INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un internațional german își joacă viitorul în Bayern - Dortmund! Antrenorul va avea ultimul cuvânt în privința lui

Serge Gnabry își joacă viitorul în Bayern - Dortmund. Foto: Imago Images
Serge Gnabry își joacă viitorul în Bayern - Dortmund. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 11:16 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 11:24

Serge Gnabry (27 de ani), doar două goluri în 2023, are șansa să-l impresioneze pe Thomas Tuchel (49) în derby-ul Bayern Munchen- Borussia Dortmund. Dacă nu va reuși, vânzarea lui, la vară, va redeveni de actualitate.

  • Bayern Munchen - Borussia Dortmund se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Derby-ul cu liderul Borussia Dortmund se anunță unul crucial pentru jucătorii lui Bayern. Au ocazia să readucă echipa pe primul loc al clasamentului, iar pe termen lung, cei care au lăsat până acum de dorit să-i câștige încrederea noului antrenor, Thomas Tuchel. Vizat, în primul rând, este Serge Gnabry.

A discutat 1 la 1 cu noul antrenor de la FCSB și dezvăluie: „Știe unde a venit. I-am dat un sfat”
FCSB
A discutat 1 la 1 cu noul antrenor de la FCSB și dezvăluie: „Știe unde a venit. I-am dat un sfat”

Serge Gnabry își joacă viitorul în Bayern - Borussia Dortmund

În 2023, până acum, internaționalul german în vârstă de 27 de ani a făcut senzație mai mult în afara gazonului, în special cu acea prezență la „Săptămâna Modei” de la Paris

Jocul său a lăsat mult de dorit, doar două goluri marcate în 13 meciuri, unul în campionat, cu Bochum (3-0), altul în Ligă, cu PSG (2-0), motiv pentru care a și devenit mai prieten cu banca decât cu dreptunghiul verde.

Potrivit postului tv Sport 1, Gnabry își joacă mâine seară viitorul. Șefii clubului sunt foarte dezamăgiți, după ce sezonul trecut, la capătul a numeroase runde de negocieri, reușiseră să-i prelungească acordul până-n 2026. Evident, cu un salariu de top, cifrat undeva la 18 milioane de euro pe an.

55 de milioane de euroeste cota de piață a lui Serge Gnabry, pe transfermarkt.de. În 2020 era evaluat la 90 de milioane

Thomas Tuchel va avea ultimul cuvânt în privința lui Serge Gnabry

Chiar înainte de a-l aduce pe Thomas Tuchel, ei stabiliseră să-l pună pe Gnabry pe lista neagră. Și să-l vândă la vară, în condițiile în care obiectivul numărul unu este achiziționarea unui „vârf” de top, ce implică o sumă foarte mare de bani. În discuții sunt Harry Kane (Tottenham), Kai Havertz (Chelsea) și Victor Osimhen (Napoli).

Acum, însă, Tuchel va avea ultimul cuvânt în privința lui Gnabry. Iar Sport 1 susține că duelurile de talia celui de mâine, cu Borussia, sau a „dublei” cu Manchester City, din „sferturile” Ligii Campionilor, vor fi decisive pentru viitorul internaționalului german.

Citește și:

Lionel Messi vrea să rămână la PSG

Ronaldo a ieșit prima dată în oraș cu „bijuteria” de 10 milioane de euro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează