INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Parma lui Man și Mihăilă, întoarsă ca FCSB în barajul pentru promovare!

Cagliari - Parma 3-2 // foto: Imago Images
Cagliari - Parma 3-2 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 07:10 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 09:37

Parma, cu Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (23) introduși pe teren în repriza secundă, a fost învinsă de Cagliari în turul semifinalelor barajului de promovare în Serie A, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0!

Desfășurarea partidei amintește puternic de meciul care i-a adus Farului titlul în acest sezon de SuperLigă, 3-2 cu FCSB după ce roș-albaștrii își construiseră un avantaj consistent, de două goluri, până în minutul 20.

Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!
FC ARGEȘ - DINAMO
Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!

Parma lui Man și Mihăilă, întoarsă ca FCSB în barajul pentru promovarea în Serie A

Cu Man și Mihăilă lăsați pe bancă la începutul meciului, Parma a deschis scorul în minutul 10, prin Benedyczak. Nu a durat mult până când Sohm a făcut 2-0 (minutul 26).

Scorul s-a menținut pe tabelă până în minutul 68, când Luvombo a dat semnalul revenirii lui Cagliari. Anterior, românii Man și Mihăilă intraseră pe teren la Parma. Dennis în minutul 58, Valentin chiar înainte de gol.

Valentin Mihăilă a comis un penalty în Cagliari - Parma

Golul 2, înscris de Lapadula în minutul 85, a venit în urma unui penalty comis de Valentin Mihăilă, care și-a împiedicat un adversar în propriul careu. Luvombo ('89) a conturat o revenire de senzație a celor de la Cagliari, care merg la returul de sămbătă cu un avans minim.

În cealaltă semifinală a barajului pentru promovare se înfruntă Bari și Sudtirol. Meciul tur, jucat la Bolzano, a fost câștigat de echipa gazdă, Sudtirol, scor 1-0.

VIDEO cu rezumatul meciului Cagliari - Parma 3-2

Mai multe știri din fotbalul internațional:

ZECE nume pe lista neagră a lui Pochettino la Chelsea

Imagini senzaționale: Galatasaray, noua campioană a Turciei » Fostul coechipier al lui Hagi, purtat în spate de Icardi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ali.bec
ali.bec  •  31 Mai 2023, 10:43

S-au menajat ptr meciul cu forța mondiala Kosovo.

romeverest
romeverest  •  31 Mai 2023, 10:28

Antrenorul Parmei facea mai bine daca ii tinea pe banca pana la final pe Man si Mihaila. Intrarea lor pe teren a schimbat sensul jocului !! Man nu a facut nimic, iar Mihaila i-a “ingropat” provocand fara sens un penalty !! Sunt convins ca in partida retur nu vor mai prinde niciun minut pe teren !!

gazistu
gazistu  •  31 Mai 2023, 09:56

mai stau inca un sezon in B ... acolo-s buni!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close