Articol de Andrei Crăiţoiu - Publicat marti, 29 iulie 2025 20:58 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2025 12:13
Mircea Lucescu a organizat și în această seară o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani. Invitați de gală la Athenee Palace: Dan Șucu, Răzvan Burleanu, Dan Voiculescu și Mircea Geoană, printre cei prezenți la hotelul din centrul Bucureștiului.
Dacă luni seară Mircea Lucescu a petrecut până aproape de miezul nopții alături de cei mai buni jucători cu care a colaborat în carieră, marți a decis să sărbătorească în familie.
Dan Șucu, alături de Diana Șucu la eveniment
Selecționerul echipei naționale a organizat o petrecere exclusivistă, cu invitați de seamă, la hotelul Athenee Palace din București.
Din lumea fotbalului, au fost prezenți și principalul finanțator al clubului Rapid, omul de afaceri Dan Șucu, împreună cu soția sa, Diana, precum și fostul conducător din Giulești, George Copos.
Printre invitați s-a numărat și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, însoțit de soția sa, Ana Maria. A fost singurul invitat din cadrul FRF!
Dacă luni seara, la întâlnirea fotbaliștilor, a încins atmosfera lăutarul Ionel Tudorache, de această dată o echipă de violoniști îmbrăcați la patru ace a contribuit la o seară perfectă.
Dan Șucu și George Copos, actualul și fostul patron al Rapidului
Înainte de începerea petrecerii, Dan Șucu și George Copos au făcut un scurt tur al locației din centrul Capitalei, discutând mai mult despre afaceri decât despre fotbal.
Zâmbitori, cei doi au schimbat câteva cuvinte și cu Marian Alecu, antreprenorul care a pus bazele rețelei McDonald's în România.
La seara dedicată lui Mircea Lucescu au fost prezenți și numeroși politicieni, printre care Mircea Geoană (fost secretar general adjunct al NATO), fostul primar general al Capitalei, Adriean Videanu, și Dan Voiculescu.
De asemenea, a participat și Victor Bostan, directorul general al companiei Purcari. Dar și jurnaliștii Ovidiu Ioanițoaia și Horia Ivanovici.
Meniu de cinci stele, cu mușchi de vită australiană Wagyu
Cum seara a fost una de gală, invitații lui Mircea Lucescu au fost răsfățați cu un meniu à la carte, servit la Athenee Palace.
Petrecerea a fost deschisă cu un mousse de telemea și jeleu de zmeură.
A urmat un aperitiv sofisticat: biban de mare afumat și marinat în casă, servit cu cocos infuzat cu lemongrass și mărar, caviar Osietra, jeleu de mango și cătină.
Felul principal a fost oferit în două variante:
- Mușchi de vită australiană Wagyu, servit cu escalop de foie gras, piure de cartofi dulci aromat cu vanilie, broccolini și sos de vită cu vin roșu și zmeură.
- Creveți Tiger la grătar, serviți cu sos Beurre Blanc, icre de somon și ulei de pătrunjel.
Ca fel secundar, invitații s-au bucurat de un risotto din orez maturat, cu trufe proaspete, parmezan și ulei verde.