FOTBAL  »  Superliga  »  FC TIMIŞOARA - DINAMO,SÂMBĂTĂ 8 NOIEMBRIE, GSPTV, ORA 20:30

12 luni pe bară!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2008 00:00

Dare Vrsici nu va mai juca în cursul acestui an, după ce la glezna operată i-au apărut noi complicaţii


Dare Vrsici (24 de ani) este cel mai ghinionist jucător din lotul lui Poli Timişoara. Mijlocaşul sloven a suferit o fractură de peroneu, în urmă cu 13 luni, la un meci cu Dacia Mioveni, în urma unui duel cu Vasile Jula. Mijlocaşul se află acum în Slovenia, de unde priveşte neputincios la televizor cum echipa zburdă prin campionat. "Am încheiat-o cu fotbalul pe acest an", a spus trist fotbalistul. 

Deşi trebuia să revină în noiembrie, glezna îi provoacă în continuare probleme. "Nici acum glezna nu se află în poziţia bună, dar măcar am scăpat de operaţie. De săptămîna viitoare trebuie să încep să fac din nou terapie. Mi se va introduce un tub care va curăţa toată glezna. Nu mai pot să risc acum. S-ar putea să fiu nevoit să fac terapie chiar în trei etape. În cantonamentul din iarnă, voi fi apt 100%. Pînă atunci nu se mai pune problema să joc, chiar dacă pot alerga normal acum", a adăugat Vrsici. 

Încurajări pentru Dinamo

În ciuda ghinionului care l-a ţinut departe de gazon 12 luni din cele 16 de cînd a sosit la Poli, Vrsici e conectat la performanţele colegilor săi. "Chiar dacă nu joc, mă gîndesc doar la meciul cu Dinamo. A venit vremea să îi batem şi pe ei, pentru că, în rest, am învins toţi granzii. Am mare încredere în colegi. Cu CFR au jucat foarte bine. Băieţii trebuie să joace şi pentru fani. Meciul cu Dinamo este cel mai important pentru ei", a conchis Vrsici.
 

Încurajat de Uhrin

Dare Vrsici a dezvăluit că a discutat cu tehnicianul Dusan Uhrin despre situaţia sa. "Am vorbit cu antrenorul în urmă cu cîteva săptămîni şi bineînţeles că m-a încurajat. Lucrurile sînt însă simple. Nu mai sînt un copil, nu mai am 15 ani şi înţeleg perfect situaţia prin care trec. Mă rog la Dumnezeu ca totul să se rezolve cu bine într-un final şi să pot să mă întorc pe teren, pentru că mi-e dor să joc", a încheiat Vrsici. (Adrian Bucur)

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  05 Noiembrie 2008, 10:12

Iti uram sa ai mult mai mult Noroc de acum incolo si sa joci bine la POLI ! Hai Poli !!

 •  05 Noiembrie 2008, 09:21

p.l.m. astai viatza,crezi k la ronaldo i parut bine k a stat pe tusha cat a stat?si e ink printre cei mai buni fotbalishti ai lumii,viatza-i dura pretene,insanatoshire grabnica si te ashteptam sa revii sa ne ajutzi sa doboram granzii in retur.DIN NOU.:D

 •  05 Noiembrie 2008, 06:17

imi pare rau de tine.esti un jucator bun .pacat de accidentare.sper sa te faci bine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează