FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A 26-a echipă » Dinamoviştii vor apărea cu trei jucători noi în formula de start contra Concordiei

Șerban a marcat duminica trecută primul său gol
Șerban a marcat duminica trecută primul său gol "oficial" pentru Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 00:11

Stoican antrenează prin telefon echipa pînă vineri, dar duminică va fi pe bancă la Chiajna, urmînd să schimbe din nou primul "11".

Dinamo va apărea duminică, împotriva Concordiei, cu a 26-a formulă de start în tot atîtea întîlniri din palmaresul lui Flavius Stoican. Tehnicianul de 37 de ani a schimbat sau a fost obligat să producă modificări în primul "11" în fiecare partidă.

Aşa se va întîmpla şi acum, cu toate că de-abia sîmbătă va efectua prima şedinţă de pregătire cu "cîinii", pînă vineri fiind plecat la nişte cursuri de antrenori la Nyon.

Din ultima formulă de start, cea a victoriei cu Astra (2-0), vor absenta suspendaţii Dragoş Grigore şi Vali Lazăr, precum şi accidentatul Grecu, fractură de claviculă.

Dinamo urmează să înceapă cu Bălgrădean - L. Rus, Ad. Popa II, Durimel, Bărboianu - Boubacar, I. Şerban, Elton - C. Matei, Ţucudean, D. Rotariu.

"Niciodată la Steaua!"
Dragoş Grigore, 27 de ani, unul dintre golgeterii echipei, cu 7 reuşite, a ţinut să-şi clarifice situaţia, după ce au apărut iar speculaţii că va pleca din vară la Steaua.

Căpitanul "cîinilor" a postat pe Facebook un mesaj clar, scriind numele rivalei cu literă mică: "Nu plec niciodată la steaua... Nu mă mai întrebaţi de subiect. Cîţi suporteri avem în deplasarea de la Chiajna? Forza Dinamo!". Şi acţionarul Ionuţ Negoiţă a ţinut să precizeze că nu va vinde pe nimeni la rivala din Ghencea.

Marica nu crede în actualul Dinamo
Ciprian Marica a criticat din nou conducerea dinamovistă, la DolceSport: "Este frustrant pentru un dinamovist să vadă că este învins atît de uşor de Steaua. Nu am şi nu am avut nici înainte încredere în planul conducerii «cîinilor», vă spun sincer. Dinamo nu poate fi o pepinieră, nu poate creşte fotbalişti. Prin tradiţie, este o echipă care nu aşteaptă, vrea performanţă".

15 victorii are Stoican ca antrenor al "cîinilor", în toate competiţiile. În palmaresul său mai sînt 5 remize şi 5 eşecuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
master.unic
master.unic  •  23 Aprilie 2014, 20:31
Postat de xzx pe 23 Aprilie 2014, 13:23

ai uitat de '''dinamovistii'' Plesan si Parvulescu )))))

Mai sti sloganul " Pentru bani , ai tradat ! N`ai fost caine adevarat !!! " - spune tot ;)

xzx
xzx  •  23 Aprilie 2014, 13:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ai uitat de '''dinamovistii'' Plesan si Parvulescu )))))

xzx
xzx  •  23 Aprilie 2014, 13:20

ce articol marca ''edi'' ))) nimic nou)))) si totusi....... care sunt noutatile din echipa????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează