INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Vedeta din Premier League care vrea numai la Manchester United! Altfel pleacă gratis în 2024

Harry Kane vrea numai la Manchester United. Foto: Imago Images
Harry Kane vrea numai la Manchester United. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 12:19 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 12:43

Golgheterul lui Tottenham, Harry Kane (29 de ani), e curtat de Bayern, Real Madrid și PSG, dar și-a propus să rămână în Anglia pentru că vrea să bată recordul de goluri în Premier League deținut de Alan Shearer (260). S-a decis pentru Manchester United, care pentru un transfer acum, când mai are un an de contract, oferă 100 de milioane de lire sterline în schimbul său.

Harry Kane, 29 de ani, e pregătit s-o părăsească pe Tottenham. Vara aceasta sau cel mai târziu în 2024, când îi expiră contractul. Potrivit tabloidului The Sun, deși este curtat de Bayern, Real Madrid și PSG, căpitanul naționalei Angliei, 29 de ani, nu are nicio intenție să părăsească Anglia. Obiectivul lui este să depășească recordul de goluri al lui Alan Shearer în Premier League, 260, de care-l mai despart 48 de reușite.

Anunțul momentului la Craiova » Alex Mitriță a bătut palma cu Mihai Rotaru și se întoarce în Bănie!
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Anunțul momentului la Craiova » Alex Mitriță a bătut palma cu Mihai Rotaru și se întoarce în Bănie!

Harry Kane vrea în Liga Campionilor și să câștige trofee

Același The Sun susține că singurul club pe care Kane îl ia în calcul în eventualitatea unui transfer acum este Manchester United. „Diavolii” i-au făcut deja o ofertă lui Tottenham, cifrată la 100 de milioane de lire sterline (115,8 milioane de euro). 

Dacă patronul Daniel Levy n-o va accepta, atacantul e decis să nu mai prelungească și să plece gratis la anul. El consideră că în tricoul lui United are șanse mai mari să câștige trofee și să evolueze în Liga Campionilor.

90 de milioane de euroe cota de piață la zi a lui Harry Kane pe transfermarkt.de

Cu Tottenham, Harry Kane a jucat finala Ligii Campionilor în 2019

Deși Kane a înscris 30 de goluri în Premier League 2022/2023, Tottenham a avut un parcurs cenușiu, terminând pe locul 8, și nu va evolua sezonul viitor în cupele europene! 

În cariera lui la londonezi (2009 - 2011, 2013 - prezent), el n-a reușit să câștige nici măcar un trofeu. Cea mai importantă performanță la nivel de club: prezența în finala Ligii 2019, 0-2 cu Liverpool.

Citește și:

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia

S-a stabilit arbitrul barajului pentru Conference League CFR Cluj - FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  31 Mai 2023, 13:38

Dacă informațiile sunt corecte, Levy îl va vinde. Doar că eu cred că așteaptă oferte din afara Angliei, pentru că a preferat să vândă in alte campionate, nu să întărească rivale. Modric și Bale sunt doar 2 exemple pe care le leagă și sumele de transfer. Această diferență, între ce vrea jucătorul și ce vrea proprietarul clubului, poate fi motivul care a blocat până acum plecarea lui Kane de la Spurs. Acum însă presiunea e mai mare, se intră în ultimul an de contract.

fibra
fibra  •  31 Mai 2023, 13:25

Un jucator complet cum nu sunt multi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează