne antrenăm mai mult și să fim mai buni. Sper să lăsăm o imagine mai bună la meciul retur.

- Stanislav Kasparek, jucător Dinamo

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din meciul Dinamo - THW Kiel

+15 FOTO

Citește și alte știri din handbal: 

Dinamo - THW Kiel 28-41 » „Dulăii” lui Xavi Pascual, ca și eliminați din Liga Campionilor. Lecție predată de multipla campioană europeană

Rapid a pierdut pe terenul lui Krim, în turul play-off-ului pentru „sferturile” Ligii Campionilor » Totul se decide în returul de la București

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  23 Martie 2023, 01:07

In Formula 1 as merge pe un Renault fara sa ma gandesc prea mult ;)

lucian_85
lucian_85  •  22 Martie 2023, 22:20

Mai degrabă un Porsche contra unui Trabant

Vezi toate comentariile (2)
Comentează