FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA U21

VIDEO Marius Niculae știe ce i-a lipsit României U21: „Dacă făceau asta, puteau echilibra partida”

Marius Niculae
Marius Niculae

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2023 09:00 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 09:41

Manager al loturilor de tineret, Marius Niculae (41 de ani) a găsit punctul minus al selecționatei în jocul amical pierdut cu 0-2 în fața Portugaliei. Fostul vârf al celor de la Sporting Lisabona consideră că încă nu s-a închegat o echipă între jucători.

De asemenea, Marius Niculae merge pe mâna naționalei mari în partidele cu Andorra și Belarus și este de părere că tricolorii pot lua 6 puncte fără problemă.

În septembrie intra buldozerele în Ștefan cel Mare! Anunțul ministrului de Interne: „Lucescu mi-a spus «Aștept stadionul ca să mă întorc»”
STADION DINAMO
În septembrie intra buldozerele în Ștefan cel Mare! Anunțul ministrului de Interne: „Lucescu mi-a spus «Aștept stadionul ca să mă întorc»”

VIDEO. Marius Niculae: „Nu suntem departe de fotbalul mare”

„Ați văzut ce jucători au și ce calitate are Portugalia. La ei sunt jucători la Arsenal și Marseille, iar la noi doar din Liga 1. Nu cred că suntem departe de fotbalul mare la tineret. 

Dacă jucam ca o echipă și nu fiecare individual,  am fi putut obține ceva mai mult. Am încredere mare în acești copii și știu ce pot. Ei trebuie doar să lucreze și să ajungă o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Trebuie să câștigăm cu Andorra. Eu, unul, n-am nicio frică. Din cele două jocuri trebuie să avem obligatoriu 6 puncte. Avem obiectiv calificarea! , a spus Marius Niculae. 

Marius Niculae: „Am mare încredere în el”

Cu 15 goluri înscrise în tricoul naționalei României, Marius Niculae are încredere în Denis Alibec și consideră că va face diferența.

„Denis Alibec este unul dintre jucătorii în care am încredere. I-am spus și lui că trebuie să-și îmbunătățească raportul dintre meciuri și goluri. 

Acum e momentul lui, se vede și la echipa de club, și trebuie să facă diferența și la echipa națională”, a mai precizat Marius Niculae.

Citește și alte știri: 

Edi Iordănescu a răspuns cu subiect și predicat: „Atunci nu voi mai fi selecționerul României!”

VIDEO Scandal la Napoli: a acordat interviuri după Italia - Anglia 1-2 în spaniolă și a avut nevoie de translator!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează