FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 0-1

Neagoe „l-a înțepat” pe Cârțu după eșec, iar finanțatorul Rotaru i-a luat partea: „Greșeală majoră!”

Eugen Neagoe, antrenorul de la CS Universitatea Craiova, foto: Imago
Eugen Neagoe, antrenorul de la CS Universitatea Craiova, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 00:16 / Actualizat luni, 29 mai 2023 09:18

CFR Cluj a fost învinsă de Farul, scor 1-2, iar Universitatea Craiova a cedat 0-1 în fața lui Sepsi și a ratat prezența în Europa. Eugen Neagoe crede că jucătorii lui nu au fost suficient de concentrați și dă vina pe declarațiile apărute în ultimele zile. 

  • Barajul de Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova se va juca în Gruia. Din informațiile Gazetei, va fi joi, pe 1 iunie, ora 20:30.

În săptămâna premergătoare partidelor decisive, Sorin Cârțu a transmis că „va paria 1 solist la meciul CFR Cluj - Farul”. Fără a pronunța explicit numele lui Cârțu, Eugen Neagoe a transmis astăzi că jucătorii lui au fost distrași de unele declarații și că el a avut încredere tot timpul în Farul.

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat
CFR CLUJ - FARUL 1-2
Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova - Sepsi: „Le-am zis să nu asculte în stânga și în dreapta”

„De trei zile tot discut cu băieții, cu echipa. Le spun că e important să rămânem concentrați, să nu ascultăm ce se aude în stânga și dreapta. Știam că Farul va juca! Din păcate, noi am jucat slab. E o seară foarte tristă pentru noi, asta e realitatea.

În această seară totul depindea doar de noi, să ne facem treaba pe teren. Eu la final am aflat că au câștigat cei de la Farul, nu m-a interesat pe parcursul meciului. Era important să câștigăm jocul nostru. Nu am reușit, am dezamăgit atâta lume, suporterii … Dar ăsta este fotbalul.

Nu îmi doream acest scenariu, dar am văzut ieri Borussia Dortmund cu Mainz. Le-am zis că nu vreau să avem soarta lor. De ce mi-a fost frică nu am scăpat. O să avem o discuție mâine dimineață, chiar nu pot să știu la ce s-au gândit băieții”, a spus Neagoe la Orange Sport. 

Mihai Rotaru, de partea lui Neagoe

Și finanțatorul Mihai Rotaru, într-o intervenție la „Digi Sport Special”, a criticat ieșirea lui Sorin Cârțu: „Am spus-o toată săptămâna, una dintre greșeli a fost acea declarațile dinspre zona noastră. Faci două lucruri în acel moment: le intră în subconștient jucătorilor noștri că nu se va întâmpla nimic bun acolo și le intră în subconștient și jucătorilor Farului. 

Eu am știut de la început că totul avea să se decidă pe teren. Știam că Farul va face tot ceea ce poate pentru a scoate un rezultat bun, să câștige meciul. Acea declarație a fost o greșeală majoră”.

Eugen Neagoe, enervat când a fost întrebat despre o plecare

Întrebat despre o posibilă plecare, Neagoe a răbufnit. 

Asta vreți? Văd că vorbiți în fiecare zi, mă tot întrebați. A zis patronul de 3 ori că rămân. Dacă voi pleca, asta este. Tot puneți întrebările astea. Pe urmă ziceți că se schimbă antrenorii des. Voi îi schimbați!

Este un an ratat, atât timp cât nu suntem în cupele europene. Universitatea Craiova a jucat bine în play-off, excepând seara aceasta. N-am avut niciun pic de șansă
- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Viorel Moldovan numește echipa din Superliga unde ar putea ajunge Bergodi: „Din ce am auzit eu”

VIDEO Răzvan Lucescu a vorbit despre titlul cucerit de Farul și meciurile „naționalei”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
eunescu09
eunescu09  •  29 Mai 2023, 19:02

Trebuie sa fi naiv rău să îl bagi pe Cârțu în seama deși, e dovedit, individul poate face mult rău.

fanu2
fanu2  •  29 Mai 2023, 14:52

Bine că Neagoe da exemplul Borussia; de ce nu a dat ca pildă fotbaliatorilor noștri exemplul Bayern in care aia și-au văzut de treabă și la sfârșit au fost campioni deși nimeni nu le dădea șanse, pe motiv de zid galben, ei în deplasare,etc. Până una alta sa nu o mai dea cotita, meciul a fost extrem de slab pregătit și pentru asta doar antrenorul e de vina, nimeni altul.

doritor
doritor  •  29 Mai 2023, 12:47
Postat de doritor pe 29 Mai 2023, 10:24

Rusine! Rusine! Rusine! ***. Cinste lui Hagi si echipei Farul!

Băăăi ziarist ratacit si inchistat in canoanele puritane ale GSP, tu ai auzit de expresia „mura-n gura ”?! Ma refeream la ajutorul dat de Farul prin victoria obtinuta la Cluj. De ce m-ai cenzurat?!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează