FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA

Fotbalistul român din Andorra avertizează înainte de meci: „Dacă România nu face asta îi va fi foarte greu”

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 18:29 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 19:41

Fundașul român Raul Feher, care evoluează în Andorra, a prefațat meciul pe care România îl va juca în startul preliminariilor EURO 2024.

Originar din Zalău, Feher (26 de ani) evoluează în prima ligă din Andorra, la Inter d'Escaldes. După ce a anunțat că românii vor lua stadionul cu asalt, Feher a explicat înainte de partidă ce trebuie să facă jucătorii lui Edi Iordănescu pentru a nu avea parte de un meci dificil.

În Andorra, acasă la Puyol » Gazeta a vizitat localitatea de vis în care s-a mutat fostul căpitan al Barcelonei
ANDORRA - ROMÂNIA
În Andorra, acasă la Puyol » Gazeta a vizitat localitatea de vis în care s-a mutat fostul căpitan al Barcelonei

Românul care joacă în Andorra, mesaj înainte de partida României

„Înțeleg de ce antrenorul Andorrei vede echipa lui ca fiind favorită. Joacă acasă. Crede că poate obține un rezultat bun. E diferență de clasă, de valoare. Putem spune că Andorra nu are așa multă valoare ca România, dar totul e posibil. 

Cred că antrenorului Andorrei îi convine un 1-1 sau 0-0. Dacă România nu dă gol la început, îi va fi greu. Gazdele se vor băga în careu, vor fi câte 7-8 jucători în careu. Și va fi foarte greu de dat gol”, a spus Raul Feher în emisiunea „Liga DigiSport”.

Andorra - România, echipe probabile:

ANDORRA: J. Gomes - J. Rubio, Guillen, Llovera, Alaverda, M. Garcia - Cervos, M. Vieira, Rebes, Rosas - A. Martinez 
Rezerve: I. Eulate, X. Pires, San Nicolas, C. Rubio, de Pablos, M. Pujol, M. Vales, X. Vieira, E. Vales, R. Fernandez, Bernat, I. Fernandez 
Selecționer: Koldo Alvarez 

ROMÂNIA: I. Radu - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț - Stanciu, M. Marin, R. Marin - Man, Alibec, Sorescu 
Rezerve: Fl. Niță, H. Moldovan, Cr. Manea, Nedelcearu, T. Băluță, Cicâldău, Olaru, Moruțan, Oct. Popescu, Al. Dobre, Fl. Tănase, L. Munteanu 
Absenți: Chiricheș, Camora, G. Pușcaș, V. Mihăilă, I. Hagi (indisponibili) 
Selecționer: Edward Iordănescu 

Arbitru: Dario Bel. Asistenți: Kruno Šaric, Goran Pataki (toți din Croația) / Arbitru VAR: Paolo Valeri. Asistent VAR: Daniele Doveri (ambii din Italia) 
Stadion: Nacional (Andorra la Vella), Capacitate: 3.300 locuri

VIDEO Ce spune Andrei Cristea despre „dubla” României cu Andorra și Belarus: „Eu cred că vom câștiga ambele meciuri, nu trebuie să îi tratăm de sus”

Citește și: 

România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării

MM Stoica felicită FRF pentru că a schimbat echipamentul naționalei: „Unul tip ou nu a avut nimeni în istoria fotbalului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  25 Martie 2023, 19:48

Fundasul daca e cu Autobaza in careu, ce sa zica si el?! Cind o incepe Alibec sa dea din maini ca o elice de elicopter, sa vezi cum cad toti fundasii lesinati!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează