FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CRAIOVA 3-3

VIDEO L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2024 09:32 / Actualizat marti, 14 mai 2024 14:31

La conferința de presă ulterioară meciului Farul - Universitatea Craiova 3-3, Gică Hagi (59 de ani), antrenorul-acționar al dobrogenilor, l-a pus la colț pe mijlocașul Dragoș Nedelcu (27). Despărțirea de acesta pare iminentă!

Revenit la Farul în iulie 2022, liber de contract după aventura nereușită de la FCSB, Dragoș Nedelcu l-a dezamăgit pe Gică Hagi.

Scandal în direct la miezul nopții! Ieșire arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», Iliuță!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Scandal în direct la miezul nopții! Ieșire arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», Iliuță!”

Fragil din punct de vedere fizic, mijlocașul defensiv a adunat 33 de apariții în acest sezon în toate competițiile, dar media de minute jucate pe meci este mică, de numai 52 de minute. Pe deasupra, doar 24 dintre cele 33 de apariții au fost bifate în campionat.

Gică Hagi s-a săturat și e decis să-i rezilieze contractul lui Nedelcu. Înțelegerea este scadentă în vara lui 2025.

Final de drum pentru Dragoș Nedelcu la Farul! Gică Hagi: „Îi dăm bani mulți, trebuia să fie star!”

„Îmi pare rău pentru Nedelcu că o zic public, de multe ori nu am vorbit, dar nu se poate așa! Ne așteptam de la el să fie numărul 1. A venit după unul sau doi ani în care nu jucase și a tot jucat. Dar anul ăsta mai mult a stat decât să joace!

Și aici e o problemă gravă, pentru că e unul dintre cel mai bine plătiți jucători din echipă, dacă nu chiar cel mai bine. E plătit bine, la nivelul primelor două-trei echipe. Bani mulți!

L-am plătit doi ani, dar l-am avut un an din punctul meu de vedere. Și cu asta cred că închei conferința, că nu are... îmi pare rău, dar jucătorul trebuie să fie puternic. Mai ales el, pe care-l cunoșteam. Trebuie să fie puternic, să reflecteze la tot ce se întâmplă cu el și să se gândească foarte serios.

Cu noi, la anul, nu cred că mai poate. Cu toate că mai are un an contract, dar nu cred că mai... cred că ne vom despărți. Cu el, cel puțin din punctul meu de vedere, nu putem merge... Nu ne permitem să plătim atâția bani pe un jucător cu un astfel de randament. Dacă dăm banii ăia, trebuie să fie star, cel mai bun dintre cei mai buni! Că altfel ne așteaptă alte lucruri. Iar noi vrem să ținem clubul bine.

La noi, jucătorul trebuie să dea randament 100%, iar el nu dă randament bun tot anul. «Ba mă doare genunchiul, ba nu mai pot, ba astăzi sunt, ba mâine nu sunt». Dacă joacă bine, dacă nu e supărat. Dar nu putem... E un exemplu care s-a văzut și astăzi. S-a văzut destul de grav.

Nu e bine că vorbesc despre un jucător, dar numai eu știu ce am pățit anul ăsta. Și nu doar cu el, cu toți jucătorii accidentați”, a afirmat Hagi.

Nedelcu a jucat și seara trecută, în Farul - CSU Craiova 3-3, rezultat în urma căruia dobrogenii au pierdut orice șansă la calificarea în Conference League. Gică Hagi l-a trimis pe teren în minutul 77, la 3-0 pentru Farul, apoi dobrogenii s-au prăbușit, cu 3 goluri primite în finalul meciului.

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”
Dragoș Nedelcu // foto: Imago Images

Mai multe știri despre Farul - Craiova:

Ce nu s-a văzut la TV în Farul - Universitatea Craiova » Momente de panică în finalul meciului
Farul - Universitatea Craiova 3-3
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - Universitatea Craiova » Momente de panică în finalul meciului
Mihai Rotaru, ieșire virulentă după meciul cu Farul: „Știți cum este poreclit în Bănie?”
FARUL - UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-3
Mihai Rotaru, ieșire virulentă după meciul cu Farul: „Știți cum este poreclit în Bănie?”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (25)
dandana
dandana  •  15 Mai 2024, 22:27

A fost o greșeală din dorința de a preveni ceva. Nu poți tu ca antrenor să faci asta, când câștigi sau pierzi, toți sunteți vinovați sau câștigători după caz. De ce să spui asta? De ce să-l bagi la sfârșit dacă era star? Hagi s-a stricat și el ca toți ceilalți. Devine un noU BECALI dar când te-a ajutat sa câștigi a fost bun? Mai ru nu știu dacă nu era el, poate Mitriță da gol fără penalty dacă nu era atent. Ceva nu este bine acolo

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Mai 2024, 16:22
Postat de polistul68 pe 14 Mai 2024, 15:52

Oricine ar fi fost altcineva, avea dreptul sa vb asa despre Nedelcu..nu si Hagi..de ce ? 1. Hagi l.a crescut, l.a format...cine se lauda ca, creste campioni ? Cine se lauda ca se ocupa si de educatia lor, ca formeaza caractere ? 2. Hagi a spus ca i place sa resusciteze jucatori, ca Lucescu. A luat bani frumosi pe nedelcu..adica il iei pe Alibec, din jucator de Inter, campion al Romaniei, ai reusit sa.l faci bun de...Quatar. Cu Budescu la fel...cu Torje la fel...repet, Nedelcu i.a adus bani frumosi..nu merita o a 2.a sansa ? Ai incercat cu altii, nu incerci si cu produsul tau ? Ce vrrau sa slubiniez este ca Hagi vb mukt, face putin, nu confirma pe nici un plan, si singurul lucru care il intereseaza sunt banii. Neavand rezultate palpabile, se lauda singur. Si incepe sa semene tot mai mult cu Becali. Clar un antrenor nu este DIRECT raspunzator de caracterul unui jucator. Dar un formator de jucatori, o persoana care resusciteaza jucatori..DA, e raspunzator de caracterul ( ma refer la latura sportiva) unui jucator. Cine i.a insuflat profesionalismul acestui jucator ? Cine ia dat educatia fotbalistica, respectul pt munca ? Eu ? Tu ? Noi ? Cine il.lauda, cand era clar ca nu e de laudat ? Cine i crestea artificial cota, cand era evident ce valoare are ? Atunci ia iesit, la vandut bine...acum .a saturat. Mare om, mare caracter acest Hagi.

In opinia mea, exemplul Alibec nu se potriveste naratiunii tale. In primul rand Alibec nu se poate spune ca a jucat la prima echipa a lui Inter, unde a fost introdus pentru cateva minute in doar doua partide. In al doilea rand, Hagi l-a resuscitat pe Alibec de doua ori, ridicandu-l pur si simplu de la pamant de fiecare data si transformandu-l intr-o tinta pentru niste echipe mai potente din punct de vedere financiar. Nu conteaza unde a plecat Alibec de la Hagi, au fost alegerile lui Alibec si nu ale lui Hagi, relevant e faptul ca Alibec a plecat la mai bine, insemnand ca resuscitarile au fost niste reusite din punct de vedere al antrenorului Hagi. E adevarat ca incercarile de resuscitare a lui Budescu, Torje sau Nedelcu nu au reusit, dar nu putem sa-i comparam pe cei trei mentionati cu Hagi, Sabau si Raducioiu, fotbalisti resuscitati de catre Lucescu. Am putea eventual sa-i comparam cu Lupu, pe care Lucescu nici macar nu a incercat sa-l resusciteze la Brescia, iar la Rapid nu l-a rescuscitat ci doar s-a folosit de el, pentru ca asa gras si petrecaret cum era Lupu, tot se ridica peste nivelul campionatului din Romania, la timpul respectiv. Hagi este per total un resuscitator de fotbalisti excelent, iar mana intinsa lui Budescu, Torje sau Nedelcu nu ar trebui interpretata ca un esec, ci ca un gest de marinimie a unui om care a incercat marea cu degetul, pe principiul ca talentul intotdeauna merita inca o sansa de a iesi din nou la suprafata, indeferent cat de mica ar fi ea.

Independentul
Independentul  •  15 Mai 2024, 02:13

NEDELCU este frate geaman cu Eanis

Vezi toate comentariile (25)
Comentează