INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DESPĂRȚIRE

FOTO Internaționalul român s-a despărțit după 3 ani de echipa lui și e așteptat în Superliga » Mesaj emoționant: „Aici am crescut și ca jucător, și ca persoană”

La 29 de ani, Alexandru Băluță părăsește Akademia Puskas, după trei sezoane la echipa susținută de premierul maghiar Viktor Orban/ FOTO: Instagram @baluta_alex +8   FOTO
La 29 de ani, Alexandru Băluță părăsește Akademia Puskas, după trei sezoane la echipa susținută de premierul maghiar Viktor Orban/ FOTO: Instagram @baluta_alex

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 18:37 / Actualizat marti, 30 mai 2023 19:49

La 29 de ani, Alexandru Băluță părăsește Akademia Puskas, după trei sezoane la echipa susținută de premierul maghiar Viktor Orban.

Pe 31 iulie 2020, Alexandru Băluță se transfera de la Slavia Praga la Akademia Puskas (pentru 700.000 de euro), echipa susținută de prim-ministrul maghiar Viktor Orban, la Felcsut, satul natal al premierului.

Dat afară ieri de pretendenta la titlu, a fost prezentat astăzi de o rivală din Liga 1: „Să le fie frică tuturor!”
TRANSFER
Dat afară ieri de pretendenta la titlu, a fost prezentat astăzi de o rivală din Liga 1: „Să le fie frică tuturor!”

Alexandru Băluță: „Am crescut aici și ca jucător, și ca persoană"

A rămas trei sezoane la Puskas, marcând 15 goluri și pasând decisiv de 16 ori în 85 de meciuri jucate în toate competițiile. Atacantul în vârstă de 29 de ani, cu 8 selecții și un gol la naționala României, a anunțat că se desparte de echipa aflată pe locul 4 în ultima ediție a campionatului Ungariei.

Băluță a postat astăzi un mesaj emoționant pe Instagram. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor din familia Puskas pentru acești trei ani minunați petrecuți împreună. Despărțirile sunt mereu dificile, dar știu că acest club va continua să progreseze, ceea ce mă face fericit. Aici am avut ocazia de a crește și ca jucător, și ca persoană", a început Alex.

Alexandru Băluță: „Am învățat să nu cedez, să lupt, să fiu profesionist adevărat"

„Viața în fotbal nu înseamnă doar rezultate și trofee. E vorba în primul rând de relații, amintiri și lecții învățate. Știu că am făcut greșeli de-a lungul carierei, dar am învățat din ele. 

Am învățat să nu cedez niciodată, să lupt până la ultima picătură de energie și transpirație și să fiu un profesionist adevărat", a adăugat Băluță.

FOTO. Mesajul lui Băluță, însoțit de o serie de fotografii în tricoul Akademiei Puskas

foto: Instagram @băluta_alex
foto: Instagram @băluta_alex
foto: Instagram @băluta_alex
foto: Instagram @băluta_alex
foto: Instagram @băluta_alex
+4 FOTO

Alexandru Băluță: „Amintirile vor rămâne întotdeauna în inima mea"

„Tricolorul" a încheiat: „Acum, pornesc într-o altă călătorie, însă amintirile vor rămâne întotdeauna în inima mea". A mai scris în maghiară „Noroc" și „Hai, Puskas!".

Alexandru Băluță, așteptat de fanii Universității Craiova

La postarea prin care și-a anunțat despărțirea de Akademia Puskas, Băluță a primit multe mesaje de la suporteri ai echipei CSU Craiova, care îl așteaptă înapoi în Bănie:

  • „Te așteptăm la Craiova, leule”
  • „Vineee la Craiovaaaa”
  • „Te asteptam inapoi la Craiova”
  • „Hai acasă”
  • „Te așteptăm la Știința”

Internaționalul român a jucat la CS Universitatea Craiova între 2014 și 2018. A marcat 28 de goluri pentru olteni în 141 de meciuri în toate competițiile.

Citește și:

Prima victimă a scandalului blaturilor » Suspendat pe viață din fotbal!
MAFIA PARIURILOR
Prima victimă a scandalului blaturilor » Suspendat pe viață din fotbal!
Bayern face prima mutare de 5 stele pe piața transferurilor » S-au întâlnit cu el în secret, la Londra
BAYERN
Bayern face prima mutare de 5 stele pe piața transferurilor » S-au întâlnit cu el în secret, la Londra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dandana
dandana  •  02 Iunie 2023, 21:07

Îl mai aducem și e Gustav și s-a terminat. Nu știu de ce l-au lăsat pe gustovo sa plece.

elefterie
elefterie  •  30 Mai 2023, 22:31

Trio-ul craiovean Mitriță-Gustavo-Băluță a rămas unul de referință în fotbalul românesc al ultimilor ani, acțiunile de mare virtuozitate tehnică derulate în mare viteză ale piticilor atomici destabilizau orice apărare... Ultima reprezentație a celor 3 a fost finala Cupei României câștigată de Universitatea Craiova cu Hermanstadt, pe o Arena Națională ocupată de un impresionant desant oltenesc (peste 20 de mii de craioveni care au cântat la unison imnurile Științei).

elefterie
elefterie  •  30 Mai 2023, 22:22

Trio-ul Mitriță-Gustavo-Băluță a fost unul de referință în fotbalul românesc al ultimilor ani, fazele derulate în mare viteză năuceau practic apărările adverse. Ultima lor reprezentație a fost finala de Cupa României câștigată contra Hermanstadt, cu un desant oltenesc de peste 20 de mii de dl suporteri ai Universității Craiova pe Arena Națională... Băluță ar aduce un plus de clarviziune și de viteză în acțiunile ofensive ale Craiovei. Excelent!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close