INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Gata, s-a hotărât! Kylian Mbappe știe unde va juca în sezonul viitor: presa franceză a făcut anunțul

Kilyan Mbappe se pregătește să își ia zborul de la PSG
Kilyan Mbappe se pregătește să își ia zborul de la PSG

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 19:16 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 19:42

Kylian Mbappe (25 de ani) se va transfera în vară la Real Madrid. Potrivit cotidianului Le Parisien, atacantul lui PSG și-a ales deja viitoarea etapă din carieră: „Starul a decis să părăsească Ligue 1 la sfârșitul stagiunii și să se alăture celui mai mare club din lume, care l-a așteptat încă de la începutul primelor discuții”.

Telenovela Kylian Mbappe și-ar fi consumat ultimul episod. Golgheterul francez și-a ales viitoarea destinație și aceasta nu este PSG! 

Cotidianul Le Parisien a dezvăluit că atacantul de 25 de ani se va transfera la Real Madrid. „Inevitabilul se va întâmpla: cea mai mare vedetă a fotbalului francez se va alătura celui mai mare club din lume din vară. 

Verdictul presei italiene despre Mihăilă: „Golul reușit e premiul pentru un jucător care pare complet recuperat la nivel psihic”
ITALIA
Verdictul presei italiene despre Mihăilă: „Golul reușit e premiul pentru un jucător care pare complet recuperat la nivel psihic”

Între timp, la Madrid, optimismul este în creștere, în vreme ce negocierile din culise continuă pentru a-i asigura căpitanului lui Les Bleus cel mai mare contract", a explicat publicația menționată.

Kylian Mbappe încă nu și-a ales momentul anunțului

„Atacantul își ține decizia secretă, meditând la momentul potrivit pentru a-și anunța oficial alegerea. Pe 14 februarie, PSG primește vizita lui Real Sociedad, în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar returul e programat pe 5 martie, în Spania. 

Nu există nicio îndoială că Kylian Mbappé va da totul pentru a câștiga toate titlurile posibile în acest sezon. Plecarea din Capitală cu un trofeu al Ligii Campionilor în palmares l-ar face și mai cunoscut", scrie Le Parisien, informația fiind preluată de presa spaniolă.

Nu se știe cât va fi salariul lui Kylian Mbappe la Real

Acum câteva zile, vestea acestui transfer la parametru zero a lui Mbappe fusese dată de revista germană Sport Bild, ce anunța că francezul s-ar fi hotărât asupra următorului club: Real Madrid. 

O altă sursă din presa din Hexagon susținea, prin vocea jurnalistului Telefoot, Saber Desfarges, că liderul din Ligue 1 dorește să îl aducă în Franța pe Rafa Leao, care evoluează la Milan pe același post cu Mbappe, respectiv pe cel de extremă dreapta, pentru a acoperi pierderea iminentă. 

Rămâne de văzut la ce sume s-ar fi negociat contractul lui Kylian la Real Madrid și ce alte detalii și clauze ar mai fi de reglat în privința salariului. Atacantul francez vrea 70 de milioane de euro plus o primă de instalare cifrată la 125 milioane de euro.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Fanii lui Tottenham au răbufnit: „Schimbările au fost un dezastru” + „Drăgușin a jucat hochei”
TOTTENHAM
Fanii lui Tottenham au răbufnit: „Schimbările au fost un dezastru” + „Drăgușin a jucat hochei”
Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”
STRANIERI
Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
88gore88
88gore88  •  04 Februarie 2024, 05:09

Asta e Realul,Galactic.Nu renunta niciodata când își doresc o vedeta.

VardyParty
VardyParty  •  04 Februarie 2024, 01:36
Postat de Hitech pe 03 Februarie 2024, 22:24

Să vedem cu ce rămâne Guardiola anul ăsta că de cheltuit e brici.

Respect. Si eu sunt de aceeasi parere. Pare ca asta micu’ de la Chelski il copiazā :)

Hitech
Hitech  •  03 Februarie 2024, 22:24
Postat de VardyParty pe 03 Februarie 2024, 20:25

"Plecarea din Capitală cu un trofeu al Ligii Campionilor în palmares l-ar face și mai cunoscut" = mama, francezii au si umor, nu numai be***i in cap! WOW! En avant! PS: Intrebare pentru fratii francezi: In afara de lot, "traditie" si alte paste fainoase; cu cine ba? Cu antrenoru' asta?? Pe bune? Guardiola deja tremura, saracu'...

Să vedem cu ce rămâne Guardiola anul ăsta că de cheltuit e brici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează