SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Paula Badosa, după despărțirea de Stefanos Tsitsipas: „Îmi amintește de povestea Mariei cu Grigor”

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas pe când erau fericiți Foto: Instagram +24   FOTO
Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas pe când erau fericiți Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 19:48 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 20:13

Cuplul format din Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-a desfăcut după un an de relație, ruptura fiind anunțată de spaniolă pe rețelele sociale. „Nu s-a întâmplat nimic rău, e doar viață”, a filosofat ea.

Paula Badosa, 26 de ani, și Stefanos Tsitsipas, 25, nu mai sunt împreună, a comunicat fostul număr 2 WTA duminica trecută, apoi a dezvoltat după victoria reușită în turul 1 al turneului de la Roma, 6-2, 6-3 cu adolescenta de 17 ani Mirra Andreeva.

Gata cu pauza, Simona Halep revine pe teren! A acceptat invitația organizatorilor
TROPHEE CLARINS
Gata cu pauza, Simona Halep revine pe teren! A acceptat invitația organizatorilor

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas nu mai formează un cuplu

Cei doi își făcuseră publică relația acum aproape un an, în timpul Roland Garros-ului, printr-un cont comun de Spotify. Imediat, au ajuns în atenția generală, una pe care au întreținut-o și printr-un cont comun de Instagram, Tsitsidosa, acolo unde au publicat periodic imagini și clipuri cu ei doi.

Apoi, duminica trecută, Paula a scris un mesaj pe Instastory, anunțând ruptura: „După ce am cântărit atent și după ce am împărtățit momente dragi împreună, Stefanos și eu am decis să ne despărțim amical.

Am avut o călătorie plină de dragoste și învățăminte, iar acum, ca prieteni cu un imens respect reciproc, am ales să mergem înainte pe drumuri proprii.

Suntem recunoscători pentru sprijinul prietenilor, familiilor, tuturor celor care au făcut parte din istoria noastră. Suntem în tranziție spre capitole noi ale vieții noastre, continuând să ne dorim unul celuilalt numai bine în ceea ce urmează”.

Paula Badosa: „E mai bine să meargă fiecare pe drumul său”

După victoria cu Andreeva, Badosa a vorbit mai mult despre relația cu triplul campion de la Monte Carlo și cum s-a ajuns la separare.

Când ne simțeam grozav, și relația era grozavă”, a reflectat Badosa în conferința de presă de la Roma. „Alteori, avem propriile cariere, propriile obiceiuri și atunci e mai bine să meargă fiecare pe drumul său”, a adăugat ea.

+20 FOTO

Îmi amintește mult de povestea Mariei și a lui Grigor, atunci când întâlnești persoana potrivită, dar poate în momentul greșit. Lucrurile cam așa stau”, a spus spaniola, referindu-se la relația dintre Șarapova și Dimitrov, terminată în 2014 cu o despărțire după doi ani împreună.

„Nu este ușor, începând o relație care a devenit atât de publică. Trebuie s-o închizi cumva în același mod”, a explicat ea de ce a alea rețelele sociale pentru a comunica despărșirea.

Paula Badosa: „Nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor”

Avem o conexiune extraordinară între noi. El este un tip grozav, îi doresc tot ce e mai bun. Știu că e la fel și din partea lui. Am atât de mult sprijin din partea tuturor, familia mea, echipa, prietenii. Îl simt și dinspre familia și echipa lui.

Ne-au susținut toți. Până la urmă, nu s-a întâmplat nimic rău, e doar viață. Știu că ne vom vedea în continuare în circuit și nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor”, a conchis Paula.

Ea a traversat o perioadă dificilă din cauza accidentărilor, care au inclus anul trecut și o fractură de stres a coloanei vertebrale. Acum se simte bine, fără dureri, la dou luni după ce a făcut prima injecție cu cortizon.

În turul secund la Roma, ea o va întâlni pe americanca Emma Navarro, favorita 21. Stefanos, cap de serie 6, își așteaptă adversarul din runda a doua din meciul Jan-Lennard Struff – Pedro Cachin.

Citește și:

Analiză BBC » Cazul Simona Halep produce o furtună: „Tenisul ce face, de fapt, descoperă dopați sau demolează nevinovați?”
DOPAJ
Analiză BBC » Cazul Simona Halep produce o furtună: „Tenisul ce face, de fapt, descoperă dopați sau demolează nevinovați?”
Camila Giorgi, retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare doping
RETRAGERE
Camila Giorgi, retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare doping

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Mai 2024, 21:00

Nu s-a intamplat nimic rau. E doar viata. Asa zice mereu si Madalina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează