FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”

Zoltan Iașko, în dreapta, în conflict cu Dan Petrescu +22   FOTO
Zoltan Iașko, în dreapta, în conflict cu Dan Petrescu

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 00:33 / Actualizat luni, 29 mai 2023 08:59

Zoltan Iașko, directorul sportiv al Farului, a prezentat pentru cititorii Gazetei propria variantă asupra conflictului avut cu Dan Petrescu la finalul victoriei din Gruia, scor 2-1. 

  • Barajul de Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova se va juca în Gruia. Din informațiile Gazetei, va fi joi, pe 1 iunie, ora 20:30

Dan Petrescu a lansat cuvinte grele în toate direcțiile după eșecul cu Farul. A urlat la fotbaliștii lui Hagi, i-a bătut obrazul și „Regelui”, apoi a fost foarte aproape de un conflict fizic cu Zoltan Iașko.

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat
CFR CLUJ - FARUL 1-2
Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

Directorul sportiv al Farului, unul dintre oamenii de încredere ai lui Gică Hagi, susține că Petrescu le-a reproșat că au luptat și că „și-ar fi dat viața pentru Craiova”. 

EXCLUSIV. Zoltan Iașko, despre conflictul cu Dan Petrescu

Contactat de Gazetă târziu in noapte, el a povestit: „Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat...

La ce se aștepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbești asta? Ești prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar așa lipsă de respect?

Noi, acum câțiva ani de zile, ne-am întâlnit cu toții pe final de sezon, dar n-am scos niciun cuvânt despre meciul direct. Așa e corect. Am făcut 0-0 și nu ne-am calificat în play-off.  

Jos pălăria în fața lui Hagi pentru ce face la club, cu jucătorii, cu toată lumea. E simplu, totul 100% pe teren. Hagi le spune mereu jucătorilor «Învățați să câștigați! Să vă luptați. Nu ne interesează de alții».

N-au mai fost probleme la vestiare cu Dan Petrescu. S-au băgat bodyguarzii și l-au liniștit. Dar arbitrul ar fi trebuit să îi dea cartonaș roșu din timpul jocului. La orice, se arunca, gesticula, trăgea, reproșa. 

Tu, care ai reprezentat țara, ești antrenor mare, nu poți ajunge în halul ăsta! Sunt dezamăgit de comportamentul lui Dan Petrescu. E normal ca antrenor să-ți dorești să câștigi, și Hagi se enervează când pierde, dar niciodată nu a reproșat adversarului că a luptat”, a declarat Zoltan Iașko pentru GSP.ro. 

Așa se câștigă respectul în fotbal. Fiecare vrea sa câștige, azi am făcut-o noi” - Gică Hagi, antrenor Farul

VIDEO. Gică Hagi, la conferința de presă după victoria cu CFR Cluj din ultima etapă: „Trebuie să avem un lot numeric mai competitiv, pentru Europa”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Viorel Moldovan numește echipa din Superliga unde ar putea ajunge Bergodi: „Din ce am auzit eu”

VIDEO Răzvan Lucescu a vorbit despre titlul cucerit de Farul și meciurile „naționalei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
Supersonick13
Supersonick13  •  30 Mai 2023, 01:50

Frate comentam prea mult normalitatea..

remarque
remarque  •  29 Mai 2023, 21:39
Postat de legio.sud pe 29 Mai 2023, 10:05

Clujeanule , niciodată dar niciodată Craiova nu a jucat “ murdar “ așa că voi *** din Cluj ar trebui să tăceți .

Este adevarat, spre deosebire de frane, Craiova nu a jucat murdar. A fost doar inventata din ordin politic si promovata direct in liga a II-a, clonand numele, culorile si blazonul altei echipe. Dupa aia au jucat corect, ce-i drept e drept. Doar ca o *** ramane o *** chiar daca lustuiesti blazonul ornat cu ea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  29 Mai 2023, 15:19
Postat de elgabri pe 29 Mai 2023, 13:17

Regele Omeniei nu a arata nici un fel de omenie fata de CFR Cluj, cu asta am spus totul, iar Petrescu s a suparat .

Ce ai spus? De ce ar fi trebuit tratat cu "omenie" CFR?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează