FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Critici în direct pentru Sorin Cârțu: „Aș vrea să văd acum dacă se filmează și își prezintă scuze”

Sorin Cârțu, președintele CSU Craiova +22   FOTO
Sorin Cârțu, președintele CSU Craiova

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 23:35 / Actualizat luni, 29 mai 2023 01:38

CS Universitatea Craiova nu a profitat de înfrângerea lui CFR Cluj. Formația din Bănie a pierdut pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-1, și a ratat șansa de a juca la barajul de Conference League împotriva rivalei locale, FCU Craiova. 

Iar Dan Udrea, redactorul șef-adjunct al Gazetei Sporturilor, a ținut să amintească despre declarația dată de Sorin Cârțu (67 de ani), președintele oltenilor, care spunea că CFR Cluj se va impune cu siguranță în fața Farului Constanța. 

În direct la Orange Sport imediat după meci, Udrea a spus că oficialul formației oltene ar trebui să-și ceară scuze pentru declarațiile date, catalogând afirmațiile lui Cârțu drept unele lipsite de respect față de iubitorii fotbalului din România. 

Când se joacă CFR Cluj - FCU Craiova, finala barajului pentru ultimul loc de cupe europene + Marele absent al meciului
BARAJ
Când se joacă CFR Cluj - FCU Craiova, finala barajului pentru ultimul loc de cupe europene + Marele absent al meciului

„Acum ar trebui ca Sorin Cârțu să-și prezinte scuze”

„Aș vrea să vad acum dacă domnul Sorin Cârțu se filmează și își prezintă scuze. A fost o lipsă de respect față de iubitorii de fotbal ceea ce a spus dumnealui”, a spus Dan Udrea, la emisiunea „Minutul 91”, pe care o moderează la Orange Sport. 

Dan Udrea a fost completat de fostul arbitru Constantin Zotta, aflat și el în studio: „Mesajul lui Cârțu s-a întors împotriva propriei echipe, care credea că meciul cu Sepsi e deja câștigat”. 

Mihai Rotaru, patron CSU Craiova: „Acea declarație a fost o greșeală majoră”

Despre declarațiile date de Sorin Cârțu a vorbit și Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, într-o intervenție telefonică avută la emisiunea „Digi Sport Special”. 

„Am spus-o toată săptămâna, una dintre greșeli a fost acea declarație dinspre zona noastră. Faci două lucruri în acel moment: le intră în subconștient jucătorilor noștri că nu se va întâmpla nimic acolo și le intră în subconștient și celor ai Farului. 

Eu am știut de la început că totul avea să se decidă pe teren. Știam că Farul va face tot ceea ce poate pentru a scoate un rezultat bun, să câștige meciul. Acea declarație a fost o greșeală majoră”, a declarat Mihai Rotaru. 

Sorin Cârțu, înainte de CFR Cluj - Farul: „Voi paria 1 solist!” 

Iată ce spunea Sorin Cârțu, înaintea partidei din Gruia, între CFR Cluj și Farul Constanța. 

„Eu merg 1 solist la CFR Cluj. Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, voi juca la pariuri. Mă duc și mă și filmez. Nu mai fac comentarii pentru că se interpretează. Eu spun ce joc pe bilet. CFR nu-și ratează șansa pe care o mai are pentru cupele europene”, a precizat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik. 

Citește și: 

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

Ștefan Radu, discurs printre lacrimi și aplauze la ultima apariție pe „Olimpico”: „Mi-ați permis să-mi îndeplinesc visul. Vă mulțumesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
eunescu09
eunescu09  •  29 Mai 2023, 19:04

Cine sa facă asta, Cârțu? Încă mai aveți așteptări de la el?

suporterucv
suporterucv  •  29 Mai 2023, 14:09

Eu ma intreb cat oare il mai suporta in club Rotaru pe Cirtu ??? Nu s-o fi saturat si el de toate vorbele si sforile trase de Cirtu de-a lungul timpului ?? Isi saboteaza proriul club cu astfel de personaje si parca nu se invata minte !!! Incredibil.

Hcm27
Hcm27  •  29 Mai 2023, 11:27

Între el și Meme, nu sunt multe diferențe.Poate aceea că olteanul a jucat fotbal la nivel superior, dar tot degeaba, a fost si antrenor și ca are ultimul cuvânt în fata lui Mieiță.In rest sunt la fel, fără nici o deosebire

Vezi toate comentariile (15)
Comentează