FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire incredibilă despre cum a încercat Stoichiţă să cîştige un meci: ”Lăsaţi-ne punctele!”

Mihai Stoichita,sticla apa,deget
Mihai Stoichita,sticla apa,deget

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 04 iunie 2012 10:06

La primul meci al lui pe banca Stelei în sezonul trecut, ”Lippi” a intrat în vestiarul celor de la Pandurii şi i-a întrebat pentru ce ar lupta ei contra echipei lui.

Ca să debuteze cu o victorie pe banca Stelei, Stoichiţă aproape s-a rugat de adversari să-i lase punctele! El l-a schimbat pe Ilie Stan spre finalul lunii martie şi a avut primul meci la Tîrgu-Jiu, pe data de 31. A scos doar o remiză acolo, 1-1, şi a pierdut astfel două puncte care au influenţat în rău parcursul şi şansele roş-albaştrilor.

"Vouă nu vă trebuie!"
"Lippi" a încercat să evite pierderile. El i-a abordat pe oamenii din staff-ul gazdelor încă dinaintea jocului, cum a ajuns la stadion. Surse care au asistat la discuţii povestesc: "Stoichiţă a intrat în vestiarul Pandurilor. "Pentru cine jucaţi azi?", i-a întrebat pe gorjeni, care nu pricepeau exact ce vrea: "Pentru nimeni, doar pentru noi". "Voi oricum n-aveţi nevoie de puncte. Şi pentru noi chiar e important să cîştigăm!", a insistat stelistul. "Poate nu ne ajută punctele, dar ce vrei să facem?!", i s-a răspuns".

Aşa a ratat Liga!
"Lippi" n-a mai insistat atunci, dar a trecut la reproşuri după joc. Se terminase 1-1, cu un gol egalizator marcat de Alexandru Maxim, de la Pandurii, pe finalul partidei, ceea ce i-a sporit nervii. Aceleaşi surse dezvăluie discuţiile care au avut loc: "Stoichiţă i-a certat, practic, pe olteni. «Pentru cine aţi jucat azi? Cine v-a dat bani ca să ne încurcaţi? Aţi luptat ca într-o finală! De ce nu spuneţi de unde aţi luat bani?». Era disperat, enervat rău că nu cîştigase!".

El avea dreptate să regrete, fiindcă punctele pierdute la Tîrgu-Jiu au împiedicat-o pe Steaua să prindă Champions League. Cu o victorie în jocul cu Pandurii, deci avînd două puncte în plus, roş-albaştrii ar fi jucat un meci decisiv cu CFR Cluj în ultima rundă şi dacă l-ar fi cîştigat, ar fi prins măcar poziţia a doua din clasament, deci preliminariile Ligii.

7 minute a condus Steaua la Tîrgu-Jiu, între minutele 74, cînd a marcat Chipciu, şi 81, cînd a egalat Maxim

4 ani au trecut de la ultima victorie a Stelei la Tîrgu-Jiu, 1-0 în 2008, cu un gol marcat de Ovidiu Petre. Antrenorul bucureştenilor era Lăcătuş, iar al oltenilor, Eugen Neagoe

11 meciuri a avut Stoichiţă pe banca roş-albaştrilor în sezonul trecut: 7 victorii, 3 remize şi un singur eşec, 0-1 acasă cu Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (141)
domodo
domodo  •  05 Iunie 2012, 08:13

nu stiu daca este numele adevarat al acestei ziariste (nu cred ca este ziarista!!!!)DAR II CER ATIT EI CIT AI CELOR DE LA GSP SA ADUCA PROBE!!!daca nu ce rezulta?la GSP SE SCRIU NUMAI MINCIUNI!!!!AVIZ "prostilor"CARE MAI SI CUMPARA ACEASTA FITUICA!!!!!

stelist86
stelist86  •  05 Iunie 2012, 05:50

esti prea tinara ca sa fii o ziarista buna,VEZI CA O IEI PE URMELE MIZERIILOR DE LA PRO-BIRFA SI BIRFA.RO,cum poti scrie un asemenea titlu cind au existat dezmintiri in direct de la cei vizati? SA NU NE CREZI PROSTI FETITO !vrei senzationalul? mergi la CAN-CAN,la BIRFA.RO sau PRO-BIRFA ,ia-l de mina pe mironica,udrea,stiucan,cozma,AI UITAT CA ESTI ANGAJATA LA UN ZIAR SERIOS?

dumidor
dumidor  •  04 Iunie 2012, 22:17
Postat de ticutroya pe 04 Iunie 2012, 18:27

De ras ati fost , si sunteti inca , s'o-ti fi in vecii vecilor ! Sunteti singura echipa din lume , care, n-ati castigat niciodata un meci pe corecte !!?? Singura !

Vorbesti despre CFR, nu??

Vezi toate comentariile (141)
Comentează