FOTBAL  »  AMICALE  »  FARUL - STEAUA 1-2

L-a umilit din nou! » Costel Gâlcă nu l-a folosit titular pe Alexandru Bourceanu nici în amicalul cu Farul

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 21:48

Alex Bourceanu nu a fost titular nici în amicalul cu Farul de la Constanţa, deşi din lotul campioanei au lipsit mai mulţi jucători convocaţi la "naţionale".

După scandalul pe care l-a avut la Tg. Jiu cu antrenorul Costel Gâlcă, Alexandru Bourceanu nu se mai află în graţiile tehnicianului, chiar dacă cei doi au venit împreună la o conferinţă de presă ca să arate că nu s-a întîmplat nimic.

"Gladiatorul" a fost umilit de către antrenor chiar şi înaintea meciului cu Viitorul, atunci cînd a fost anunţat de faţă cu presa că nu va face parte din lot.

Chiar dacă de atunci au trecut mai bine de două săptămîni, Bourceanu a fost ţinut din nou pe banca de rezerve a Stelei în amicalul cîştigat cu Farul, 2-1, deşi de pe teren lipseau nouă jucători de bază ai echipei!

Gâlcă a preferat să-i folosească la mijloc pe Neagu şi Filip, iar pe Bourceanu să-l trimită pe teren abia după pauză, în locul lui Enceanu. Întrebat la final de evoluţia mijlocaşului de 29 de ani şi dacă va fi folosit mai mult pe viitor, Gâlcă a evitat răspunsul: "V-am spus că mai avem multe meciuri pînă la final şi-avem nevoie de toţi jucătorii".

Despre amicalul cu Farul, tehnicianul a punctat: "A fost un joc solicitant pentru că am jucat pe un teren foarte greu. Am fost mulţumit de toată lumea, am făcut un joc bun. Cred că jucătorii care au intrat au arătat o altă faţă decît în Cupa Ligii cu Astra".

"Avem nevoie de cît mai mulţi spectatori la meciul din Cupa României cu Petrolul. Am suferit serios la acest capitol anul ăsta. Fanii trebuie să fie alături de noi pentru că Steaua este cea actuală!" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

Farul - Steaua 1-2
Au marcat: Enciu (30-pen) / Ţucudean (33 -pen), N. Stanciu (49)

Steaua: Niţă (Dobre, 89) - Rîpă (Luchin, 62), Tamaş (Pham, 59), Toşca, Guilherme (Latovlevici, 46) - I. Neagu, L. Filip - G. Iancu, Vîlceanu (Constantinescu, 75), Enceanu (Bourceanu, 46) - Ţucudean (N. Stanciu, 46)
Spectatori: 200

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
redarrow
redarrow  •  29 Martie 2015, 15:29
Postat de robert1205 pe 29 Martie 2015, 13:52

Asistenta record pentru FARUL, in mod sigur nu au avut bani sa plateasca paza, jandarmeria s i brigda de arbitrii cu incasarile de la acest jos de slaba factura intre rezerve FCSB -ULTIMII din Liga 2.

sa nu indrazniti sa faceti comparatie intre debrecen si farul. imediat masina de spalat creere a lui dinamo ne va spune ca debrecen e o formatie puternica, care cu putina sansa ar fi ajuns in semifinalele EL anul trecut, doar ca nu au jucat

banciuu
banciuu  •  29 Martie 2015, 14:32

Bun articol.Se vede ca este scris intr-un mod profesionist.Succes pe mai departe.

titelb
titelb  •  29 Martie 2015, 14:01
Postat de sprinjeanul pe 29 Martie 2015, 13:03

si unde a fost umilinta?

La Debrecen

Vezi toate comentariile (18)
Comentează