GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mergem în Germania?

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2023 23:19 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 23:21

”Tricolorii” atacă Euro 2024 într-una din cele mai ușoare grupe posibile, cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra, doar noi și elvețienii având în palmares calificări la turneul final continental. 

Startul este la fel de facil, urmând ca naționala lui Edward Iordănescu să joace în 25 martie, în deplasare, contra cele mai slab cotate echipe din grupa I. 

România nu a avut probleme cu Andorra în cele patru dueluri directe de până acum, toate disputate la nivel competitiv. Am trecut de echipa micuțului stat în preliminariile Mondialului din 2006, cu 5-1, respectiv 2-0, apoi, tot în calificări de CM, cel din 2014, ”tricolorii” s-au impus cu 4-0 în ambele confruntări.

Dacă vrei să trăiești campania și din postura de parior, Îți recomandăm să te bucuri de oferta Superbet (cele mai mari cote pentru cele mai populare pariuri pre-meci și live în preliminariile pentru European)!

 TREI VICTORII ÎN ZECE MECIURI CU IORDĂNESCU JR. 

Chiar în ziua partidei din Andorra se va împlini un an de la prima partidă condusă de pe banca ”tricolorilor” de către Edward Iordănescu. În zece dueluri cu acesta la timonă, România nu s-a impus decât de trei ori. Parcursul din Liga Națiunilor a fost unul decepționant, România terminând pe locul 4 în grupa 1D, cu 7 puncte. Ultimul meci, 4-1 acasă cu Bosnia Herțegovina, a mai atenuat din gustul amărăciunii. Incertitudinile au continuat și după UNL, România cedând acasă într-un amical, 1-2 cu Slovenia, dar a încheiat anul cu un 5-0 în fața modestei Moldova. 

Totuși, fanii români au asistat la jocuri deschise: patru din ultimele cinci jocuri ale ”tricolorilor” au avut ”Over 2,5 goluri” la final, înscriindu-se în ele de 18 ori în total. De asemenea, România se descurcă binișor ”afară”, având numai trei înfrângeri în ultimele nouă deplasări. 

PUȚINE REALIZĂRI PENTRU ATACANȚI 

George Pușcaș este accidentat și nu a venit la această acțiune. Iordănescu nu are prea multe opțiuni în ofensivă. L-a adus pe tânărul ”farist” Louis Munteanu, dar ceilalți doi atacanți, experimentații Tănase și Alibec au doar câte două goluri marcate pentru România! Din motive deloc clarificate, nu a fost chemat craioveanul Ivan, destul de eficient în această primăvară. Vestea bună este revenirea versatului Nicolae Stanciu. 

Pentru duelul de azi, următorul 11 pare cel mai posibil: 

Radu-Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț- R. Marin, M. Marin, Stanciu-Moruțan, Alibec, Man.

 ATENȚIE: ANDORRA OFERĂ MECIURI STRÂNSE 

Andorra a terminat pe locul 3 în grupa 1D din Nations League, scoțând opt puncte din seria în care au mai jucat Letonia, Moldova și Liechtenstein. Contra ultimei reprezentative, naționala lui Koldo Alvarez a consemnat singurele triumfuri, 2-0 și 2-1. 

Selecționata din micuțul stat are doar o victorie ”ever” în calificările pentru campionatele europene. 

Dar, să fim prudenți. Șase din ultimele șapte partide ale Andorrei au avut scor la limită. Iar cinci din ultimele șapte jocuri au avut ”Under 2,5 goluri” la final. În penultimul joc, Andorra a pierdut doar cu 0-1 în fața Austriei.

Fii Responsabil! GO SUPER

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează