INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mourinho trece peste eșecul din finala Europa League și prelungește cu AS Roma! Ce jucători i-a promis patronul

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 19:34 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 20:10

Din 2021 în Cetatea Eternă, Jose Mourinho, 60 de ani, semnează pentru încă două sezoane la Roma, până în iunie 2026. Antrenorul portughez va primi și întăriri după ce a pierdut finala Europa League.

Săptămâna trecută, imediat după finala Europa League, pierdută de Roma în fața Sevillei (1-1, 1-4 la penaltyuri), Jose Mourinho a surprins, sugerând că e tentat să plece, nemulțumit de ce se întâmplă la clubul giallorosso. 

„Nu știu dacă voi rămâne”, a afirmat inițial, la microfonul DAZN, pentru a adăuga la conferință, la fel de misterios, și ironic în același timp: „Da, voi sta la Roma. Sigur până luni”.

Mourinho, de la „merit mai mult” la încă doi ani de contract

A răbufnit în fața jurnaliștilor: „Vreau să continui, dar jucătorii mei merită mai mult. Și eu merit mai mult. Vreau să lupt pentru mai mult. M-am săturat să fiu antrenor, șef la comunicare, figura care se plânge că am fost jefuiți. M-am săturat să joc atâtea roluri”.

Între timp, s-a liniștit, varianta PSG a căzut pentru el (germanul Julian Nagelsmann e acum în pole-position). Mai mult: portughezul în vârstă de 60 de ani își prelungește contractul pe Olimpico. Actualul acord expiră în 2024, îl extinde încă două sezoane.

S-a tras linia și în Serie A » Mourinho a prins Europa League in extremis! Baraj pentru salvare între locurile 17 și 18
SERIE A
S-a tras linia și în Serie A » Mourinho a prins Europa League in extremis! Baraj pentru salvare între locurile 17 și 18

Proprietarul pregătește cinci transferuri lui Mourinho

Nu doar atât. Primește și întăriri. Președintele și patronul grupării, miliardarul american Dan Friedkin l-a asigurat că va avea jucătorii doriți: doi mijlocași, Houssem Aouar (Lyon), Youri Tielemans (Leicester), stoperul Evan N’Dicka (Frankfurt), toți gratis. Negociază cu Sassuolo pentru Davide Frattesi, alt jucător din linia mediană, și cu PSG pentru vârful Mauro Icardi, împrumutat sezonul trecut la Galatasaray.

Din 2021 în Cetatea Eternă, Mou a condus Roma spre două finale continentale consecutive. Prima, un triumf, 1-0 cu Feyenoord în Conference League. A doua, o înfrângere la loviturile de departajare cu Sevilla.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Fenomenul » Jude Bellingham, al doilea cel mai scump transfer din istoria Realului și al 5-lea din istoria fotbalului!

Oficial: Klopp și-a luat decar! Campion mondial pentru revenirea în Champions League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează