FOTBAL  »  LIGA 2  »  NUMIRE

OFICIAL Nu a stat mult fără echipă » Adi Mihalcea și-a găsit angajament la 4 zile de la despărțirea de Gloria Buzău

Adrian Mihalcea a revenit la Unirea Slobozia.
Adrian Mihalcea a revenit la Unirea Slobozia.

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 14:10 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 15:04

Adrian Mihalcea (47 de ani) este noul antrenor al echipei Unirea Slobozia. Acesta a semnat un contract valabil pe un sezon cu formația ialomițeană. În urmă cu numai 4 zile, după UTA Arad - Gloria Buzău 5-1, returul barajului de promovare - menținere în Superliga, Mihalcea își anunța plecarea de pe banca tehnică a buzoienilor. 

De la Steaua, direct în Europa » Sepsi l-a prezentat astăzi pe jucătorul dat afară de „militari”
SEPSI OSK
De la Steaua, direct în Europa » Sepsi l-a prezentat astăzi pe jucătorul dat afară de „militari”

Adrian Mihalcea a revenit la Unirea Slobozia 

Născut chiar la Slobozia, Adrian Mihalcea revine pe banca Unirii Slobozia pentru a treia oară în carieră. Precedentele mandate lui Adrian Mihalcea au fost între iulie 2013 și martie 2015, respectiv decembrie 2020 și iunie 2022. 

La prima „descălecare” a lui Mihalcea pe banca Unirii Slobozia, antrenorul a bifat 48 de meciuri (20 de victorii, 13 egaluri, 15 înfrângeri), iar în al doilea mandat, 43 de partide (15 victorii, 16 egaluri, 12 eșecuri). În sezonul 2021-2022, Adrian Mihalcea a calificat-o pe Unirea Slobozia în play-off-ul Ligii 2, acolo unde a încheiat pe locul 6. 

Pe lângă Unirea Slobozia și Gloria Buzău, Adrian Mihalcea le-a mai pregătit în carieră pe ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni, Dinamo și Chindia Târgoviște. A ocupat și funcția de secund al lui Cosmin Contra la echipa națională a României. 

Dan Alexa anunțase că Adrian Mihalcea se întoarce la Unirea Slobozia

În urmă cu 3 zile, Dan Alexa (43 de ani), antrenorul celor de la FC Brașov, dădea din casă. Tehnicianul declara că Adrian Mihalcea va prelua din nou banca tehnică a Unirii Slobozia. 

„Din ce știu, Adrian Mihalcea revine la Unirea Slobozia, unde a avut rezultate foarte bune, un argument solid pentru ialomițeni în viitorul campionat”, a precizat Dan Alexa. 

Adrian Mihalcea, după UTA - Gloria Buzău: „Eu îmi termin contractul”

După meciul de la Arad, Adrian Mihalcea anunța că ar fi continuat la Gloria Buzău dacă ar fi reușit sp promoveze în prima ligă cu Gloria. 

„Anul viitor, Gloria Buzău își dorește promovarea, așa a fost planul pe trei ani. Eu îmi termin contractul în momentul de față. Cu o eventuală promovare mi s-a fi prelungit contractul automat, aveam clauză. 

N-am reușit să discut cu nimeni de prelungire, nu m-a interesat. M-am gândit doar la baraj. Cu problemele avute, atât am reușit. Important e ca ei să meargă mai departe. Sunt câțiva copii care au un viitor important”, a precizat Adrian Mihalcea.

Citește și: 

Decizie radicală la CSA Steaua, după 3 ani de poticneli » Ce se pregătește în culise: „CSA nu dă bani, dar vine cu palmaresul, brandul și culorile”

Poli Iași și-a adus portar cu 4 titluri cucerite cu Sheriff Tiraspol și cu meciuri în Champions League și Europa League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  09 Iunie 2023, 08:18

O fi antrenor bun,dar cu Slobozica lui,chiar si cu Buzaul a avut rezultate normale nu iesite din comun.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Iunie 2023, 15:08

...bun antrenor ...ar trebui si Rotaru sa l aiba in vedere ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează