INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO + FOTO Blestemul lui Hamburg continuă! » Desfășurare HALUCINANTĂ în lupta pentru promovarea în Bundesliga: fanii sărbătoreau pe gazon, dar minutul 90+9 a schimbat totul!

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 19:04 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 19:24

Heidenheim a revenit fantastic în deplasarea cu Regensburg, scor 3-2, și a promovat pentru prima dată în istorie în Bundesliga. Drama lui Hamburger SV continuă. „Șorturile roșii” și-au făcut treaba, victorie 1-0 cu Sandhausen, și au fost pe loc de primă ligă până în al 9-lea minut al prelungirilor. 

Hamburger SV trăiește un adevărat blestem. Căzută în liga secundă în 2018, a ratat „la mustață” fiecare tentativă de revenire. S-a clasat de 3 ori pe poziția a 4-a. Anul trecut a pierdut dramatic barajul cu Hertha, 1-2 la general. Acum va da o bătălie complicată, în dublă manșă, contra lui Stuttgart. 

Final IREAL în Bundesliga! Bayern e din nou campioană, după o etapă incredibilă! Dortmund a avut titlul pe masă în minutul 89!
GERMANIA
Final IREAL în Bundesliga! Bayern e din nou campioană, după o etapă incredibilă! Dortmund a avut titlul pe masă în minutul 89!

Dramatism în lupta pentru promovarea în Bundesliga 

  • min. 1: Heidenheim promovată
  • min. 3: Hamburg promovată
  • min. 57: Heidenheim avea nevoie de 3 goluri pentru a promova
  • min. 90+9: Heidenheim reușește miracolul și întoarce scorul, 3-2! Hamburg cade pe 3 și merge la baraj.

Astăzi, în ultima rundă a sezonului din liga secundă, desfășurarea a fost uluitoare. Darmstadt era deja promovat în Bundesliga, iar Heidenheim și Hamburg luptau de la distanță pentru poziția secundă. Heidenheim avea avans de un punct și era la mâna ei. 

FOTO. Imagini ULUITOARE: antrenorul lui Hamburg și fanii sărbătoreau promovarea! Totul s-a năruit

Fanii lui Hamburg, după aflarea veștii că Heidenheim s-a impus
Heidenheim a promovat
Hamburg a sărbătorit câteva minute titlul
Heidenheim a promovat
+8 FOTO

Doar că Regensburg, formație retrogradată, a opus o rezistență remarcabilă. În minutul 57, tabela arăta 2-0 pentru gazde. Hamburg conducea cu 1-0 la Sandhausen, încă din minutul 3, iar sărbătoarea era pregătită. Doar că blestemul ultimilor avea să lovească din nou. 

Revenim la Regensburg. Cele peste 10 minute de prelungiri alimentau speranțele lui Heidenheim. Jan-Niklas Beste a egalat în 90+3, dar nu era suficient. Între timp, fanii lui Hamburg invadaseră deja terenul și sărbătoreau alături de favoriți. Inclusiv antrenorul Tim Walterd alerga în jurul stadionului. Un oftat prelung s-a auzit la Sandgausen, urmat de liniște și de lacrimi. 

Tim Kleindienst reușea golul promovării lui Heidenheim în al 9-lea minut al prelungirilor și o trimite pe Hamburg la un nou baraj infernal, împotriva lui Stuttgart. Jan-Niklas Beste a egalat

6 titluriîn Bundesliga are Hamburg în palmares, dar și trei Cupe ale Germaniei. A cucerit și o Cupă a Campionilor Europeni, în sezonul 1982/1983.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Sergio Rico, portarul lui PSG, în stare gravă după ce a căzut de pe cal » A fost transportat la spital cu elicopterul

Specialist în promovări! Laszlo Boloni a dus-o pe Nancy de două ori în Ligue 1 » Acum, e aproape să repete performanța cu Metz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  28 Mai 2023, 23:18
Postat de miciBIO pe 28 Mai 2023, 19:54

Blestemul timpului, de când ceasul de pe Volksparkstadion s-a oprit. De 5 sezoane tot încearcă, ba termină sub linie, ba pierd baraje. Altfel, SV Hamburg, una dintre marele echipe ale Germaniei!

Asemenea celor de la Benfica, doar că portughezii nu au mai câștigat un trofeu european de 61 de ani... Guttmann, rupe blestemul, tată !!!

VardyParty
VardyParty  •  28 Mai 2023, 23:17
Postat de Catalynn.._. pe 28 Mai 2023, 20:54

Cu ce i-ai supărat p’astia așa de rău de te-au făcut … “colonel”!? Halucinant! :-)))

Halucinant, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

UweLang
UweLang  •  28 Mai 2023, 21:49
Postat de traian_v pe 28 Mai 2023, 19:33

Cooperativa a ajuns si in Germania.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează