FOTBAL  »  Superliga  »  EMOŢII PENTRU BECALI

UPDATE Becali a fost adus la Penitenciarul Rahova!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 23:50

UPDATE 23:45 / Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova în această seară!

UPDATE 21:36 / La IPJ Ilfov au venit şi Mihai Stoica şi Cristi Borcea.  Gigi Becali este în acest moment la IGPR, de unde va merge către Direcţia de Cercetari Penale

UPDATE 21:30 / Deputatul Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-a predat în această seară poliţiştilor, care vor pune în executare mandatul de executare a pedepsei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Poliţiştii urmează să întocmească formele de încarcerare, după ce au primit de la instanţa supremă minuta deciziei luate luni anunţă aceeaşi sursă.

Sursele citate nu au spus căror poliţişti s-a predat Becali, precizînd însă că acesta nu s-a dus la Direcţia Cercetări Penale.

UPDATE 21:25 / Uneia dintre fetele lui Gigi Becali nu a putut suporta să-şi vadă tatăl că pleacă spre închisoare şi i s-a făcut rău, anunţă RomâniaTV.

UPDATE 20:26 / Ioan Becali a anunţat că vărul său a plecat de acasă: ""Gigi nu mai este, a plecat la penitenciarul Ilfov. Înăuntru nu mai e nimeni, doar femeile şi neamurile. Nu am vorbit nimic cu el, a venit, a pupat fetele, mîndru, decent, demn, respectă decizia şi cu asta basta.

Important e ce a transmis copiilor, nevestei şi neamurilor, să meargă în fiecare zi la biserică. Asta a transmis fetelor, mamei lui şi nevestei", a spus Ioan Becali conform Mediafax.

UPDATE 19:35 / Patronul Stelei a ajuns acasă, unde este aşteptat de rude şi apropiaţi

UPDATE 19:25 / Gigi Becali este însoţit de Mihai Stoica în drumul spre casă. În această seară patronul Stelei a spus că se va preda.

UPDATE 18:32 / Cristi Borcea îl aşteaptă pe Gigi Becali la vila din Pipera

UPDATE 18:00 / Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în Dosarul Terenul MApN. În acest moment s-a pus sechestru pe casa şi terenurile patronului echipei Steaua.

Gigi Becali a primit 2 ani de închisoare pentru schimbul de terenuri şi şi-a reactivat sentinţa de 3 ani din dosarul sechestrării.

Finanţatorul echipei din Ghencea are 48 de ore pentru a se prezenta la Poliţie. Fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit cîte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Citeşte şi: Gigi Becali, condamnat cu executare » Cum se procedează după sentinţă

"Dosarul Terenurilor", scurt istoric
Potrivit procurorilor, între 1996 şi 1999, MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu Gigi Becali, patronul Stelei primind 28,89 ha de teren arabil intravilan. În urma schimbului, statul român a fost prejudiciat cu 892.758 de dolari. Cel care a facilitat transferul a fost Victor Babiuc, ministrul Apărării din acea vreme. Becali, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, a fost achitat de ÎCCJ în 2012, însă decizia a fost atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

***

Gigi Becali aşteaptă cu emoţii decizia din Dosarul Terenurilor MApN şi anunţă că plănuieşte să iasă din viaţa publică.

"Dacă m-aş uita acum la fetele mele n-aş putea să rezist. Eu am zis că familia mea nu va veni să mă vadă în momente grele, aşa cum a fost atunci după gratii. Eu sînt foarte puternic, dar în faţa copiilor nu mai pot să mă abţin.

Eu din viaţa publică voi ieşi, dar de cîte ori voi avea avea ocazia îl voi imita pe Sfântul Ioan Botezătorul. Şi o să spună lumea: e nebun! Dar o să se întoarcă lumea la credinţă. Dacă voi fi jertfit eu nu mai e nici o problemă.

Greşeala mea a fost că avînd o viaţă publică am picat în păcatul trufiei. Dar n-o să mai vreau laude de la oameni, vreau să mă placă Dumnezeu", a declarat Gigi Becali la România TV.

"Fotbalul e închinare la idoli. Dar eu am acceptat păcatul acesta cu bună ştiinţă. Păcatul ăsta o să-l mai fac, dar îl voi folosi ca pe o biruinţă pentru întoarcerea la credinţă!", a mai spus patronul Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (733)
dihorul
dihorul  •  21 Mai 2013, 15:16

Dragi oi, stati linistite in turma. Dragi dujmani ai stelei, nu va agitati! steaua nu va suferi. Uitati-va in urma. Au avut un presedinte al carui tata a fost condamnat la moarte - Ceausescu. Au avut un presedinte care a devalizat Bancorex si a stat in SUA sa nu infunde puscaria pana a venit piratul la putere - Paunescu. Acum au un speculant presedinte la Jilava. Nu stiu ce rezerva viitorul... Dar se scot ei cumva...

imperator
imperator  •  21 Mai 2013, 01:47
Postat de ultras.nationalist pe 21 Mai 2013, 01:34

Sincer imi pare bine ca intra Gigi la puscarie,dar nici pe departe la fel de bine precum imi parea de Ioan Becali,Victor Becali,Mihai Stoica,Cristi Borcea,Gica Popescu sau George Copos!

Voi mergeați la Palat cu colindu ? :))

belagio
belagio  •  21 Mai 2013, 01:38

O oaie supla fara de miza...O oaie mica un miel la oi ce face caine-le rosu la strunga??? Mai prinde oaia cu blat prin foi?..In italia dupa meciul de aseara stiaua era retrogadata....

Vezi toate comentariile (733)
Comentează