INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CROAȚIA

Un jucător de națională a fost pus pe lista de transferuri după ce a făcut sex pe teren cu un model Playboy: „A fost obraznic”

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 10:19 / Actualizat luni, 29 mai 2023 15:55

POVESTE. Dino Drpic, fost fundaș în naționala Croației, a fost pus pe lista de transferuri în 2009 de Dinamo Zagreb, după ce soția a recunoscut că cei doi au făcut sex în cercul de la mijlocul terenului. 

Drpic are o selecție la echipa sa națională. Soția lui de la acea vreme, Nives Celsius, a apărut la televiziunea din Serbia, potrivit Daily Star și a detaliat experiența: „Dino aranjase să ne aprindă luminile stadionului și, în sfârșit, și-a îndeplinit visul de a face sex în mijlocul unui teren de fotbal. A fost foarte obraznic”. 

Celsius este un fost model Playboy și a fost căsătorită cu Dino Drpic între 2005 și 2014. Cuplul are 2 copii împreună. Jucătorul și-a încheiat cariera în 2013. 

Nives Celsius, foto: Instagram @nivescelsius
Nives Celsius, foto: Instagram @nivescelsius
Nives Celsius, foto: Instagram @nivescelsius
Nives Celsius, foto: Instagram @nivescelsius
+14 FOTO

Citește și: 

Adrian Mutu, dezvăluiri despre familie: „Dragostea adevărată e eternă” + Cu cine ține băiatul de 6 ani: „Greu îl mai schimbi”

Filmare șocantă: croșeu violent aplicat unui suporter! » Internaționalul olandez a amintit de gestul reprobabil al lui MM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
cristi_giu
cristi_giu  •  11 Octombrie 2023, 14:03

la cum se prezinta suprafata de joc tine de dusmanie din partea Federatiei Maghiare de Fotbal la adresa Romaniei. la fel si vizita lui Iohannis la Budapesta, unde Orban si-a luat zona in Georgia, facandu-se ca are treaba. de parca el nu-si consulta agenda cand vine un inalt demintar la tine-n tara. asa dusmanie ar trebui sa avem si noi cand mai vine Orban in Romania la Sumleu Ciuc sau Baile Tusnad sau pe unde *** mai vine in judetele cu minoritate predominat maghiara gen Harghita si Covasna. sa fie retinut la granita sa nu poat intra in tara. sa se duca la Moscova de azi inainte, in Romania s anumai calce in viata vietii lui. sper Sambata pe 14 Serbia sa *** ungurilor chiar la ei acasa o mama de bataie si pentru faptul ca trebuie sa-si ia revansa dupa infrangerea cu 1-2 la Belgrad.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  02 Iunie 2023, 00:08
Postat de rottwailer pe 29 Mai 2023, 20:56

Adevarul este ca la cum arată d-na Nives și eu as face in Kaufland sau Dedeman! O las sa aleagă!

Si eu ...

hannah.robinson
hannah.robinson  •  01 Iunie 2023, 08:25

Andra mocanu strike again… dar dacă făcea sex cu un coleg de vestiar îl mai dădeau afara?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează