FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OMUL-DERBY, CU 33 DE PREZENŢE ÎN CEA MAI IMPORTANTĂ PARTIDĂ DIN ROMÂNIA, PREFAŢEAZĂ UN MECI TOTAL

Dănciulescu. omul-derby cu 33 de prezenţe, prefaţează un meci total: ”Meciul vieţii”

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 02:07

Ionel Dănciulescu, 34 de ani, a dezvăluit ieri cum trebuie să joace Dinamo ca să ia Cupa după 4 ani fără nici un trofeu

- Danciule, ce poate aduce nou acest Dinamo - Steaua din finala Cupei?
- Va fi un meci de motivaţie, total, nu neapărat cu goluri multe. Este miza enormă, avînd în vedere că şi noi, şi steliştii venim după un sezon dezamăgitor. Pentru Dinamo este şansa salvării, să ne spălăm de păcate.

- Şi crezi că vă veţi salva?
- Pe lîngă determinare, dăruire, agresivitate pozitivă, trebuie să avem şi noroc. Şansa are o doză mare de importanţă într-un astfel de meci. Poţi să tragi un singur şut la poartă, să fie deviat de un adversar, să iasă gol şi gata, ai cîştigat! Cum, necum, trebuie să învingem. Norocul şi-l face şi omul cu mîna lui.

"Victoria, nu show-ul"

- Voi, fotbaliştii, spuneţi că un astfel de meci se cîştigă şi cu sufletul. Cît e publicitate, cît e adevăr?
- Cînd vorbesc de asta, mă gîndesc că dacă nu pui pasiune, inimă, nu-ţi iese nimic în viaţă, indiferent că eşti fotbalist sau brutar.

- Va fi un meci închis, avînd în vedere că nici voi, nici steliştii nu s-au omorît cu spectacolul în primăvară?
- Noi vrem să cîştigăm, asta contează, nu show-ul. Fiecare echipă va încerca să ţină mingea, să cîştige fiecare metru de teren, nu cred că va fi timp de floricele. Motivaţie mai mare nu există decît să ieşi învingător dintr-un astfel de meci, aşa că fiecare va fi atent să nu piardă.

- Ce stelist e periculos?
- Adversarul are mulţi fotbalişti buni, dar eu cred că Olăroiu e cel mai important de la Steaua. A adus un suflu nou la echipă, echipa e neînvinsă cu el, a transmis o motivaţie specială jucătorilor.


13 goluri a înscris Dănciulescu în derby-uri, 8 pentru Steaua, 5 pentru Dinamo, în 33 de partide, 10 în tricoul roş-albaştrilor, 23 în echipamentul roş-albilor


Amintiri cu Steaua
Căpitanul "cîinilor", Ionel Dănciulescu, a fost protagonistul ultimei Cupe cucerite de roş-albaştri, în 1999, contra Rapidului. Atacantul a jucat titular în echipa pregătită de Emeric Ienei, însă a fost schimbat după numai 51 de minute cu Ionel Luţu, la scorul de 0-0. În final, steliştii s-au impus contra giuleştenilor, după lovituri de la 11 metri. (Ionuţ Petrişor)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vainer
vainer  •  25 Mai 2011, 11:06

Castigam astazi si pentru Cornel Dinu,merita sa ii dedicam un trofeu pentru taote dramele suferite de el in ot aest timp...iar eu cred ca acest mesaj ar trebuii luat in seama de toti suporterii dinamovisti.

spartanul
spartanul  •  24 Mai 2011, 09:22

oiile se vad deja cu ,cupa lucru destul de bun pt.dinamo un avantaj mental sigur nu trebuie lasati sa dea gol sint periculosi si cu tupeu multi dintre ei atit si mai au tupeu in rest sint disperati sa faca jocul ciobanului sef care pina nu de mult nici nu vroiea sa auda de cupa romaniei ,sper sa batem stoaiea so lasam la pascut in pipera hu hu

dreamer123
dreamer123  •  24 Mai 2011, 03:46

s.tOAIA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează