INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCEONA

Barcelona nu se mai ascunde: „Suntem în contact cu apropiații lui Messi. Știe că îl vrem aici”

Lionel Messi/ foto Imago Images
Lionel Messi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 17:30 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 17:53

Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a recunoscut discuțiile cu oamenii din anturajul lui Lionel Messi (35 de ani). Catalanii îl vor înapoi pe argentinianul de la PSG.

Presa spaniolă a scris în dese rânduri despre dorința Barcelonei de a-l aduce pe Messi pe Camp Nou, după doi ani la PSG. Contractul lui Leo cu parizienii expiră în vară și sunt șanse din ce în ce mai mici să rămână în Ligue 1.

Dan Petrescu sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen! Dacă pățeam ce a pățit Kosovo...”
CSU Craiova - CFR Cluj
Dan Petrescu sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen! Dacă pățeam ce a pățit Kosovo...”

Acum, cei de la Barcelona au ieșit public și au recunoscut discuțiile cu Messi. Rafa Yuste și Xavi și-au declarat atașamentul față de argentinian și dorința ca acesta să joace din nou pe Camp Nou.

Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a recunoscut discuțiile cu Messi

„Suntem în contact cu cei din anturajul lui Messi. Leo știe cât de mult îl apreciem și cât de mult ne-ar plăcea să se întoarcă. Cu siguranță că Messi iubește orașul și echipa Barcelona. Sperăm că vom găsi calea pentru ca el să să scrie din nou istorie aici”, a transmis Rafa Yuste, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Aceeași părere a avut-o și Xavi, fostul coechipier al lui Messi. După ce presa catalană a scris că antrenorul Barcelonei a discutat cu Messi înainte de Campionatul Mondial pentru a-l convinge să se întoarcă pe Camp Nou, acum catalanul a recunoscut și el conversațiile.

„Mi-ar plăcea la nebunie ca Messi să se întoarcă. E o problemă la care lucrăm, dar nu depinde doar de mine. Depinde de fericirea lui Leo și de dorința lui. Aș fi primul care ar zice da unei reveniri”, a declarat Xavi, conform sursei menționate.

Și Messi ar face pași în acest sens, al transferului la Barcelona, în vară. Conform Radio Catalunya, Leo l-a pus pe Jorge Messi, tatăl și agentul său, să înceapă negocierile cu Joan Laporta, președintele clubului „blaugrana”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona amenință că va cere 100 de milioane de euro despăgubiri la UEFA dacă va fi exclusă din Liga Campionilor

Coșmar perpetuu pentru titularul lui Real Madrid: abia refăcut după o accidentare, s-a „rupt” din nou

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Martie 2023, 18:06

...in ce fel de contact sunteti cu Leo ?

Giko1
Giko1  •  31 Martie 2023, 18:06

O sa fie un fel de OMRANI ,asa cum e omrani ptr fcsb, asa o sa fie si messi ptr barca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează