INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal! Ofertă de 100 milioane de euro, acord cu jucătorul

Declan Rice, căpitanul lui West Ham, a bătut palma cu Arsenal. Foto: Imago Images
Declan Rice, căpitanul lui West Ham, a bătut palma cu Arsenal. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 13:01 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 13:57

Football Insider, portal din Marea Britanie specializat pe transferuri, susține că Declan Rice (24 de ani), căpitanul lui West Ham, a bătut palma cu Arsenal: „Doar cluburile mai trebuie să se pună de acord asupra sumei de transfer”.

Declan Rice pare să fi decis unde vrea să joace începând din sezonul viitor. După finala Conference League cu Fiorentina (2-1), căpitanul lui West Ham United s-a arătat prudent în declarații. A admis că are mai multe oferte, dar n-a exclus nici posibilitatea de a rămâne la „ciocănari”: „Iubesc acest club. Și mai am încă doi ani de contract!”.

Party în Praga până la 5 dimineața » Cum au sărbătorit fotbaliștii lui West Ham câștigarea trofeului Conference League
FIORENTINA - WEST HAM 1-2
Party în Praga până la 5 dimineața » Cum au sărbătorit fotbaliștii lui West Ham câștigarea trofeului Conference League

Declan Rice i-ar succede lui Granit Xhaka la Arsenal

Însă portalul specializat pe mercato „Football Insider” susține că mijlocașul defensiv în vârstă de 24 de ani s-ar fi înțeles cu Arsenal încă dinaintea finalei Conference. 

Vrea să rămână la Londra și să joace sezonul viitor în Champions League, iar la „tunari” are postul asigurat. Pe Emirates ar urma să-l înlocuiască pe Granit Xhaka, care și-a anunțat deja plecarea la Bayer 04 Leverkusen.

West Ham vrea 116 milioane de euro în schimbul lui Declan Rice

West Ham solicită în jurul a 100 de milioane de lire sterline (116 milioane de euro) în schimbul căpitanului său, însă Arsenal nu-i dispusă să dea mai mult de 85 de milioane de lire (aproximativ 100 de milioane de euro). 

În cazul în care aceste criterii vor fi îndeplinite, Declan Rice îl va depăși pe Nicolas Pepe, cel care ocupă acum primul loc în clasamentul celor mai scumpe mutări efectuate de „tunari”, fiind transferat pentru 80 milioane de euro de la Lille, în 2019.

De Rice mai sunt interesate Manchester United și Bayern Munchen. Nemții s-au și întâlnit recent cu reprezentanții jucătorului, la Londra, pentru a-i face o ofertă concretă.

5 goluriși 4 assist-uri a dat Declan Rice pentru West Ham în 49 de meciuri disputate în toate competițiile stagiunii 2022/2023

Citește și:

Scandal la reunirea naționalei Germaniei » Jucătorul Borussiei Dortmund „i-a cerut socoteală” selecționerului

Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
urdeaagramatul
urdeaagramatul  •  08 Iunie 2023, 14:18

***ar ai aparut cu zvonuri și povesti, gen “ar putea, i-ar succede”, etc? Raspandacul de serviciu are sarcina de partid: trei zvonuri, patru bârfe si vreo trei pseudo-articole cu babatii mahalagioace. Suna bine, ți-ai facut norma pe ziua de astăzi. Ai o cincizeaca gratis la nea Ursache din Bragadiru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Iunie 2023, 14:17

Cel mai scump orez din lume.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează