FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „Mi-e frică mie de Mititelu?” » Gigi Becali trece peste avertismentul patronului oltean: „Dacă n-ai făcut actele, ți-l iau pe Duarte și gata!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat joi, 01 iunie 2023 11:53 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 13:27

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit din nou despre interesul pentru stoperul portughez al celor de la FCU Craiova, Andre Duarte (25 de ani). 

După ce în urmă cu două zile, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, i-a transmis lui Becali să nu încerce să-l aducă pe Duarte la FCSB, întrucât mai are un an de contract, latifundiarul din Pipera a revenit în decursul zilei de joi cu lămuriri. Gigi Becali a spus că nu are cum să-l fure pe Andre Duarte de la FCU Craiova pentru că el respectă legile și regulamentele. 

VIDEO. Gigi Becali, deranjat de declarațiile lui Adrian Mititelu despre transferul lui Duarte la FCSB

„Hai să spun ceva și de Mititelu, că am văzut că vorbește. Când l-am luat pe Compagno de la el, am dat bani? L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, pot să i-l fur? Cum îl fur, cu macaraua? Eu nu mai vreau să am tangențe cu chestii de genul ăsta. Zice el că fură Becali. 

Becali nu fură, mă, el respectă regulamentul și legea! Ai făcut acte ok? E al tău! Dacă mai are un an contract, pentru ce țipi, pentru ce faci atâta gălăgie? N-ai făcut actele în regulă? Îl iau, gata! Ce, mi-e frică de Mititelu acum sau ce? Dacă îl fur pe Duarte să se ducă și să reclame la procurori și să zică: «A furat». Și mă duc la pușcărie pentru furt. 

Dar dacă nu ai făcut actele ok, du-te și învață să le faci, că oamenii nu sunt sclavi! Oamenii au contracte! Respecți contractul! Dacă nu ai contractul în regulă pleacă oamenii!

Este sub contract. Nu are contract, îl ia Becali! Așa că asta să-i spuneți lui Mititelu: «Ai contract cu el, primești banii. Sau nu primești, că nu vrei să-l vinzi». 

Așa și cu Compagno. Nu voiai să-l vinzi, nu-l dădeai. Nu avea cum să ți-l fure Becali. Dar pe Duarte nu îl fur dacă are contract, îl iau pur și simplu că nu ești stăpânul lui și nici nu a ajuns Mititelu să ne fie frică de el acum. 

Ăsta ar fi chiar ultimul circ în România, să ne fie frică de Mititelu!”, a declarat Gigi Becali, astăzi, la palatul din Aleea Alexandru. 

Adrian Mititelu anunța că i-a oferit lui Andre Duarte un nou contract: „I-am oferit 13.000 de euro pe lună”

În ciuda ultimelor zvonuri, cum că Andre Duarte ar fi dorit de Becali la FCSB, Adrian Mititelu a anunțat că i-a oferit acestuia o prelungire de contract, cu un salariu lunar de 13.000 de euro și cu o primă de instalare de 50.000 de euro. Portughezul, care a jucat toate minutele în acest sezon de Superliga, nu i-a oferit încă vreun răspuns lui Mititelu.

„E cel mai bun stoper din Liga 1 la momentul ăsta. Eu nu-mi amintesc să fi avut vreun jucător să joace toate minutele, în 10 ani de când sunt eu. Dacă mai aveam un fundaș ca el, eram mult mai bine. 

El are contract până în 2024, i-am activat opțiunea de prelungire Și-a dat acordul. Circulă prin lumea fotbalului vorba că nu ar fi legale aceste prelungiri de contracte. 

Dacă vrea să plece de la noi, trebuie să facă o acțiune la FIFA, să anuleze contractul. Asta dacă îi dau dreptate. Apoi există și cale de apel. Dacă FIFA și TAS vor decide că nu e valid contractul, asta e. Dar noi am făcut o consultare mai amplă, oamenii care lucrează în domeniu au zis că este perfect contractul.

Eu i-am făcut o propunere lui Duarte, încă nu mi-a răspuns la ea. Impresarul lui visează cai verzi pe pereți, sute de mii de euro la semnătură. I-am oferit 50.000 de euro la semnătură și 13.000 de euro/lună. Nu mi-a răspuns”, a spus Adrian Mititelu la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Citește și: 

Gigi Becali o mută pe FCSB în afara Bucureștiului: „Ce să fac? Din cauza lui «tralalache», n-avem unde să jucăm!”

Mourinho, un car de nervi după finala Europa League » Scandal în parcare, l-a jignit pe arbitru: „Ești o rușine! Prostul dracului!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Iunie 2023, 18:52
Postat de UnicaStiinta pe 03 Iunie 2023, 18:36

Cu capu' astă intri la zoo gratuit

Capul tau unde e? Sub masa?

UnicaStiinta
UnicaStiinta  •  03 Iunie 2023, 18:36
Postat de eterrna.terrra.nova pe 03 Iunie 2023, 17:27

Ar face sens pentru clubul ecvestru 2017 sa joace la zoo dar totusi ce meci de Europa joaca clona in Bucuresti sau la Cluj?

Cu capu' astă intri la zoo gratuit

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Iunie 2023, 17:27
Postat de UnicaStiinta pe 03 Iunie 2023, 00:23

Gradina zoologică București sau Cluj?

Ar face sens pentru clubul ecvestru 2017 sa joace la zoo dar totusi ce meci de Europa joaca clona in Bucuresti sau la Cluj?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează