LIGA 1   |   

INTERVIU INEDIT

10 altfel de întrebări pentru Răzvan Lucescu

de Andrei Crăiţoiu, Daniel Şendre   |   25.10.2008   |    27 comentarii
DISTRIBUIE PE:

MARIME FONT:    
ULTIMA STIRE:
Operatorul Orange a anutat azi ca va distribui 1000 de telefoane mobile dotate cu cartele PrePay pentru persoanele din zonele rurale aflate sub alerta codului portocaliu.Clientii PrePay din zonele mentionate vor primi 200 de minute în retea si ...

Gazeta a fost la o lecţie, după care a stat de vorbă cu "Profesorul"; Răzvan Lucescu a răspuns pentru cititorii Gazetei la zece întrebări speciale.

Nimeni nu vorbeşte neîntrebat, toată lumea este concentrată. Cînd cineva greşeşte, în secunda următoare îl are pe antrenor lînga el. Nu există timpi morţi, ci doar pauze scurte. Toţi sînt captivaţi, majoritatea zîmbesc. Razvan îi urmăreşte atent şi se implică activ. "Ai văzut? Asta trebuie să faci!", sînt momente des întîlnite la antrenamentele lui. Azi a programat două.

Linia invizibilă
În ultima parte a celui de la ora 10:00, jucătorii se retrag pe un teren alăturat, unde continuă un program de exerciţii lejere. Fundaşii rămîn pe loc. Sînt împărţiţi în două grupe de cîte 4. În timp ce prima atacă, cealaltă se apară. Unul iese la omul cu mingea, cel de lînga el îl dublează, toţi aleargă însă păstrînd o linie perfectă. O linie vizibilă doar în clasament: FC Braşov are cea mai bună apărare din Liga I, doar 5 goluri primite în 11 etape.

"PAC - PAC cu Răzvan"

Calm, zîmbitor si foarte atent la detalii. Un profesionist. Asa ar putea fi descris antrenorul Răzvan Lucescu. Omul se descrie singur!

1. Ce nu-i place lui Răzvan Lucescu în fotbal?
- Violenţa şi scandalul, cu siguranţă!

2. Înseamnă că nu-ţi place fotbalul românesc?
- Nu, înseamnă că în fotbalul românesc vorbesc mai mult conducătorii, iar ei nu fac altceva decît să întreţină scandalul.

3. Care este jucătorul preferat pe care l-ai antrenat?
- Fiecare jucător a fost ca propriul meu copil. Preferaţii mei sînt cei cu care lucrez zi de zi, cei cu care împart atît bucuriile, cît şi necazurile.

4. Totuşi, fiecare antrenor are o slăbiciune. A ta care e?
- Daniel Niculae! (urmează o pauză lungă) Viorel Moldovan, Ianis Zicu, Vali Bădoi... Sînt mai mulţi jucători.

5. Cum ţi-ar plăcea să fie ziua despărţirii de fotbal?
- (oftează, rîde, se gîndeşte) Nu! Mi-e imposibil să mă gîndesc la asta. Mi-e foarte greu să mă văd departe de fotbal, este o pasiune care mi-a intrat în sînge. Sigur, va veni şi ziua aceea, iar atunci îmi voi lua soţia şi copiii şi voi pleca prin lume. Îmi doresc mult să călătoresc.

6. Cum vrei să-şi amintească suporterii de tine?
- Cu respect.

7. Unde te vezi peste 10 ani?
- (zîmbeşte) Poate la o echipă din străinătate, pentru că îmi doresc foarte mult să ajung acolo. Cred că ar fi o experienţă unică. În plus, creşti foarte mult în valoare şi capeţi altă mentalitate.

8. Vorbeşti de străinătate, în timp ce mulţi vorbesc despre întoarcerea tatălui tău acasă. Cum e?
- Tata nu se va mai întoarce niciodată să antreneze aici. De ce-ar face-o!? De ce-ar accepta să fie înjurat!?

9. Se vorbeşte mult şi despre echipa naţională. Ce părere ai?
- Naţionala are antrenor! Şi v-am spus, nu cred că tata...

10. Nu la tatăl tău ne gîndeam...
- (zîmbeşte) A, nu! E prea devreme să vorbim despre asta. Pot să vă spun doar că echipa naţională e visul oricărui antrenor.

"Cea mai neplăcută amintire a mea? Noaptea în care am fost demis de la Rapid" -- Răzvan Lucescu

PE ACEEAȘI TEMĂ:
Deşi Răzvan spune fără încetare că n-are titulari şi rezerve, la Rapid sînt 6 jucători ce nu pot lipsi din primul unsprezece: Coman, Duarte, Marcos, Bozovici, Alexa şi Deac În Antalya, rapidiştii au disputat deja 8 partide de pregătire, însă antrenorul Răzvan Lucescu a schimbat de fiecare dată ...
Un rapidist
Comentarii:
26 Octombrie 2008, 01:09  |  CITEAZA
Respect Razavane! poate intr-o zi revii la Rapid, acolo unde iti este locul!!
Te asteptam!
IL Luce Cruce
Comentarii:
25 Octombrie 2008, 22:40  |  CITEAZA
Un antrenor care promite, dar caracter ZERO, ca si Taticul lui.
Din pacate pentru amandoi, Doamne Doamne le da peste bot cand le este lumea mai draga.
Cel putin Taticu a fost un fotbalist bun( este adevarat cam la cinci clase mai jos ca Dobrin , ca sa dau un exemplu), ceea ce nu se poate spune de Razvanel, care nu a spus mai nimic ca jucator.
brasovean adevarat
Comentarii:
25 Octombrie 2008, 22:37  |  CITEAZA
asta de sub e un papagal din club. brasovenii s-au saturat de voi. sa ne dati banii inapoi pe bilete. auzi 20 de lei la peluza si spectacol 0. o rusine de echipa in frunte cu acest pseudo antrenor care stie doar faza defensiva. plecati cu totii
Brasoveanul
Comentarii:
25 Octombrie 2008, 21:53  |  CITEAZA
Razvan e cel mai bun antrenor din tara (poate chiar mai bun decat tatal sau), sper ca patronul echipei FC Brasov fie suficient de inteligent sa-l lase sa-si faca treaba (nu ca alti patroni de cluburi...), iar rezultatele vor veni. Campionatul acesta avem o aparare solida, campionatul viitor vom avea o aparare solida si un mijloc impresionat si un atac decent si atunci cine ii va mai opri? O echipa nu se cladeste de pe o zi pe alta
@FC ARGES
Comentarii:
25 Octombrie 2008, 19:11  |  CITEAZA
HAi bai frate ......daca nici Penescu nu are bani ......nu mai incercati sa fiti voi echipa aia mica ....care are un buget mic, nu isi permite jucatori etc., doar prin daruire castiga meciuri.Hai sa fim seriosi....
Număr de caractere rămase: 700
Loading from

Alte stiri din Liga 1
UPDATE / Lotul lui Dinamo a ajuns la Bucureşti în această seară, între jucătorii dinamovişti fiind şi viitoarea achiziţie, atacantul lui ŢSKA Sofia, Michel Platini, care mai are de pus la punct detaliile contractuale cu şefii "cîinilor". Jucătorul brazilian a avut o călătorie liniştită, chiar dacă ...

Steaua a transferat deja cinci jucători în această iarnă, iar campania ar putea continua. Presa din Bulgaria anunţă că plecarea lui Platini la Dinamo va fi urmată de alte două transferuri spre România. Fundaşul Bandalovski şi vîrful Junior Moraes se află din nou pe lista Stelei, care ar urma să ...

• Etapa:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • retur
Sa 25.02.12
00:00
DinamoDinamo
-
-
Gaz MetanGaz Metan
Sa 25.02.12
CFR ClujCFR Cluj
-
-
Tg. MureşTg. Mureş
Sa 25.02.12
RapidRapid
-
-
U ClujU Cluj
Sa 25.02.12
CS MioveniCS Mioveni
-
-
SteauaSteaua
Sa 25.02.12
ConcordiaConcordia
-
-
Otelul Otelul
Sa 25.02.12
FC BrasovFC Brasov
-
-
Pandurii Tg. JiuPandurii Tg. Jiu
Sa 25.02.12
PetrolulPetrolul
-
-
FC VasluiFC Vaslui
Sa 25.02.12
CeahlaulCeahlaul
-
-
SportulSportul
Sa 25.02.12
SibiuSibiu
-
-
Astra Astra
Un serviciu oferit de
PARCHETAR MAISTRU PARCHETAR
MAISTRU PARCHETAR, montez parchet clasic orice model, orice dimensiune, chituiesc, grunduiesc baituiesc si lacuiesc, montez parchet, laminat, bambus, triplustratificat, exotic, montez lambriu, ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 20,00 RON
pierdut labrador auriu cluj
PIERDUT LABRADOR AURIU IN CLUJ NAPOCA< CARTIER GRIGORESCU, zona Piata 14 iulie. RASPUNDE LA NUMELE "ASTRO". Daca aveti informatie sau l-ati vazut va rog sa sunati la 0752153109.
Cluj/Cluj Napoca - pret 0,00 RON
Bauturi energizante germane, Aktiv3
Pt.sportivi si oameni activi:Isoton Aktiv DrinkAktiv3 Aceasta bautura asigura corpul cu energia necesara in timpul efortului printr-o compozitie optima de hidrati de carbon.Substantele minerale ...
Dolj/Craiova - pret 6,00 EUR
Vand structura metalica
Vand structura metalica 27x42 h=13, 5 m ce se poate folosi pentru acoperirea unui teren de fotbal, tenis (singurul teren de fotbal din tara acoperit cu tribune pe o parte si pe cealalta), dar ca si o ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 1,00 RON
Pui ciobanesc mioritic
Vand pui ciobanesti mioritici, nascuti in 20 octombrie 2011, carnet de sanatate si vaccine la zi. Pot fi vazuti ambii parinti. Excelenti caini de paza si foarte prietenosi cu familia. Poze: ...
Sibiu/Cisnadioara - pret 100,00 EUR
Moment jenant la altar: mirele a vomitat chiar înaintea ceremoniei (VIDEO)

Moment jenant la altar: mirele a vomitat chiar înaintea ceremoniei (VIDEO)

Ceea ce, măcar până la naşterea unui copil, ar trebui să fie cel mai fericit moment din viaţa unui cuplu, s-a transformat într-un coşmar pentru o pereche de însurăţei care se pregăteau să îşi rostească jurămintele.Poate o petrecere a burlacilor ceva [...]
Un nou mesaj Anonymous pentru România (VIDEO)

Un nou mesaj Anonymous pentru România (VIDEO)

Salutări cetăţeni ai României, suntem Anonymous.Acest mesaj este transmis poporului român ca urmare a recentului protest anti-ACTA ce a avut din ţara voastră, şi în numeroase alte ţări europene. Ne vine greu să credem că nu simţiti abuzurile făcute [...]
VIDEO: Piesa "Take on Me" a trupei A-ha, în variantă nord-coreeană, a fost văzută de peste un milioan de persoane în câteva zile

VIDEO: Piesa "Take on Me" a trupei A-ha, în variantă nord-coreeană, a fost văzută de peste un milioan de persoane în câteva zile

Cinci muzicieni din Coreea de Nord au cântat la acordeoane piesa trupei A-ha, "Take on Me", clipul postat pe Youtube fiind văzut de peste un milion [...]
Un berbec şi o căprioară vor fi căsătoriţi de Sfântul Valentin. Vezi unde se va desfăşura ceremonia şi cum vor fi îmbrăcaţi mirii

Un berbec şi o căprioară vor fi căsătoriţi de Sfântul Valentin. Vezi unde se va desfăşura ceremonia şi cum vor fi îmbrăcaţi mirii

Personalul unei grădini zoologice din China va organiza, de Sfântul Valentin, o nuntă în care vor fi uniţi berbecul Changmao şi căprioara Chunzi, [...]
Un bărbat, care a fost femeie înainte să-şi schimbe sexul, a născut un băiat

Un bărbat, care a fost femeie înainte să-şi schimbe sexul, a născut un băiat

Un bărbat din Marea Britanie, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a născut un băiat, lucru posibil deoarece acesta şi-a păstrat uterul în urma [...]
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V