GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Franța are un nou căpitan la primul meci oficial după ratarea titlului mondial în Qatar

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2023 22:42 / Actualizat joi, 23 martie 2023 22:44

La prima apariție pe teren după finala Cupei Mondiale din Qatar, meci pierdut în fața Argentinei la loviturile de departajare, naționala Franței primește pe teren propriu replica Olandei, vineri seara, de la 21:45, într-un meci din Grupa B a preliminariilor EURO 2024. Cu această ocazie, atacantul Kylian Mbappe va purta oficial banderola de căpitan, după retragerea lui Hugo Lloris din prima reprezentativă a Hexagonului. O confruntare deschisă oricărui rezultat, deși Franța pornește ca favorită la obținerea celor trei puncte într-o grupă complicată din care mai fac parte Irlanda, Grecia și Gibraltar. Cu opțiunea Bet Builder de la Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din meciul vedetă de vineri seara, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos. 

Franța – Olanda (vineri, 21:45), în preliminariile EURO 2024

Meciul de vineri seara va fi al 29-lea din istorie între Franța și Olanda, două echipe de top din fotbalul european. ”Cocoșii galici” au obținut 14 victorii până acum, în timp ce olandezii s-au impus de 11 ori. Doar trei remize consemnate, ultima dintre acestea pe 31 martie 2004. Toate cele trei meciuri încheiate la egalitate au fost 0-0! Pentru multe detalii statistice intrați aici.

Rezultat final – Franța (cota 1.87)
De ce? Franța a câștigat cinci din ultimele șase dueluri cu Olanda, trei dintre aceste meciuri având un caracter oficial. Olanda n-a mai învins Franța în deplasare de la un 3-2 la EURO 2000. De atunci, în următoarele opt meciuri directe batavii au câștigat doar de două ori.

Ambele echipe înscriu  - Da (cota 1.88)
De ce? Ultimul meci direct disputat în Hexagon s-a încheiat cu victoria Franței, scor 2-1. În cinci din ultimele zece dispute ambele echipe au marcat.

Marcator – Kylian Mbappe marchează oricând (cota 2.30)
De ce? Atacantul francez în vârstă de 24 de ani tocmai a fost numit căpitan al naționalei Franței, în urma retragerilor lui Hugo Lloris și Raphael Varane. Jucătorul legitimat la PSG are 36 de goluri marcate în cele 66 de meciuri pentru dubla campioană mondială. Mbappe a fost golgeterul Cupei Mondiale din Qatar, cu opt goluri, trei dintre acestea chiar în finala cu Argentina. Mbappe a marcat două goluri în trei apariții pe teren contra Olandei, în 2017 și 2018.

Cornere – Sub 9.5 (cota 1.70)
De ce? Ultimele patru meciuri ale Franței au fost de sub 9.5 cornere. Precedentul meci direct disputat cu Franța echipă gazdă, în septembrie 2022, într-un meci din Liga Națiunilor, a avut șase cornere (4-2).

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Franța - Olanda de vineri seara (21:45) poți ajunge la o cotă cumulată de 10.50, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 105.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus, din partida Franța - Olanda, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciul Franța - Olanda cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!

Vezi toate știrile Betano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează