FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

GALERIE FOTO Cantonament în „casa” lui Lewandowski » Campioana Farul a stabilit unde pregătește noul sezon de Superligă

Articol de , - Publicat joi, 01 iunie 2023 13:27 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 13:37

Farul și-a fixat programul de pregătire înaintea noului sezon competițional urmând să meargă la Poiana Brașov și apoi la Opalenica, în Polonia.

Noua campioană a României e deja în vacanță, dar Gheorghe Hagi deja muncește serios pentru startul noului sezon. Unde și-a fixat deja obiectivele: "Primul obiectiv e play-off, apoi nu mai putem să ne ascundem după perdea. E clar că trebuie să menținem lucrul pe care l-am făcut anul acesta și să fim mai buni. Să excelăm și în Europa".

Munca începe la Poiana Brașov

"Rechinii" vor avea liber încă două săptămâni, reunirea fiind programată pe 15 iunie, atunci când va avea loc și vizita medicală. În cursul zilei se va pleca și în primul cantonament, unul montan, la Poiana Brașov, până pe 23 iunie. În acest prim stagiu vor avea loc și două jocuri de verificare, dar adversarii nu au fost stabiliți.

+18 FOTO

De la Brașov, Farul va pleca la Opalenica, în Polonia. Aceștia vor fi cazați la hotelul Remes, locul unde au fost cazați Cristiano Ronaldo și ceilalți jucători ai naționalei Portugaliei în timpul Europeanului din 2012. Tot aici se pregătește și naționala Poloniei în frunte cu starul Barcelonei Robert Lewandowski.

4 meciuri amicale în Polonia

Campioana României va juca patru meciuri amicale. Două pe 29 iunie și alte două pe 2 iulie, de la 11:00 și 18:00. Adversarii deja stabiliți sunt Pogon Szczecin (Polonia), Banik Ostrava (Cehia) și Warta Poznan (Polonia).

+18 FOTO

Revenirea în România e programată pe 3 iulie, cu două zile de vacanță, apoi vor urma antrenamentele în vederea primului meci al sezonului, Supercupa României, cu Sepsi, la Ploiești, pe 8 iulie. 

După vacanță vom pregăti sezonul următor, vin preliminariile, vrem să facem o figură cât mai frumoasă. Ne dorim să ne calificăm în grupe! De ce nu? Trebuie să credem! Vom vedea ce vom reuși să facem, însă avem datoria de a crede și de a avea curajul să sperăm că putem să facem o figură frumoasă
Tudor Băluță, mijlocaș Farul

6,50este cota caselor de pariuri ca Farul să câștige campionatul și sezonul viitor. CFR Cluj și FCSB sunt marile favorite, cu cota 3,25, urmate de CSU Craiova (6,00)

Gică Hagi, despre planurile pentru cupele europene: „Vrem maximum posibil, adică intrarea în grupele Champions League!”

Citește și:

Poftiți în laboratorul lui Gică Hagi! GSP publică azi secretele Farului: dosarele jucătorilor, ce target le impune „Regele” în meci și ce amenzi sunt prevăzute
FARUL
Poftiți în laboratorul lui Gică Hagi! GSP publică azi secretele Farului: dosarele jucătorilor, ce target le impune „Regele” în meci și ce amenzi sunt prevăzute
Gică Hagi anunță cine sunt puștii pe care vrea să mizeze: „Am un un optar care seamănă cu Neluțu Sabău”
FARUL
Gică Hagi anunță cine sunt puștii pe care vrea să mizeze: „Am un un optar care seamănă cu Neluțu Sabău”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează