FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Răzvan Lucescu este ferm: „Steaua reprezintă România, FCSB este Steaua!” + „Îi vom trata cu respect dacă ne întâlnim în Champions League”

Florinel Coman și Darius Olaru, gemenii golului de la FCSB / Foto: Imago +9   FOTO
Florinel Coman și Darius Olaru, gemenii golului de la FCSB / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2024 12:50 / Actualizat luni, 27 mai 2024 20:41

Răzvan Lucescu (55 ani), campion al Greciei cu PAOK pentru a doua oară, a fost prezent în studio-ul Gazetei Sporturilor la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Acesta a discutat despre posibilitatea de a întâlni FCSB în preliminariile Champions League, exprimându-și și punctul de vedere în disputa identității dintre Steaua și FCSB.

Conform acestuia, lucrurile sunt clare: FCSB este Steaua. PAOK poate da peste campioana României în turul al doilea de Champions League, cea mai tare competiție inter-cluburi din lume. Acest lucru poate surveni în cazul în care FCSB va trece de turul 1, unde adversarii sunt accesibili, formația lui Elias Charalambous fiind cap de serie. Trupa din Salonic își va începe aventura europeană în turul doi al Champions League, unde este cap de serie, statut pe care FCSB îl pierde în această fază.

Răzvan Lucescu: „Steaua reprezintă România”

Chestionat de posibilitatea ca PAOK să se întâlnească cu FCSB în preliminarii, tehnicianul român a spus următoarele: „Orice adversar va fi tras la sorți ne poate pune probleme, atât timp cât nu e tratat cu maximum de seriozitate și respect. Nu mă tem de absolut nici o echipă în Europa, eu trebuie să fiu atent și echilibrat.

Giovanni Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Jose Mourinho: „Are oferte de la Fenerbahce și din Arabia Saudită” + ce speech a avut lusitanul în vestiarul Arenei Naționale
JOSE MOURINHO
Giovanni Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Jose Mourinho: „Are oferte de la Fenerbahce și din Arabia Saudită” + ce speech a avut lusitanul în vestiarul Arenei Naționale

Indiferent de adversar, fie Steaua sau altul, noi trebuie să fim foarte pregătiți, să jucăm la fel cum am făcut-o până acum. Doar așa putem obține rezultate. Steaua reprezintă România, este campioana. Obiectivul nostru este reprezentat de grupele acestei competiții, trebuie să o luăm pas cu pas. Meciul următor este întotdeauna cel mai important.”

GALERIE FOTO. PAOK, campioana Greciei! Nebunie pe străzile din Salonic

+5 FOTO

„Am 55 ani, am plecat acum 12 ani din fotbalul românesc, pentru mine, FCSB este Steaua. Așa văd eu lucrurile”, a completat Răzvan.

Cumva ca un preambul al unei posibile partide în preliminariile Champions League, dar și al succesului intern al celor două, FCSB și PAOK au disputat o partidă de pregătire în cantonamentul premergător sezonului 2023-2024. În Olanda, scorul a fost 1-1. Florinel Coman a marcat pentru roș-albaștri.

Printre picături am mai aruncat câte un ochi la Liga 1. Nu e atât de riguros și de disciplinat campionatul, dar ușor, ușor devine mai spectaculos. Crește.
Sunt echipe ca FCSB, Rapid, Universitatea Craiova, Farul, CFR Cluj, sunt cinci echipe care își propun primele locuri. Crește adversitatea, crește competiția.
Nu știu ce se va întâmpla cu Dinamo, țin la Robert Ilyeș, mi-a fost jucător, dar pentru fotbalul românesc e mai important să rămână Dinamo în Liga 1. E echipa copilăriei mele, Rapid e a maturității

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic

Mircea Lucescu admite la „Prietenii lui Ovidiu”: „Cel mai mare defect al lui Răzvan? Că e fiul meu!”

Citește și:

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nationala
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Cine anticipa așa ceva în grupa României? Clasament uluitor după șocul Belgia - Slovacia 0-1
Euro 2024
Cine anticipa așa ceva în grupa României? Clasament uluitor după șocul Belgia - Slovacia 0-1
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Nationala
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (38)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Mai 2024, 05:01
Postat de Catalynn_20 pe 27 Mai 2024, 14:00

Pt el si Rapid o fi PAOK, treaba lui, ce ne pasă nouă!? Sentințele Justiției sunt clare, FC Fcsb e FC Fcsb iar Steaua e Steaua (btw, FELICITĂRI stelistei noastre, Mădălina, câștigătoarea iUmor!), ura și gara!

ai reusit sa ajungi la cacalin20. felicitari!

zb59
zb59  •  28 Mai 2024, 00:05

Uite ca nea Ovi are si prieteni ne certati cu justitia!:) Deocamdata!:)

atthur
atthur  •  27 Mai 2024, 22:16
Postat de cj666 pe 27 Mai 2024, 15:59

Cativa fani si vreo 3 instante. Dar ce conteaza instantele pentru voi, nu?

Ți-am răspuns anticipat in postare.Completez doar că "acei câțiva fani" au maxim un neuron,și ăla pensionar...cât despre "instanțe",exact cum ziceam,de cacao...!!!...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează