FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Avertisment pentru Dinamo: „Cu lotul pe care îl are e greu să se mențină în Liga 1”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 21:53 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 23:01

Fost antrenor la Dinamo, Ioan Andone a comentat situația fostei sale echipe.

„Fălcosul” a lăudat prestația formației lui Ovidiu Burcă din play-off-ul din Liga 2 și din turul barajului cu FC Argeș (6-1), dar spune că va avea probleme dacă va ajunge pe prima scenă și nu va putea face transferuri. Acționarii lui Dinamo au anunțat însă că vor ridica interdicția la transferuri în această vară.

Sold out în câteva ore » FC Argeș a mutat meciul la Mioveni, dar fanii lui Dinamo au cumpărat deja toate biletele
FC ARGEȘ - DINAMO
Sold out în câteva ore » FC Argeș a mutat meciul la Mioveni, dar fanii lui Dinamo au cumpărat deja toate biletele

Ioan Andone, avertisment pentru Dinamo

„Cine a văzut-o pe Dinamo în play-off, trebuia să se aștepte la victorie, dar nu să fie o asemenea diferență. Dinamo a prins o zi excepțională, să recunoaștem. Ovidiu Burcă le-a dat însă plăcerea de a juca fotbal. Se vede și în declarațiile jucătorilor.

Nu cred că se gândea cineva la un asemenea scor. Nu am văzut niciodată o asemenea diferență într-un meci de baraj. 

Ne așteptăm la lucruri pozitive dacă Dinamo promovează, dar până nu vedem fapte, e greu. Datoriile sunt mari, transferuri nu poate să facă. 

Cu lotul pe care îl are e greu să se mențină în Liga 1. Dar să vedem în vară, însă mai întâi trebuie să treacă peste meciul acesta cu FC Argeș”, a a spus Ioan Andone, la Digi Sport Special.

E foarte simplu de ce am zis că Dinamo trebuie să se lupte la evitarea retrogradării în Liga 1. Noi încercăm să creștem organic. Dacă respectăm acest plan, înseamnă că toate investițiile pe care le vom face vor fi făcute în același stil ca și anul trecut. Adică vor căuta să sudeze și să completeze echipa pe care o avem la momentul ăsta, să facă lucrurile să funcționeze mai bine, atât din punct de vedere administrativ, cât și sportiv, și cred că sistemul este cel care dă performanță, nu neapărat numele sonore care teoretic ar putea să ajute.

- Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

Citește și: 

Cu ce meci a încercat Bogdan Vintilă să își motiveze elevii înaintea returului cu Dinamo: „Nu vă ascund!”

Și rivalii se bucură pentru revenirea lui Dinamo: „Nu-i dădea nimeni nicio șansă lui Burcă, dar a reușit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Mazavalt
Mazavalt  •  03 Iunie 2023, 14:16
Postat de RazvannClaudiu pe 02 Iunie 2023, 09:44

Sunt satul de parerile unor specialisti care nu au demonstrat nimic in antrenorat . Inainte de turul barajului toti specialistii astia dadeau mare favorita pe FC Arges , cica jucatorii pitesteni aveau o clasa cel putin in plus . L-am vazut pe Garita ala . Mare atacant ! Probabil ca se refereau la tren sau avion . Ce a urmat e deja istorie . Dinamo cu acest lot se mentine lejer in prima Liga ca sa nu zic ca se bate la play off .

Monsher sa nu batem campii fi serios. Noi nu avem dubluri pe post. AM jucat cu Larrucea fundas central pentru ca s-a accidentaat Patriche. AVem nevoie de cel putin inca 3 fundasi centrali si 2 de banda ca sa nu stai doar in moura si Amzar. Ai nevoie de atacant de careu genul lui Nemec. Se vede ca Ghezali e mai eficient ca al doilea varf decat in banda sau varff de careu. Si ne mai trebuie cel putin un mijlocas de creatie. Ca stam doar in Iglesias si cand s-a accidentat s-a vazut. Deci daca faci matematica avem nevoie de inca 7 jucatori. Pentru ca sa fim seriosi Fratii Irimia NU sunt pregatiti de Liga intai. Pe FFlorescu l-am vazut prea aputin si as vrea sa il vad mai des. Dar va avea sanse cu regula U21. Trebuie sa il lasi pe Burca sa aleaga tactica in functie de adversar nu in functie de ce lot are. Asta e marea difefrenta acum

Mazavalt
Mazavalt  •  03 Iunie 2023, 14:11

Comparativ cu toti "specialaisti",... Cred ca Burca stie cel mai bine de ce are nevoie.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  02 Iunie 2023, 15:50

Promovarea astora inseamna alte cateva milioane de euro gaura in bugetul Romaniei,dupa cele vreo 20 milioane de euro sterse! Asta e Dinamo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează