FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN

Cristi Pustai: ”Poate Dinamo îşi schimbă jocul, dar sîntem pregătiţi!”

Cristian Pustai
Cristian Pustai

Articol de - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 16:19

După ce au pierdut la limită(0-1) meciul tur din semifinalele Cupei Romaniei contra celor de la Dinamo, tehnicianul Cristi Pustai este încrezător în şansele gaziştilor de a întoarce rezultatul şi a reuşi o calificare istorică în finala competiţiei.

”În tur am avut o şansă de care nu am profitat pentru a scoate un rezultat mai bun.Scorul din prima manşă ne obligă să începem partida cu gîndulş de a înscrie şi pe cît posibil de a nu primi vreun gol,pentru că orice gol primit ne va diminua şansele. Cred în şansa noastră,chiar dacă Dinamo este o echipă care an de an îşi propune Cupa şi campionatul. De titlul s-au îndepărtat puţin iar pentru partida de mîine seară pornes cu prima şansă, însă noi am reuşit partide bune de cîte ori am pornit cu şansa a doua, la fel cum s-a întîmplat şi în Europa League”,a afirmat Pustai,care a vorbit şi despre numirea lui Dario Boneti pe banca tehnică a ”cîinilor roşii”: ”sînt convins că se vor schimba unele lucruri, orice antrenor vine cu filizofia lui, s-ar putea să schimbe sistemul de joc.”

”Profesorul” a mai adăugat că în cazul în care se va ajunge la loteria penaltyurilor îşi doreşte ca Pleşca să repete isprava din jocul cu Mainz din turul II al preliminariilor Europa League.

”Dinamo este o echipă greu de răpus în deplasare,unde în retur nu a pierdut nici un meci.Dacă vom ajunge la penaltyuri mi-aş dori ca Pleşca să aibă să repete perfomanţa din jocul cu nemţii. Ne aflăm în faţa unui pas enorm pentru că se încheie un ciclu frumos, iar după o calificare în cupele europene şi după un gol distanţă de grupele Europa League ar fi extraordinar să ajungem în finala Cupei Romaniei”, a mai precizat tehnicianul grupării medieşene, care nu se poate baza pe Avram şi Buchta, eliminaţi la finalul jocului din campionat de la Tg. Mureş. ”Altfel, Bawab a mai făcut ieri o injecţie cu plasmă la Mureş, iar în această seară ne vom edifica dacă poate fi inclus în lot”, a concluzionat Pustai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  11 Aprilie 2012, 21:02

NU MAI VB PUSTAI, CA LA CE APARARE AVEM sigur ma\rcheaza dinamo, si tu te gandesti la penaltyuri....daon colo de treaba

virgil55
virgil55  •  11 Aprilie 2012, 19:12

Da, esti pregatit s-a incasezi din nou! Mai, PUSZTAI, CE-I CU TINE, MA BAIATULE?

razvan__fzr
razvan__fzr  •  11 Aprilie 2012, 17:06
Postat de nikonist pe 11 Aprilie 2012, 16:26

la amatorii de samsung nu poti merge cu sampania...

Cine vorbeste de arbitrii: marea echipa dinamu care an de an ne face de ras in Europa.Decat sa luati voi campionatu mai bine il ia CFR.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează