INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesajul lui Conte după despărțirea de Tottenham: „Fotbalul e pasiune. A fost de neuitat să îi aud pe fani cum îmi cântă numele”

Antonio Conte
Antonio Conte

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 21:27 / Actualizat luni, 27 martie 2023 22:44

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian plecat de la Londra cu trei luni mai devreme față de finalul contractului cu Tottenham, a ținut să posteze pe Instagram o mică scrisoare adresată suporterilor, jucătorilor și tuturor celor aflați cu sufletul lângă Spurs.

„Călătoria noastră împreună s-a încheiat”

”Fotbalul este pasiune. Aș vrea să mulțumesc din adâncul sufletului tuturor celor de la SPURS care au apreciat pasiunea mea și felul meu intens de a trăi fotbalul ca antrenor. 

Un gând special pentru Fanii care m-au susținut întotdeauna și mi-au arătat aprecierea, a fost de neuitat să îi aud cum îmi cântă numele. 

Călătoria noastră împreună s-a încheiat, vă doresc toate cele bune pentru viitor”, este modul în care managerul a pus punct celei de-a doua aventuri în capitala Regatului.

„Povestea lui Tottenham este aceasta”

Deși părea la un moment dat că va fi lăsat să-și ducă contractul scadent în vară la bun sfârșit, clubul londonez s-a despărțit duminică seară de Antonio Conte. Potrivit comunicatului remis presei, este vorba de o reziliere de comun acord. 

Declarațiile de la ultima sa conferință de presă, în care își atacă și elevii, și conducerea. i-au semnat sentința:

”Jucătorii nu vor să joace pentru ceva important, nu vor să joace sub presiune, sub stres. Povestea lui Tottenham e aceasta: Au de 20 de ani un patron și nu au câștigat niciodată nimic. De ce? Vina este a clubului sau a antrenorului care rămâne aici. 

Echipa merge doar înapoi și nimeni nu e interesat de asta. Sunt foarte frustrat de acest lucru, fiindcă eu și stafful trebuie să ne gândim la modalități despre cum putem deveni mai buni în fiecare zi".

Tuchel îi pune la treabă pe șefii lui Bayern » Vrea trei nume grele de la Chelsea!
GERMANIA
Tuchel îi pune la treabă pe șefii lui Bayern » Vrea trei nume grele de la Chelsea!
Un star de la Bayern suferă de depresie: „Sunt singur și mă plictisesc fără fotbal. Am probabil doar cinci prieteni”
GERMANIA
Un star de la Bayern suferă de depresie: „Sunt singur și mă plictisesc fără fotbal. Am probabil doar cinci prieteni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close