INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - BRENTFORD

FOTO Una bună, alta rea » Cum s-a descurcat Radu Drăgușin într-un final de meci în care Tottenham a tremurat cu Brentford

Tottenham a învins-o pe Brentford, scor 3-2, în ciuda unor gafe incredibile în defensivă. Radu Drăgușin (21 de ani) a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 88. +12   FOTO
Tottenham a învins-o pe Brentford, scor 3-2, în ciuda unor gafe incredibile în defensivă. Radu Drăgușin (21 de ani) a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 88.

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 23:33 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 23:59

Tottenham a învins-o pe Brentford, scor 3-2, în ciuda unor gafe incredibile în defensivă. Radu Drăgușin (21 de ani) a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 88.

Nici a treia partidă nu a fost cu noroc pentru Radu Drăgușin. Fundașul „tricolor” trebuie să mai aștepte până la primul meci ca titular în Premier League. Dar acest moment se apropie, la cum a arătat defensiva lui Spurs în prima repriză. 

Atletico Madrid - Rayo Vallecano 2-1 » Horațiu Moldovan a fost rezervă, Andrei Rațiu a jucat 65 de minute
ATLETICO MADRID - RAYO VALLECANO 2-1
Atletico Madrid - Rayo Vallecano 2-1 » Horațiu Moldovan a fost rezervă, Andrei Rațiu a jucat 65 de minute

Ange Postecoglou a mizat și miercuri pe cuplul consacrat în centrul defensivei, Romero și Van de Ven. Cei doi au avut o repriză de coșmar.

Defensiva lui Tottenham, repriză de coșmar contra lui Brentford

Primul test a fost olandezul, trimis într-o „sanie” la 6 metri de poartă. Nesiguranța a fost speculată de Rasmussen în minutul 12, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

VAR-ul n-a mai salvat-o pe Tottenham în minutul 15. Romero a făcut greșit pasul la ofsaid. A stat inexplicabil metri buni în spatele coechipierilor de la Tottenham și i-a permis lui Toney să avanseze spre poartă. Vicario a respins șutul atacantul, dar Romero a fost și de această dată neglijent. N-a urmărit mingea și i-a permis lui Maupay să înscrie.

+8 FOTO

Postecoglou a efectuat două mutări la pauză, iar cursul jocului s-a schimbat. Udogie a egalat în minutul 48, nou-introdusul Johnson a punctat la acțiunea imediat următoare. Richarlison și-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar meciul părea terminat.

Doar că o nouă gafă inexplicabilă i-a permis lui Toney să înscrie. Fundașul stânga Udogie a vrut să paseze către portar. N-a văzut că atacantul oaspeților stă la pândă!

Cum s-a descurcat Radu Drăgușin în Tottenham - Brentford

Postecoglou l-a introdus pe Drăgușin în locul lui Maddison, în minutul 88, pentru a betona defensiva în secvențele finale. Ange a schimbat și sistemul în acel moment, într-unul cu 3 apărători centrali: Van de Ven (stânga), Romero (centru), Drăgușin (dreapta). 

Fundașul român a fost implicat în două momente fierbinți:

  • În al treilea minut al prelungirilor, Radu a sărit pe sub o centrare. Șansa lui a fost că Baptiste a reluat puțin peste bară.
  • În minutul 6 adițional, Drăgușin s-a poziționat bine și a blocat excelent o centrare periculoasă trimisă de Toney.

Spurs a rezistat și urcă pe locul 4 în Premier League. Are 43 de puncte, la fel ca Aston Villa, dar un golaveraj superior. Următorul meci pentru Drăgușin și colegii lui va fi pe 3 februarie, de la ora 14:30, pe terenul lui Everton.

FINAL. Tottenham - Brentford 3-2

  • Au marcat: Udogie 48, Johnson 49, Richarlison 56 / Maupay 15, Toney 68
  • Radu Drăgușin a fost introdus în minutul 88

Romero, dublă gafă la golul de 0-1 din Tottenham - Brentford

În minutul 15, fundașul central Romero a făcut greșit pasul la ofsaid. A stat metri buni în spatele coechipierilor de la Tottenham și i-a permis lui Toney să avanseze spre poartă. Vicario a respins șutul atacantului, dar Romero a fost și de această dată neglijent. N-a urmărit mingea și i-a permis lui Maupay să înscrie.

Haosul a continuat în apărarea lui Postecoglou. Revenit cu poftă de fotbal după suspendarea primită pentru pariuri, Toney și-a dominat adversarii în fiecare duel.

Echipele de start din Tottenham - Brentford: Radu Drăgușin, rezervă

Tottenham: Vicario - Pedro Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bentancur, Skipp, Maddison - Kulusevski, Richarlison, Werner 
Rezerve: Forster - Royal, Drăgușin, Davies, Hojbjerg, Donley, Johnson, Bryan, Scarlett 
Antrenor: Ange Postecoglou

Brentford: Flekken - Collins, Pinnock, Mee - Rasmussen, Jensen, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter - Maupay, Toney 
Rezerve: Strakosha - Ajer, Baptiste, Brierley, Damsgaard, Dasilva, Frederick, Yarmolyuk, Zanka 
Antrenor: Thomas Frank

UPDATE 18:30 / Drăgușin, pe coperta programului de meci

Radu Drăgușin apare pe coperta programului de joc. Părea un semn că ar prinde echipa de start, dar scenariul nu s-a adeverit.

Una bună, alta rea » Cum s-a descurcat Radu Drăgușin într-un final de meci în care Tottenham a tremurat cu Brentford

VIDEO. Fratele lui Radu Drăgușin, emoționat la debutul acestuia în Premier League

Vezi și alte știri:

Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”
MANCHESTER UNITED
Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”
S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!
DINAMO
S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
VardyParty
VardyParty  •  01 Februarie 2024, 21:05
Postat de dumitru.serban pe 01 Februarie 2024, 09:54

Aici nu atiu ce sa zic. Napoli e tot cam acolo la nivel cu Tottenham. Bayern e Bayern, top 3 All-Time. Nu se poate tu ca impresar sa iti duci jucatorul la Tottenham in loc de Bayern, ca ai 4 milioane de acolo. Chiar daca aia dau salariu mai bun. Nu te duci la echipa fara trofee in loc de echipa cu cele mai multe trofee. Aia iti creeaza o cariera pentru urmatorii 40 de ani (si dupa ce te lasi)

Cum zici tu "nu știu ce sa zic" uite ca asa exact asta zic si eu :) Realitatea e ca nu cunosc Serie A foarte bine, nu ma atrage nimic acolo. Asa ca, mai bine tac. Presupun ca ai dreptate cu Napoli.

VardyParty
VardyParty  •  01 Februarie 2024, 21:04
Postat de dumitru.serban pe 01 Februarie 2024, 19:35

Se duce usor-usor spre locul 9. Steaua lui Tottenham apune, steaua lui Newcastle se ridica. E chestie de investitii. Nici anul asta nu termina in primele 7. E o mare eroare, nu veni cu balarii.

Tottenham e in progres, nu se discuta. Place ochiului, si nu știi rezultatul dinainte. Ceea ce nu e putin. Problema lui Tottenham acum e ca Tottenham e Sportul Studențesc - firește, fără sa o știe. Aparare zero, nebunie (pozitiva) cat cuprinde. Poate bate pe oricine, poate lua și Patrula Zero. Sa fie bine ca sa nu fie rău.

dumitru.serban
dumitru.serban  •  01 Februarie 2024, 19:35
Postat de magic4ever pe 01 Februarie 2024, 10:03

Care echipa de pe locul 9 din Premier League? Te mai uiti si tu pe clasamente? Tottenham este pe locul 4. La Tottenham este a 3 a optiune pe postul de fundas central,la Bayern era a 4 a optiune dupa Kim,De Light si Upamecano! Ce ai cu Dragusin daca asta a fost visul lui de mic sa joace in Premier League care este cel mai puternic campionat din lume? O sa vina si randul lui sa joace mai mult si daca o sa evolueza bine poate o sa fie titular

Se duce usor-usor spre locul 9. Steaua lui Tottenham apune, steaua lui Newcastle se ridica. E chestie de investitii. Nici anul asta nu termina in primele 7. E o mare eroare, nu veni cu balarii.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează