INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Viața lui Sergio Rico, în mare pericol » Mesajul soției este sfâșietor: „Dragostea mea, nu mă lăsa singură!”

Viața lui Sergio Rico, în mare pericol » Mesajul soției este sfâșietor. Foto: Instagram
Viața lui Sergio Rico, în mare pericol » Mesajul soției este sfâșietor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 16:48 / Actualizat marti, 30 mai 2023 16:56

Lovit în cap cu copita de un cal, în regiunea andaluză Huelva, Sergio Rico (29 de ani) a suferit un traumatism cranio cerebral, fiind internat în stare gravă. „Pacientul este și acum sedat, la secția de terapie intensivă”, a comunicat spitalul Virgen del Rocio din Sevilla.

Viața lui Sergio Rico, 29 de ani, e în mare pericol. Portarul spaniol al lui PSG se zbate între viață și moarte. E internat în stare gravă, cu traumatism cranio cerebral, după ce a fost lovit cu copita în cap de un cal.

Spitalul universitar Virgen del Rocio din Sevilla, unde a fost adus fotbalistul cu elicopterul încă de duminică, a dat astăzi un alt comunicat, preluat de Le Parisien: „Nu s-au înregistrat schimbări semnificative. Pacientul este și acum sedat, la secția de terapie intensivă. Starea este stabilă, dar gravă. Se așteaptă o evoluție clinică în următoarele zile”.

GSP a aflat de ce a plecat Ioan Ovidiu Sabău de la U Cluj!
U CLUJ
GSP a aflat de ce a plecat Ioan Ovidiu Sabău de la U Cluj!

Soția lui Sergio Rico: „Nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine”

Soția sa, Alba Silva, a fost mereu alături de Sergio la spital. Luni, ea a postat pe social media: „El e foarte puternic”. Azi însă, mesajul ei era sfâșietor: „Dragostea mea, nu mă lăsa singură, căci îți jur, nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine. Te așteptăm, viața mea. Te iubim atât de mult”.

Luni, site-ul iberic Relevo anunța: „Următoarele 48 de ore vor fi decisive. Posibilele consecințe vor fi evaluate”. You First, agenția care îl impresiariază pe Rico, a postat un mesaj pe social media: „Sergio e pe mâini bune, luptând pentru a-și reveni, în timp ce echipa medicală de la Virgen del Rocio îi oferă cel mai bun ajutor. Trebuie să fim prudenți, mai ales în următoarele 48 de ore”.

Sergio Rico era la pelerinajul Romeria del Rocio

Cum s-a întâmplat totul? Sâmbătă noapte, chiar după meciul în care PSG a remizat la Strasbourg (1-1), cucerind al 11-lea titlu de campioană, goalkeeperul a primit acceptul clubului și a zburat direct spre Andaluzia. Conform Diario de Sevilla, el aterizat la Malaga, de unde a călătorit spre satul El Rocio, din regiunea Huelva, pentru pelerinajul Romeria del Rocio de Huelva.

De dimineață, a fost victima accidentului. O variantă prezentată: accidentul ar fi fost provocat de o căruță cu catâri. Altă variantă: un cal liber ar fi intrat în calul pe care se afla Sergio Rico, fotbalistul ar fi căzut și ar fi fost lovit de mai multe ori cu copita în cap. Paramedicii au intervenit, fiind transportat de urgență cu elicopterul la spital.

Citeștete și:

E în pole-position să devină noul antrenor al lui Napoli

Unai Emery, performanță extraordinară: 16 ani la rând în Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Mihaitzu007
Mihaitzu007  •  31 Mai 2023, 07:55

Cine a scris acest articol? Un repetent la gramatica? Uneori iti face feste tastatura, dar ca si jurnalist ´ nu ai scuze.nota 4,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close