FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

Adrian Mititelu: "Cineva ne va plăti 3 milioane pentru că Bărboianu şi Găman au fost declaraţi liberi de contract"

adrian mititelu
adrian mititelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 17:25

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre situaţia echipei din Tg.Jiu şi s-a declarat mulţumit de meciul cu Steaua în ciuda înfrîngerii suferite pe Ion Oblemenco.

"Sincer să fiu, nici eu nu ştiu ce să mai cred despre Pandurii. Din ce am vorbit cu domnul Condescu, el ar fi victima unor comploturi, dar pe zi ce trece apar probleme noi.

Noi nu ne facem probleme. Atmosfera e rece afară şi caldă în vestiar. Băieţii mei sunt mulţumiţi de ultimul meci, cu Steaua. Unii au spus că a fost o partidă urîtă, dar nu sunt de aceeaşi părere. Nu este uşor să joci la -12 grade.

Eu spun că ni se vor plăti 3-4 milioane de euro pentru că am fost prejudiciaţi de aceşti bani în urma declarării lui Bărboianu şi Găman ca jucători liberi de contract. Un jucător nu are voie să încheie un contract cu mai multe echipe, dar cu mine poate  să semneze cîte contracte vreau ", a declarat Mititelu la sporto.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
imperator
imperator  •  02 Martie 2011, 23:45

Aleo? Cineva, sau Somebody????

bdgeorge
bdgeorge  •  02 Martie 2011, 21:10
Postat de fatamorgana pe 02 Martie 2011, 18:41

Dupa logica imatura a d-lu bdgeorge e corect ca in societatea romaneasca se fura la vedere

si dupa logica ca matura e corect ca un om care semneaza un document sa nu-l recunoasca a doua zii dupa ce a luat banii!!! sau sa semnezi orice hartie numai sa pui mana pe bani dupa care sa nu recunosti nimic .minciunelul este radiografia perfecta a societatii romanesti (dominat de inculti si parveniti) sa trezit peste noapte cu niste bani si a decis ca cea mai buna investitie este Fotbalul???? fara cunostinte fara experienta in a conduce un club sa aruncat cu capul inainte!! acum plateste si din pacate va platii un club cum este U Craiova el se duce lumea il uita va fii unul din milioanele care s-au ratat din cauza superficialitatii si lipsei de educatie..

u.s.a
u.s.a  •  02 Martie 2011, 19:02

:cineva ne va plati 3-4 milioane...." Chiar asa , si eu sunt Hamlet printul Danemarcei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează