INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Noi vești despre Sergio Rico, fotbalistul lovit de cal: „E la terapie intensivă, sedat, inconștient. Următoarele 48 de ore, decisive”

Sergio Rico (foto: Guliver/Getty Images)
Sergio Rico (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 12:12 / Actualizat luni, 29 mai 2023 12:49

Spaniolul Sergio Rico, 29 de ani, portarul lui PSG, a fost internat duminică la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, după ce a căzut de pe cal și a fost lovit de mai multe ori cu copita în cap.

Sergio Rico, portarul spaniol al lui PSG, în vârstă de 29 de ani, trece prin clipe critice, după ce a căzut de pe cal, fiind lovit cu copita în cap.

Real Madrid îl vrea pe starul care a plecat de la Liverpool
MERCATO
Real Madrid îl vrea pe starul care a plecat de la Liverpool

„Sergio Rico, în stare stabilă, dar gravă"

Transportat de urgență duminică la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla, cu traumatism cranio-cerebral, acesta e „în stare stabilă, dar gravă, la terapie intensivă. Nu e conștient, e sedat, intubat", a anunțat Cadena Ser. Potrivit Relevo, „următoarele 48 de ore vor fi decisive. Posibilele consecințe vor fi evaluate".

You First, agenția care îl impresariază pe Rico, a postat un mesaj pe social media: „Sergio e pe mâini bune, luptând pentru a-și reveni, în timp ce echipa medicală de la Virgen del Rocio îi oferă cel mai bun ajutor. Trebuie să fim prudenți, mai ales în următoarele 48 de ore".

Sergio Rico era la pelerinajul Romeria del Rocio

Cum s-a întâmplat totul? Sâmbătă noapte, chiar după meciul în care PSG a remizat la Strasbourg (1-1), cucerind al 11-lea titlu de campioană, goalkeeperul a primit acceptul clubului și a zburat direct spre Andaluzia natală. Conform Diario de Sevilla, el aterizat la Malaga, de unde a călătorit spre satul El Rocio, din regiunea Huelva, pentru pelerinajul Romeria del Rocio de Huelva.

De dimineață, a fost victima accidentului. O variantă prezentată: accidentul ar fi fost provocat de o căruță cu catâri. Altă variantă: un cal liber ar fi intrat în calul pe care se afla Sergio Rico, fotbalistul ar fi căzut și ar fi fost lovit de mai multe ori cu copita în cap. Paramedicii au intervenit, fiind transportat cu elicopterul la spital.

Mesajul unui coleg: „Suntem îngrijorați"

Duminică seară, la gala premiilor UNFP (uniunea jucătorilor profesioniști din Franța), Nuno Mendes a declarat pentru RMC Sport: „E un moment foarte dificil pentru Sergio Rico. Suntem toți alături de el. Toată echipa e îngrijorată, sperăm că va fi bine și el își va reveni cât mai repede". 

Citește și alte articole:

Adio, Real? Ancelotti, ademenit de o superputere mondială: „E planul nostru A. Simt că se face”
ANTRENORI
Adio, Real? Ancelotti, ademenit de o superputere mondială: „E planul nostru A. Simt că se face”
Mbappe a spus unde va juca în sezonul viitor: „Sunt fericit”
PSG
Mbappe a spus unde va juca în sezonul viitor: „Sunt fericit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează