FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 1-1

35.000 de oameni au susţinut Steaua aseară, amintind de vremurile de glorie » Ca pe vremea lui Miţi şi Lăcă

Steliștii au venit în număr mare pe Național Arena pentru a-și susține favoriții la meciul cu CFR. FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
Steliștii au venit în număr mare pe Național Arena pentru a-și susține favoriții la meciul cu CFR. FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2011 23:40

Victoria cu Dinamo a produs o emulaţie fantastică în rîndul suporterilor stelişti. Aseară, cu CFR, roş-albaştrilor li s-a zbîrlit pielea pe mîini cînd au ieşit la încălzire. Un vuiet puternic, venit din pieptul a 35.000 de oameni, i-a îndîrjit. Eroul derby-ului, Raul Rusescu, a fost cel mai ovaţionat. Un banner cu mesajul "Respect Raul" trona la tribuna a doua. Un altul, de susţinere pentru Narcis Răducan, cîteva sectoare mai încolo. Fanii au reacţionat în sprijinul managerului după ce au citit în Gazetă că fiul lui cel mai mic e grav bolnav şi a avut nevoie de spitalizare recent.

Stadionul s-a umplut treptat, la fel ca în străinătate, iar la fluierul de început al lui Balaj în tribune erau 35.000 de oameni. Galeria stelistă şi-a reamintit de vremea cînd domina Ghencea, s-a grupat şi a dat tonul cîntecelor. "Luptă, Steaua!" s-a auzit frenetic, cei 100 de clujeni fiind inexistenţi în marea roş-albastră.

Balaj l-a iertat pe Mureşan!
Steliştii au cerut din minutul 20 eliminarea unui jucător al lui CFR. Gabi Mureşan avea deja un "galben" şi l-a atacat pe Brandan, pe care l-a blocat fără să fi jucat şi mingea. Intervenţia clujeanului n-a fost însă una dură, fiindcă el nu şi-a lovit adversarul. Balaj a dat fault, dar n-a scos nici un cartonaş. Mureşan luase primul avertisment cu cîteva minute înainte, pentru un atac violent la Prepeliţă. A urmat, în minutul 36, încă un fault la limta "galbenului" făcut de Mureşan, asupra lui Tănase, iar Balaj l-a iertat încă o dată pe mijlocaşul oaspeţilor.

Gazon cu probleme
Jucătorii ambelor echipe au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au ieşit la încălzire. O mare parte din gazonul de pe Arena Naţională era galben şi cu denivelări, deşi el a fost schimbat de curînd. Din cauza frigului şi a lipsei soarelui, acesta s-a uscat însă.

Kapetanos şi fraţii Costea, fluieraţi
Titularizat în atacul Clujului, grecul Pantelis Kapetanos a avut parte de o primire cu fluierături din partea galeriei roş-albaştrilor. Vîrful de 28 de ani, care a evoluat în Ghencea între 2008 şi 2010 şi care a înscris 27 de goluri în tricoul Stelei, a fost huiduit de tot stadionul atunci cînd a fost prezentat de crainicul arenei. De acelaşi tratament au avut parte şi fraţii Costea, aflaţi de mai mult timp în conflict cu ultraşii din Ghencea.

Latovlevici i-a enervat pe toţi
Ilie Stan a ales să-l păstreze pe Brandan mijlocaş şi contra lui CFR, o situaţie care i-a convenit lui Latovlevici, rămas titular graţie reprofilării argentinianului. Iasmin n-a profitat însă de decizia antrenorului, pe care l-a enervat groaznic. I-a permis lui Sougou să centreze la reuşita de 0-1 a lui Kapetanos şi a continuat să greşească. Ilie a dat cu pumnii în pămînt după fiecare intervenţie proastă a lui Iasmin.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU IMAGINI DIN TRIBUNELE ARENEI NAŢIONALE!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  11 Decembrie 2011, 19:27

si mai aveti si singurul fotbalist care a marcat pe bernabeu(balanel)cum il alinta mutu.

francezuu98
francezuu98  •  11 Decembrie 2011, 18:12

Niciun articol despre carnatii de la old Boys'' care au furat si rupt tricoul omului acela? Tot aratati cate bilete s-au vandut... am vazut niste fete... dar ce conteaza,e un forum de pe gsp...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Decembrie 2011, 17:23

unde erau pe ...." vremea lui Miti si Laca " , 35000 ??!!! Mai oameni buni, ati inceput sa fiti penibili rau !!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează