FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV A răpus-o pe FCSB în lupta pentru titlu, iar acum este fotomodel: „Nu pot să uit acel gol, mai ales că rezultatul i-a șocat pe adversari”

Thomas Juel-Nielsen a dat golul carierei pe când juca la Gaz Metan, în poarta celor de la FCSB, 2-2 pe Național Arena, apoi, în așteptarea altei oferte din fotbal, a îmbrățișat o carieră în modelling, în Danemarca. +20   FOTO
Thomas Juel-Nielsen a dat golul carierei pe când juca la Gaz Metan, în poarta celor de la FCSB, 2-2 pe Național Arena, apoi, în așteptarea altei oferte din fotbal, a îmbrățișat o carieră în modelling, în Danemarca.

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 08:32 / Actualizat joi, 23 martie 2023 09:23

Thomas Juel-Nielsen (32 de ani) a dat golul carierei pe când juca la Gaz Metan, în poarta celor de la FCSB, 2-2 pe Național Arena, apoi, în așteptarea altei oferte din fotbal, a îmbrățișat o carieră în modelling, în Danemarca. 

În vara lui 2020, după ce se reluase Liga 1 în plină pandemie de coronavirus, FCSB a fost împiedicată în lupta pentru titlu de un gol încasat în prelungiri în meciul cu Gaz Metan (2-2), pe Național Arena. Campionatul avea să-l câștige CFR Cluj, după victoria în Bănie contra Universității Craiova, oltenii terminând pe locul secund.

+16 FOTO

Reușita vieții lui Thomas Juel-Nielsen, omul care a răpus-o pe FCSB în lupta pentru titlu

Danezul Thomas Juel-Nielsen a bifat în acea duminică de iunie primele sale 8 minute în campionatul românesc, fiind aruncat în luptă de Edward Iordănescu, antrenorul medieșenilor, nordicul având precizie și sânge rece la ultima fază a meciului. A înscris golul egalizator, după o fază creată de Sergiu Buș și pasa lui Drăghici. 

A răpus-o pe FCSB în lupta pentru titlu, iar acum este fotomodel: „Nu pot să uit acel gol, mai ales că rezultatul i-a șocat pe adversari”
Bucuria lui Juel-Nielsen de după golul marcat în poarta lui FCSB

Până la acel moment, Thomas, 30 de ani în iunie 2020, mai strânsese doar trei partide pe banca de rezerve la Mediaș în respectivul sezon. Danezul a venit la Gaz Metan la finalul lunii octombrie 2019. Fundașul a mai bifat alte 4 meciuri în tricoul Gazului, apoi s-a despărțit de ardeleni în august 2020. 

De atunci este „free agent”, nu și-a mai găsit alt angajament. Practic, a dat gol cu FCSB și a pus fotbalul în stand by! De curând s-a antrenat cu o formație din Kazahstan, dar semnarea unui contract e încă departe. 

Nu pot să uit acel gol cu FCSB, mai ales că rezultatul i-a șocat pe adversari. M-am simțit foarte bine în România, m-aș întoarce oricând. Românii mi s-au părut oameni de viață, deschiși și buni la suflet.

-Thomas Juel-Nielsen, ex-fundaș Gaz Metan

Thomas Juel-Nielsen: „Îmi place modellingul, dar fotbalul e fotbal” 

În paralel, Thomas a urmat niște cursuri de modelling și a semnat cu o agenție de la Copenhaga. Mai nou, este fotomodel pentru diverse campanii! „Am și jucat câteva meciuri amicale în Antalya, în cantonament, cu o echipă, în 2023, sunt în formă, așa că nu se știe niciodată, poate mă voi întoarce în fotbal. Am fost în discuții cu kazahii, dar am sesizat diferențe culturale prea mari și am renunțat. 

Sunt dispus să mă întorc și în România, sunt gata de teste! Îmi place și ceea ce fac în modelling, oricum mă antrenez zilnic, fiindcă orice voi face mai departe, trebuie să fiu în formă. Îmi place modellingul, dar fotbalul e ceea ce vreau să fac și mai departe, ceea ce fac cel mai bine”, a comentat danezul pentru GSP.ro. 

Nielsen, 1,90 metri înălțime, în iunie 33 de ani, a terminat junioratul la Lyngby, apoi și-a trecut în CV Hvidovre, Akademiks, Sandevjord, Falkenberg, Aarhus, Maccabi Nethanya, Orange County și Sonderjyske. 

Transferul pe care Pintilii l-ar face „mâine” la FCSB: „E un băiat senzațional!”
FCSB
Transferul pe care Pintilii l-ar face „mâine” la FCSB: „E un băiat senzațional!”

7 selecțiia adunat fundașul la selecționata U17 a danezilor, marcând de două ori

Thomas Juel-Nielsen a lucrat cu selecționerul naționalei României la Gaz Metan Mediaș: „Aveți încredere în Iordănescu” 

România este la început de drum în campania pentru Euro 2024, debutând cu Andorra, în deplasare, apoi e meci cu Belarus la București. „Eu am fost cu Iordănescu ca antrenor, apoi a venit Covidul, au apărut probleme cu salariile, nu am fost plătit, au început necazurile. Am plecat pentru că nu eram plătit, altfel aș fi rămas cu cea mai mare plăcere. Naționala, voi, ar trebui să aveți răbdare cu Iordănescu. 

Este un profesionist, cere mult și bine de la jucători, îi responsabilizează. Unul dintre tehnicienii buni pe care i-am cunoscut. Nu am jucat eu prea mult în mandatul lui, dar am numai cuvinte de laudă despre el. 

Am cunoscut mulți antrenori, iar el este un antrenor de top. Știu că va transmite dorința lui de victorie către jucători. România să-i dea un pic de timp!”, a declarat danezul. 

Citește și: 

Primele măsuri ale lui Marian Copilu la Petrolul » Noul șef al clubului și-a fixat un obiectiv urgent

Dan Petrescu nu primește atacantul pe care l-a cerut: „Suntem descoperiți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Barna
Barna  •  23 Martie 2023, 18:35

Dacă a incurcat *** fcsb tot respectul Nielsen! Si tuturor celor ca el! Respect etern!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  23 Martie 2023, 16:13

Adica cum acest danez a oprit Fcsb in drumul ei spre castigarea titlului ??? In acel an competitional echipa pipereanului abia a terminat pe locul patru la opt puncte de viitoarea campioana Cfr Cluj !!

Dobermannul
Dobermannul  •  23 Martie 2023, 10:53

Dar arbitrii lui Burleanu care au rapus-o pe FCSB nu mai departe de anul trecut in penultima etapa de play-off? De aia nimic? Batista pe tambal?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează