FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VASLUI - RAPID 0-1

S-a dat la Răzvan! » Ioniţă s-a contrat cu Lucescu jr. şi a fost exclus din lot

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 23:18

Adus în această iarnă pentru a întări ofensiva giuleşteană, Alexandru Ioniţă n-a reuşit să profite de şansa oferită pentru a-şi revigora cariera.

Atacantul care n-a izbutit să se acomodeze în Bundesliga l-a enervat şi pe Răzvan Lucescu. Cum? Fotbalistul de 22 de ani n-a acceptat criticile pe care antrenorul i le-a adus după eşecul de la Braşov (0-1) şi i-a răspuns tehnicianului pe un ton ridicat: "Numai pe mine mă vezi?! Numai eu sînt vinovat de înfrîngere?!". Lucescu junior nu a trecut cu vederea incidentul şi nu l-a inclus pe Ioniţă în lot pentru meciul de aseară, de la Vaslui.

Antrenorul Rapidului a mai trecut în acest sezon printr-o situaţie asemănătoare cu Iulian Apostol. Deşi mijlocaşul şi-a cerut ulterior scuze, Răzvan n-a uitat incidentul şi în iarnă l-a trimis la "satelit", în Liga a 3-a. Astfel, şansele ca Ioniţă să mai fie răscumpărat de la Koln la finalul sezonului sînt egale cu 0, acesta urmînd să părăsească Giuleştiul.

800 de mii de euro e suma pe care Rapid ar trebui să o achite germanilor de la FC Koln în vară pentru a-l transfera definitiv pe Ioniţă

Cel mai bătrîn observator la Rapid - Dinamo!
La primul mare derby al primăverii, Rapid - Dinamo, observator de joc a fost desemnat Mircea Cezar Ionescu (75 de ani), alias "Zimbru'", cel mai vîrstnic personaj din corpul observatorilor. A depăşit de mult vîrsta limită (70 de ani), dar este delegat pe baza unui certificat medical anual, în urma adăugării unui "apendice" la regulament, în urmă cu trei ani. Ionescu e cel care, nu cu mult timp în urmă, îl ameninţa voalat pe Dragomir că, dacă îl dă afară de la Ligă, are o solicitare "să mă duc consilier la DNA". Nici baremul nu e de aruncat, mai ales la un meci în Bucureşti, unde nu cheltuieşti nimic, 1.650 de lei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ticutroya
ticutroya  •  30 Martie 2012, 07:50
Postat de leo_one pe 29 Martie 2012, 09:32

Foarte bine. Luati-l de ciocan atunci pe Razvan si pe toti finii lui si bucurati-va ca suntem echipa care se inneaca de fiecare data la mal si nu castiga niciodata nimic....sa nu mai zic de rusinea din Europa !!!! Poate o sa castige cupa ...vai de mine ce realizare URAAAA UN TROFEEEUUU....Razvane pisha-te pe noiiiii !!!! credeam ca mentalitatea asta se poarta doar in Ghencea .....

Mai baiete , esti o mizerie !

rapid1923fan
rapid1923fan  •  29 Martie 2012, 17:17

hai rapidu!

guineeapig
guineeapig  •  29 Martie 2012, 14:07

Corpul de observatori este unul din punctele de unde pleaca marile probleme ale fotbalului romanesc. Celelalte doua se stiu : Burebista de la Liga si Nesuferitul Etern de la federatie.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează