FOTBAL  »  Superliga  »  LIA MANOLIU

Acoperişul noului stadion Naţional va costa 14 milioane €!

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2009 00:00

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu s-a întîlnit astăzi cu primul-ministru al României, Emil Boc. Întîlnirea a avut loc la sediul Guvernului şi a vizat urgentarea unor decizii guvernamentale în folosul Bucureştiului.

Premierul i-a confirmat Primarului General acordarea fondurilor pentru continuarea lucrărilor la Stadionul Naţional “Lia Manoliu”, conform înţelegerii perfectate între cele două instituţii la începutul derulării acestui proiect.

Potrivit legislaţiei, realizarea cupolei retractabile la Stadionul "Lia Manoliu", care va costa aproximativ 14 milioane de euro, ar putea fi făcută de aceeaşi firmă care construieşte stadionul numai prin organizarea unei licitaţii, şi nu printr-un act adiţional la contractul iniţial, avînd în vedere costurile acestui acoperiş.

Pentru a putea fi realizată fără licitaţie este nevoie de o hotărîre de Guvern, astfel încît să nu existe probleme privind ilegalitatea actelor semnate de primarul general. Sorin Oprescu afirmă că în momentul în care va fi luată o decizie, aceasta va fi adusă la cunoştinţa opiniei publice, iar propunerea pentru hotărîrea de guvern va fi transmisă Executivului.

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (9)
 •  03 Septembrie 2009, 15:43

vand eu acoperis retractabil la 10 milioane de euro, dar daca o pune pe Udrea la conducerea FRF il dau moca :)))))

 •  03 Septembrie 2009, 15:25

Eu zic sa lase stadionu asa cum este in poza mi se pare foarte sexy :))) scara de acces din lemn este kinki :)))...cred ca stadionul va fi gata in aprilie 2025 si cand va fi gata o sa se joace un derby steaua dinamo la care vom asista cu totii cum scaunele incep sa se rupa..iar stadionul o sa fie in flacari...este sunt ultrasi :)))

 •  03 Septembrie 2009, 14:44
Postat de pe 03 Septembrie 2009, 14:39

Din ce văd în fotografie arată bine noul stadion. Scara de acces pare OK....ceea ce-mi întăreşte convingerea că acoperşul va fi chiar acoperiş. :)))))

daca nu stii mai bine taci in plm din gura.pozele astea sunt din martie,aprilie.s-a ridicat de 2 luni primul nivel,deja s-a trecut la al doilea nivel.lucrarile sunt avansate

Vezi toate comentariile (9)
Comentează